Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 14
georgyiuly spune:
Neata fetele!!!
Abramburica sper ca sunteti bine si Gabriele pe drumul cel bun!
sa il puteti lua cat mai repede acasa!
Mie mi-a dat Giulia desteptarea pe la 6 si ceva,s-a trezit mititica tipand,cred ca ii sparge vreo masea ca si ieri dupa amiaza tot asa s-a trezit.Am mai motait pe canapea ca ea s-a uitat la desene...dar tot mi se inchid ochii de somn.
Ieri am fost si eu la vizita lunara,cica totul e bine,colul inchis ...mi-a bajbait burta si dupa ostretica...cica bebe e intors.Asa o fi...ca sambata noapte s-a lupatat cu matzele mele vreo 2ore de o lua burta din loc
!
Cica am luat luna asta 3,8kg!!!M-a intrebat ce am mancat...avand in vedere ca toata sarcina am luat 8 kg si aproape jumate intr-o sg.luna?[:D
Duminica am fost la botezul baietelului prietenei mele...sotul ei lucreaza la Vatican...si slujba de botez a facut-o Papa.Asa ca am avut ocazia sa-l vad de aproape si mai ales,sa o binecuvanteze pe Giulia.M-am emotionat toata!Mi s-a parut un om atat de bland,desi nu ma dadeam in vant dupa el!
Danangie...eu ce sa-ti mai spun,pentru mine esti mama eroina,te-am admirat pt curajul tau de a avea si al3 lea copil,constienta fiind de cat de greu iti va fi fiind deja trecuta prin exerienta cresterii a 2 copii mititei.
Cu sotii...au si ei responsabilitatile lor si nu intotdeauna reusesc sa faca fata la toate problemele care vin.E bine ca ati ajuns la un compromis si isi va lua liber zilele acelea.Din pacate e si natura muncii lui care nu il ajuta.
Nici noi nu avem nume la bebe...inca![]()
Nafi...foarte frumoase pozele de familie la bradut!!!Riccardo e un grasunel frumos foc!!!Si tu arati super bine!!!
Ioana ...pe unde umbli???Am vazut albumul tau gol!??Parca zisesesi ceva de poze cu Giulia???
Alexandra...inca in tara?Beata te!!!

ma duc la teancul de vase care asteapta de aseara
!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
30+ 
Giulia!
georgyiuly spune:
Uitasi!!!
Sanatate Soniei si Stefaniei,sa treaca repede raceala!
Danangie...cum a iesit mancarea,ca mi-a facut si mie cu ochiul reteta???

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
30+ 
Giulia!
Laura_Luiza spune:
Salut! Intru si eu sa fac prezenta, dar n-a nimic nou de raportat..
Va spusese ca am decis sa schimb dr, ei bine, acum merg la 2 in paralel. Am azi control si sunt tare curioasa daca or sa coincida parerile, avand in vedere ca acum 3 zile am fost la control la al doilea dr.. Azi am gasit chilotul ud...tot citesc pe net sa vad ce poate fi..sper ca nimic grav ca nu-s pregatita sa nasc!!!!
Azi a nascut cumnata mea! Primul nepotel din ambele familii
3300g si 51cm! Sunt cea mai fericita matusica!
Ambramburika, tot cu gandul la voi sunt!
Pupici multi!
nafi spune:
Neata’ fetelor! 
Ce bine ca ati mai venit si voi la un pahar de vorba! 
Eu am avut o noapte neasteptat de buna caci Ricky s-a culcat la 20.40 , l-am auzit scancind de vreo 2 ori dar cred ca visa caci s-a oprit repede si mi-a dat desteptarea la 7.30 . deci nu ma pot plange. Doar ca raceala asta ma omoara, imi simt capul cat o banitza, am nasul cat carma de la vapor si buzele ma ustura de mor. Aseara dupa ce l-am bagat pe musiu la culcare mi-am bagat in cada cu apa fierbinte dar nici asta nu m-a ajutat prea mult. Mai nou si marito imi zice ca l-a luat raceala asa ca o sa facem echipa buna cand ajunge acasa deseara! Plus ca a reusit, cu capu’n nori cum e el, sa-si rupa degetul mic intr-un scaun de la hotel, ca-l apucase plimbatul fara papuci! Acum n-are ce face decat sa astepte sa se vindece degetul singur ca pe ala mic in ghips nu au cum sa-l bage.
Acum am pus masina de spalat ca ieri in sfarsit au venit cei de la intretinerea cladirii si au inlocuit tubul de scarico care se sparsese inainte de anul nou. Si cum in sfarsiiit..nu mai ploua, mai tarziu o sa ies cu ricky la o mica plimbare ca saracu’ nu l-am mai scos din casa de 3 zile!
