FIV Europa(40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Revin...ai facut si tu PBD?, ca nu mai tin minte, dar am vazut ca ai zis ca embrionii au fost OK dpdv genetic.
Si noi am facut PBD, dar eu am avut 9 ovocite (am vrut o stimulare mai usoara), 7 s-au fertilizat, 5 au fost OK genetic, 3 i-am pus si mai am 2.
Mie la primul FIV la ei mi-au pus 2 blastocisiti, nici nu s-a pus problema de z3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Arina, nu te mai necaji atata ca-s embrioni de ziua 3!!!eu am facut 2 ET cu blasto, si degeaba, si al 3lea ET cu embrioni de ziua 3, si uite-te la semnatura! N-au fost omuleti de zapada, pt ca n-am produs niciodata cat sa ramana si pt congelator.
dar poate ca embrionii mei nu se descurca cu mediile de laborator de zilele 4 si 5, si mediul natural din uter l-a ajutat pe cel norocos sa fie si lipicios
Asa ca joaca-ti cartile pana la capat, cu optimism, poate ca acum e sa fie!
dar impresia mea ca astia de la Wunsch sint tare zapaciti se confirma din ce scrieti voi, fetelor! te-ai fi asteptat la mai multa rigoare austriaca!!!

Noi am avut (la Goldenes) 5 ovocite fertilizate si ne-au zis surazatori sa venim in ziua 5, pt ET cu blasto. Dar noi ne-am dus peste ei in ziua 3 si am solicitat sa vb cu embriologul. Mai erau 3 embrioni atunci, nu stiu sa zic de nr de celule. Ne-a propus ET cu 2 embrioni mai aratosi, dar noi am insistat (de! bucuresteni incapatanati) sa-i puna pe toti 3, si au fost de-acord. Sotul meu zice ca embrionul norocos a fost ala, ultimul, la care era sa renuntam. Oricum, n-o sa stim niciodata, il las sa creada ce vrea!

Eu nu cred ca a astepta pana la blasto e solutia in toate cazurile! asa ca, Arina, fii optimista!!!

toate fetele luptatoare!
sa va vad cu "burta la gura"
Gabi+33
placenta previa centrala

Mergi la inceput

GAbi, sa dea Dumnezeu sa ne vezi pe toate cu burta la gura
Eu le-am incercat pe toate (aproape): inseminare, 2xFiv cu blasto, Fiv cu embrioni de z3, acum voi face FET cu embrio de z3. Deci concluzia care ar fi?? Nici una...Stiu ca nu conteaza daca sunt de 3zile, de 5 zile, congelati, etc, poate tocmai de aia sunt un pic descurajata, ca bajbai in ceata si mi se cam termina optiunile.
Sper din tot sufletul meu ca FET-ul asta sa fie cu noroc.

Sper sa-mi revina si optimismul pana la FET. Ideea e ca atunci cand esti pregatit psihic pentru ceva (FET cu blastocisti, de ex), iti ia un pic de timp sa te obisnuiesti cu noua situatie, adica cu embrioni de z3 (cu toate ca asa cum ziceam mai sus, nu pare sa conteze). Dar poate totusi va dau si eu, in sfarsit, o veste buna cam intr-o luna, asa!

Sarcina la termen, Gabi.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Ai dreptate Gabi! Pana la urma nu conteaza in ce stadiu de dezvoltare e embrionul: daca e sa ramai ramai si cu embrioni de ziua 1( 2celule)- a se vedea un caz recent de aici de pe forum -, daca nu ,nu, poti sa ai cei mai perfecti blasto. Eu nu ma mai cramponez de asta; dar ma deranjeaza cei de la Wunsch ca nu te informeaza cum trebuie legat de tot procesul si lasa loc la o multime de interpretari.
ARINA, vom reusi si noi pana la urma; daca nu acum candva va face si pt noi, D-zeu ,o minune!
Cat despre mine.. nu simt nimic..imi e putin somn de la Duphaston dar in rest, nimic... Lucrez, si incerc sa nu ma mai gandesc la asta.

Mergi la inceput

Eu am avut obsesia cu blasto tocmai pt ca niciodata nu am avut Et cu blasto- se pare ca la mine asta e problema : embrionii mei nu se dezvolta corespunzator( probabil ovocitele mele sunt cam proaste- am sindrom de ovare polichistice), si in ziua 3 ei au 4-6 celule...

Mergi la inceput

Adijo, eu am hotarat sa nu-i mai intreb nimic. Ma duc, fac transferul si am plecat. Nu ma mai incarc negativ cu niciun fel de discutii, ca nici macar nu e genul meu.
Adijo, eu cred ca ramanem gravide acum, ce zici, esti de acord??

Edit: Deci Adijo, ai facut si tu PBD, nu? In cazul meu, embrionii de z3 aratau toti excelent (8 celule), ajungeau chiar si la blastocist, dar nu am reusit sa congelez niciodata blastocist. De asta eram eu fericita acum, ca m-am gandit ca in sfarsit am si eu 2 embrioni care au reusit sa ajunga la congelare, deci sunt super-buni. Dar uite ca Frau Flich zice altceva, ca sa-mi strice mie armonia din cap...

Mergi la inceput

Cum naiba sa nu fiu de acord?!!!!!!!

Mergi la inceput

Cool then, ramane cum am stabilit

Mergi la inceput

Da, am facut Pbd: din 24 embrioni 13 au fost ok genetic. Din cei 13 2 am transferat in toamna( cred ca aveau 6 celule, din ce am numarat eu in poza primita, ei nu mi-au zis nimic) si 4 au inghetat, tot de 5-6 celule.restul probabil erau prea mici, nu s-au mai dezvoltat, cred. in Ungaria, tot asa am avut in ziua 3-a 3 embrioni de 4-5 celule...

Mergi la inceput

Deci ti-au inghetat 4, ti-au dezghetat 2 acum, inseamna ca mai ai doi, nu??

Mergi la inceput