FIV Europa(40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

adijo felicitari pt puiutul invingator!
ai incredere ca va fi bine! ai grija de tine!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Bruni, mersi! Sansele mele sunt mici, dar am vazut multe minuni pe acest forum asa ca mai cred..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sisipisi ma bucur ca se rezolva toate incet, incet!
melisa
arina sa fie cu noroc si pt tine!
balanta cand dai startul?
gaby cum esti?
abia astept sa incep si eu fiv ul norocos , sunt convinsa ca de data asta o sa fie ok!
bafta tuturor!

Mergi la inceput

adijo exact ! trebuie sa crezi ca va fi bine!
chestia cu harababura cred ca e in toate clinicile, cel putin asa e si in Franta!
Am vb ieri direct cu dr , am fost surprinsa deoarece cu ex dr cu care am facut fiv urile era imposibil sa vb personal cu el, trebuia sa i scriu scrisori, dar asta stia exact cu cine vorbeste poate si din cauza accentului meu, insa m a bucurat factul ca m a incurajat si m a asigurat ca de data asta va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Bruni, am inteles ca vineri faci driling-ul ovarian.iti tin pumnii sa te refaci repede! Cand incepi stimularea pt FIV ? luna urmatoare? Si eu am vrut sa intreb la clinica de driling , dar nu am avut cu cine... altcineva mi-a facut transferul nu medicul care se ocupa de cazul meu..

Mergi la inceput

Da! vineri fac driling ul ovarian! dr mi a spus ca sansele sunt mai mari sa fac fiv ul in luna urmatoare! asa voi si face, dupa calculele mele ar trebui sa incep pe 20 martie poate putin inainte sau dupa aceasta data..
imi pun toate sperantele in incercarea asta, fiind si fiv 5 , am hotarat ca fac maxim 6 fiv uri! insa nici nu ma pot gandi ca nu voi reusi de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bravo bruni!asa da atitudine!!!!
fetele si bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Adijo!

Felicitari pentru puiutul tau ! Sper sa ramana cu tine exact atat cat trebuie : 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Adijo, ce veste buna!!! Iti doresc mult noroc, si de-abia astept sa ne spui ca ai reusit.

Bruni, si tie iti tin pumnii. Sigur FIV number 5 o sa fie cu noroc.

VA pup pe toate
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

brunadria, nu stiu cand incep, ca tocmai m-au sunat sa imi mute (iar) programarea cu o saptamana. Si cum eu vreau doar cu Proful, trebuie sa accept toate modificarile astea si sa am rabdare.
adijo, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Balanta, da azi am facut 18 saptamani si noroc ca mi-ai amintit si mi-am modificat repede semnatura, si mie imi place la nebunie semnatura aseara dupa ce am reusit sa apar cu semnatura numai la ea ma uitam, am inebunit cred...multumesc inca o data

Adijio, multumesc si astept sa vad si eu la tine in curand aceeasi semnatura , sper din suflet ca de data asta vei avea noroc, nu stiu de unde mie Monika mi-a purtat noroc , vreau sa cred ca la fel iti va purta si tie...pe cat testul de sarcina?...ai grija de tine in perioada asta...dar stii tu mai bine ce ai de facut...

Bruni ce e asta ce faci tu...driling ovarian?...Oricum iti tin pumnii starnsi sa fie totul bine, si sunt convinsa ca vei reusi cu FIV -ul ce urmeaza sa-l faci ...incearca sa fii optimista si trebuie sa reusesti

18+

Mergi la inceput