Zilele astea cat este el acasa avem o groaza de treburi de rezolvat! Schimbat contractele de apa, energie etc pe noua adresa caci acum inca platim tarifele ca ptr a doua casa si astea sunt mai mari. Pe urma eu trebuie sa merg la medicul de familie sa-mi dea trimitere sa fac niste analize pe care trebuie sa le am gata pe 28 cand merg la ginecolog la control, trebuie sa schimb medicul de familie si pediatra lui ricky, sa cautam unii aici langa casa, trebuie sa-i facem pasaport lui veveritz si mai era ceva dar nu-mi mai aduc aminte acum . destule, nu?! Asa ca daca dispar sa stiti ca-s cu treburi pe ici pe colo!
Kemsy –
da , veveritul e pufos ca o painica! Pe 20 mergem la pediatra ptr ctrl de 9 luni , dar eu deja l-am cantarit si are 11 kg imbracat de casa, deci vreo 10.5 kg net tot are si ca lungime aproape 80 cm! Ii cumpar haine de la 18 luni in sus! O nebunie! Puiul Loris ce mai face ?
Slimatei – imi pare rau ca ai racit si tu! Sper sa-ti treaca repede ca tare nesuferita e! Eu nu mai iau antibiotice decat daca e ceva f grav. Ca tot asa aveam o masea umflata acum vreo 5 ani, mi-a dat dentista antibiotice si m-am ales cu o candida de nu mai scap de ea. De cate ori am imunitatea scazuta, hop si ea! O urasc!
Ma bucur ca ti-au placut poz(n)ele.
Mie nu-mi place cum a iesit marito in poze ca a slabit si arata cam sfrijit, ca la el se vede repede la fata nu ca la mine care de felul meu sunt mai bucalata! Oricum, ca tot veni vorba de barbati, n-am avut niciodata pasiune ptr barbatii frumosi, din aia gen Brad Pitt . pe mine m-au atras barbatii cu personalitate puternica,inteligenti si cu umor. iar ca fizic era musai sa aiba picioare frumoase, maini mari puternice , sa nu le atarne pantalonii in fund si sa nu fie prea parosi. Sa nu radeti , dar astea erau criteriile mele!
Iar ca prieteni cei mai buni am o gasca de flacai numai unu si unu , de zici ca’s de la sfilatele lui Botezatu! Noroc ca marito are incredere in mine caci altfel s-ar criza de cate ori m-as vedea cu ei! Gata despre barbati ca am batut campii destul.
Roxali – off off…si tu cu micutza racita! Sper sa treaca repede repejor! Eu ii dau lui Riccardo, recomandat de o homeopata, niste picaturi care ajuta sistemul imunitar numite KALOBA. Costa 10 euro si cica sunt eficiente. Eu i le dau de ieri. Sunt de la 12 ani in sus, dar homeopata a zis ca merge si la pui mai mici si lui Ricky ii dau 3 picaturi x 3 ori pe zi.Sanatate multa 
Georgyiuly – ce fain sa faca botezul Papa! Imi inchipui ca a fost o experienta inedita si f placuta! Sunt italieni prietenii? Ca banuiesc, Papa nu boteaza si ortodocsi!
Ma bucur ca esti bine si nu mai conteaza kg-ele in plus case vor duce. Paote ai retinut si ceva apa de sunt atatea. Eu am avut 15-16 kg extra si acum daca n-as avea pielea , mi-as culege coastele de pe jos! 
Spor la spalatul vaselor! 
Intre timp l-am adormit pe Ricky pe muzica Eniei!
Acum imi trag sufletul un pic si ma duc sa-mi mai torn niste picaturi in nas!
O zi buna tuturor!

nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura_Luiza Salut! Intru si eu sa fac prezenta, dar n-a nimic nou de raportat.. Va spusese ca am decis sa schimb dr, ei bine, acum merg la 2 in paralel. Am azi control si sunt tare curioasa daca or sa coincida parerile, avand in vedere ca acum 3 zile am fost la control la al doilea dr.. Azi am gasit chilotul ud...tot citesc pe net sa vad ce poate fi..sper ca nimic grav ca nu-s pregatita sa nasc!!!! Azi a nascut cumnata mea! Primul nepotel din ambele familii Ambramburika, tot cu gandul la voi sunt! Pupici multi! ![]() |
Felicitari ptr nepotel!
sa fie sanatos si papacios! iar cumnata sa isi revina repede si sa aiba laptic mult!
Chilotul ud un pic sau mai mult? ca in ultima parte a sarcinii sunt si secretii mai abundente, nu e neaparat lichid ...Sa ne tii la curent!

