FIV Europa(40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

balanta nu conteaza intarzaierea ci sa fie bine pana la capat!
melisa toate asteptam semnatura asta! si mie imi place !
Driling ul ovarian e o procedura efectuata de obicei laparoscopic constand in perforarea corticalei ovariene pentru a facilita eliberarea foliculilor maturi in momentul ovulatiei.
se pare ca am ovare polichistice insa nimeni nu si a dat seama pana acuma , eu insa banuiam!
important e ca acum merg pe alt drum si va fi bine de data asta!
arina merci!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

bruni cu siguranta vei reusi, si peste un picut timp o sa vedem si noi semnatura ta mult asteptata...bafta multa !!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adijo,felicitari pentru puisor.
sa fie cel norocos si luptator,sa stea la tine in burtica 9 luni si apoi sa-ti bucure viata pentru totdeauna.
spune-mi te rog,de cate zile este embrionashul tau???ai plecat acasa in ziua ET???cu ce ai calatorit???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Sami, embrionul meu e de 3 zile; la congelare avea 5-6 celule, la dezghet mi-au zis doar ca arata ok ; da , am plecat la 30 min de la transfer spre casa; cu masina. 650 km din care ultimii 100 vai si amar ce m-am scuturat! Si ziua urmatoare inapoi la munca ( ieri a fost usor, dar de azi , vai ce ma asteapta!). sincer , nu mai cred in statul in pat, in " nu fa aia , nu fa aia", mananca aia , etc. M-am saturat. Am ajuns la concluzia ca e degeaba: o sa raman insarcinata cand o vrea cel de sus, nu cand vreau eu... bineinteles nu merg totusi sa alerg la maraton! cei de la clinica au fost simpatici: mi-au spus sa uit complet ca am fost luna asta la ei! sa fac ce vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor,

Luna asta fac si eu FET pe ciclu natural, azi e prima zi de ciclu. Prin urmare i-am scris Anei si am rugat-o sa-mi spuna clar care e ideea cu transferul in z2 dpo a embrionilor de z6. De abia astept sa vad ce-mi zice.
Deci, probabil ca la inceputul lui Martie voi fi la Viena, asta daca totul e in ordine cu ovulatia si nu ma intervine cine-stie-ce.

Adijo, bine ai spus, si eu voi face exact la fel. Sper!!! CA stii cum e cu paranoia: daca aia, daca ailalta.

Sisipisi, dupa ce reglezi TSH, te duci tot la Wunsch?
Bruni, bafta maine, sa vii cu vesti bune.
Balanta, banuiesc ca tu o sa mergi pe acelasi protocol, nu??

Pup toate fetele,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

arina, sper sa imi dea acelasi protocol. De aia ma si duc la Viena, special sa imi faca protocolul si sa stabilim cand incepem, fiindca daca e ceva ce nu imi convine, pe mail nu prea pot sa il combat pe Prof, pe cand face to face am sanse mai mari .

Mergi la inceput

Balanta, si eu prefer intalnirile face-to-face. Bafta la intalnire

Arina

Mergi la inceput

'neata fetelor,

Eu sunt foarte suparata, asa de dimineata. Mi-a scris Veronika Flich si am aflat cu stupoare ca embrionii mei sunt de fapt de ziua 3!!!!
Adijo, spune-mi si mie, te rog: tu la FIV ai facut ET cu embrioni de z3, nu? Te-au anuntat in aceeasi zi ca ti-au congelat 2 embrioni de z3 sau dupa cateva zile?? Pentru ca in cazul meu a fost asa: am avut transfer de ziua 3 cu 3 embrioni si cand i-am intrebat ce se intampla cu ceilalti doi ramasi, mi-au spus ca mai asteapta sa vada daca rezista, ca dovada ca mi-au spus ca au rezistat abia dupa cateva zile.
Nu mai stiu ce sa cred, pe bune!
Pentru prima data sunt sunt cu adevarat foarte dezamagita si simt ca efectiv nu am nicio sansa.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Draga Arina, cunosc f. bine aceasta dezamagire pt ca am trait-o si eu in toamna. deci la mine lucrurile au decurs in felul urmator: a doua zi dupa punctie am sunat la laborator sa vedem cate ovovcite s-au fecundat; aveam 24 , si atunci i-am spus embrioloagei ca ei vreau neaparat sa-mi tina embrionii 6 zile ( eu aveam aceasta obsesie cu blastocisti, am zis si daca raman fara nici unu' dar eu vreau sa-i tina 5-6 zile!).Ea mi-a explicat ca nu se poate pt ca , avand asa multi , oricum voi ramane cu embrioni de congelat, iar ei congeleaza doar embrioni de ziua a-3a pt ca rezista mai bine la inghet-dezghet!
Na, ce sa mai zic, am facut ET in ziua 3. In timpul transferului am intrebat-o pe Ana cand voi stii cati embrioni mi-au congelat si mi-a raspuns peste 4 zile! Evident, si eu ca si tine am presupus ca imi tine restul de 11 embrioni ( am avut 13 ok genetic, 2 am transferat atunci)) pana in ziua 6 si care rezista ii ingheata.Dupa 4 zile am sunat si mi-au spus ca au inghetat doar 4!Am ramas paf, nu ma stepatam sa fie asa putini, dar atunci am fost si mai convinsa ca i-au tinut 6 zile( am zis " doar astia au ajuns la stadiul de blasto!;nu-i nimic, putini da'buni"). Dupa ce am aflat de nereusita, am inceput sa-i bombardez cu mail-uri , printre altele intreband si de embrioni. Dupa cateva saptamani Ana mi-a spus ca au congelat toti embrionii de ziua 3 care au avut 5-6 celule.... NO COMMENT...

Mergi la inceput

Adijo, merci. Am o stare acum de lehamite ca nu-mi mai pasa de nimic. Poate ca din cauza ca sunt in z2 de ciclu...MAi incolo poate-mi mai revin. Acum ma gandesc ca sper macar sa reziste la decongelare. Nici nu mai stiu ce sa zic.
Tu ce mai faci, cum te simti? Iti tin pumnii si de abia astept sa vii cu o veste minunata.

Arina

Mergi la inceput