Laura_Luiza spune:
Sar'na de urari!
Putin, cam cat un tampon zilnic. Doamne ce explicatii...daca ne-ar citi barbatii s-ar oripila
Acum stau numai cu ochii in chiloti!
abramburika spune:
Ciao!!
la toate fetele pt. gandurile bune.
Situatia lui Gabriele sa zicem ca e stabila. Inca nu am noutati, se fac fel si fel de analize, controale, insa nu au ajuns la un punct, la un diagnostic. Eu il vad mai bine, respira mai bine, se infloreste
, creste. Acum sper sa nu fie numai imaginatia mea, speranta mea de a se face bine.
De ieri au inceput sa ii dea lapticul meu si cica nu a mai vomitat. Poate a fost un caz ca a vomitat atunci si nu are reflux. Sper. Nu ma sperie diagnosticul asta, stiu ca se poate trata, ma sperie ca se aduna alte probleme pe langa cele pe care le are deja. Dar poate totusi nu e ...
Sunt constienta ca e ceva mai de durata, sunt ff meticulosi si il cauta peste tot, chiar daca nu prezinta probleme, insa e mai bine asa. Mi-e greu sa il stiu acolo, in spital, dar daca e spre binele lui, e ok asa.
Despre mine ... fizic sunt bine. M-am refacut rapid, de nevoie, cred. La S. eram mai lesinata dupa nastere, acum vad ca sunt mai puternica. Stie Doamne-Doamne ca am nevoie de forte, deci m-am intarit repede. Laptic vad ca este si iarasi fac comparatie cu S., unde mi se pare ca era mai putin. In fine, eu sa zicem ca-s bine. Doar obosita, mereu pe drumuri. Si uneori psihic mai cedez, dar imi revin repede.
S. a inceput gradinita ... nu mai plage la despartire, o vad linistita. SI pe-acasa e ff intelegatoare cand ii spun ca tre' sa plec pe ici pe colo. E prea intelegatoare as zice. Doar seara, la culcare face capricii si incearca sa tot amane momentul de mers la somn. O si inteleg, mititica, vrea sa stea mai mult cu noi.
Cam astea-s de la noi ... o sa treaca si visul asta urat!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
monica2008 spune:
ABRAMBURIKA ma bucur ca GABRIELE isi revine(fii sigura ca nu este doar in imaginatia ta)ai sa vezi ca cat de curand o sa il puteti lua acasa.ma bucur ca printesa nu mai plange la gradi.eu te pupacesc dulce si sunt alaturi de tine
fetele SCUZE ca intru asa de rara dar am socrii si nepotica la mine deci incerc sa stau cat mai mult cu ei ca sap viitoare pleaca la parma si o sa_i vad tocmai prin februarie
va pupacesc pe toate mamici curajoase si gravidute frumoase
AHA CU MULTA INTARZIERE SI CU SCUZELE DE RIGOARE IOANA LA MULTI ANI
Laura_Luiza spune:
Abramburica, in sfarsit vesti mai bune. Te vad mai linistita si asta nu poate fi decat un lucru bun! Ma bucur pentru recuperarea rapida. Tin pumnii in continuare! Pupici 
Am mai pus si eu 2 poze de zuza in album.
LAlexandra spune:
Ciao, fetele!!!!!!!!!
Noi am revenit luni noaptea acasa, ieri a fost zi de odihna, iar acum e zi de facut mancare.
Cand oi avea timp zilele astea o sa va mai scriu. Alessa e putin marait ca i-a mai iesit un dinte si se pare ca mai ies inca 3! Intre timp a invatat sa fac si pasi singurel.
Am intrat repede sa ii urez multa sanatate lui Gabriele
. Petro, stai linistita ca sigur e pe maini bune. Stiu ca e greu ca nu e acasa cu voi, asa a fost si la noi, eu eram deja acasa, iar Ale era inca in spital, dar in cele din urma am realizat ca ii e mai bine acolo, caci e pe maini sigure, decat sa fie acasa si sa se intample ceva. Asa ca, oricat va dura, sa te gandesti ca el acolo e bine, si asta conteaza! Sper macar ca stati aproape de spital, ca noi stam la o ora de mers cu autobuzul, ca masina nu avem, si vai de capul meu pana ajungeam acolo.
Speram sa va gasesc cu vesti bune, macar pe voi...caci eu stau cam prost, am fost la control la endocrinologie, ca imi recomandase dr ginecolog si se pare ca am ceva probleme destul de grave...asa ca acum astept restul analizelor si apoi vedem ce e de facut.
Va las, ca deja am stat destul la calculator si nu se face mancarea singura![]()
de printisor
Alessandro - 15.04.2010
privim
si il asteptam pe