FIV Europa(40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Balanta iti tin pumnii stransi, hai ca fetele au nevoie de inca o reusita pentru a le incuraja...eu cred ca vei reusi iar de data asta vei avea un copilas sanatos

Eu o sa am o fetita, la 13 saptamani am aflat asta la morfologia de trim 1, iar acum la 17 saptamani , la un simplu eco mi s-a confirmat ca intradevar este fetitza.Asta ne-am dorit si noi tot o fetita desi mie sincer si un baietel mi-ar place.

Balanta cum imi pun si eu in josul paginii cum au unele fetete , varsta sarcinii si semnul ca e fetita?

Am 17 saptamani si 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

balanta,multa bafta.
sa fie cu reusita si sa fii o mamica fericita anu' viitor.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, felicitari pt fetita

Pt semnatura:
mergi la: Contul meu -> Profil personal-> Editeaza profil-> Optiuni profil-> Semnatura; acolo da Paste (ctrl P) la:

[ hr][ font=Tahoma][ size=2][ navy][ gravi]17+ [ fetita][/font=Tahoma][/size=2][/navy]

DAR scoate spatiile de la inceputul primelor 6 paranteze drepte, in interiorul parantezelor drepte deci (prima paranteza de la care trebuie sa scoti spatiile este cea care are [ hr], iar ultima, cea care are [ fetita])

Tot acolo, la semnatura ai si un butonas 'Vizualizeaza semnatura', ca sa vezi cum arata dupa ce scrii. Dupa ce ai setat semnatura in cont, apasa "vizualizeaza semnatura" ca sa vezi daca iti place (trebuie sa iti iasa burtica de gravida, numarul saptamanilor si un carut roz).
Dupa ce ai facut setarile astea la tine in cont, semnatura este gata, cu mentiunea ca pe masura ce trec saptamanile, modifici "17+" cu "18+", etc, etc. Restul semnaturii ramane asa cum am scris eu (dar cu spatiile scoase la primele 6 paranteze drepte). Deci saptamanal, va trebui sa modici in semnatura numarul saptamanilor.
Dupa ce iti setezi semnatura, cand scrii mesaje pe forum, trebuie doar sa te asiguri ca in fereastra in care editezi raspunsul este mereu bifat: "Selecteaza pentru a va introduce semnatura" ( Atat. Este doar o bifa )

Mergi la inceput

arina, melisa, goldi, samira,va multumesc pt gandurile bune .

goldi, o sa iti scriu maine un MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

bruni saluti. Nici eu nu te-am mai "vazut" demult:). Eu sunt inca in aventura cunoasterii numita TSH. Azi am avut prima programare la endocrinolog. Am avut noroc ca am dat peste o tipa foarte draguta care mi-a zis ca intentioneaza sa imi aduca TSH unde vreau eu cat mai repede posibil. Ca ea intelege ce frustrant e sa vrei un copil si sa nu il poti face. In rest, am stat 99 de zile fara menstruatie si pana la urma a venit cand nici nu ma mai asteptam. Cantam ca nebuna prin casa "o, happy daaaayyyy". Azi mi-au recoltat sange pentru alte analize, ca sa vada printre altele daca nu am tiroida autoimuna. Peste 2 saptamani am verdictul si noul tratament.
Intre timp m-am angajat, asa ca am unde ma duce si de unde veni in fiecare zi.
Salut pe toate fetele si ma bucur ca exista un nou val de FIV-oase active si de mamici in devenire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Multumesc mult Balanta...am tot cautat cum sa-mi pun si eu la semnatura ceva si nu am gasit...multumesc frumos.

17+

Mergi la inceput

Yuhuuuuuuu, melisa are semnatura de graviduta. Ce bine iti sta asa!
Sa nu uiti sa modifici numarul saptamanilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Salutare fetelor! M-am intors de la Viena cu un pui mic la purtator! mi-au dezghetat doi embrioni , dar din pacate unul nu a rezistat. Transferul mi l-a facut Monica, pe Ana nu am vazut-o deloc pe acolo. Ne-am intors imediat dupa transfer. De maine din nou la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adijo felicitari pt puiutul invingator!
ai incredere ca va fi bine! ai grija de tine!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Hey, ma bucur sa vad atata lume pe forum: Melisa, f. frumoasa semnatura! sarcina usoara in continuare!
Sisipisi chiar ma gandeam zilele trecute la tine! ma bucur ca " ai reintrat in normal"
Balanta iti tin pumnii sa mearga perfect totul si de data asta!
Arina , daca ti-ai spus ca sunt de 6 zile sigur sunt de 6 zile. Trebuie insa sa lamuresti chestia cu transferul la 2 zile de la ovulatie.
Nu era f mare aglomeratie la clinica ; e drept ca eu am ajuns acolo pe la 10.30. Si eu am fost surprinsa sa vad ca transferul mi-l face Monica, dar totul a decurs ok. in 30 min am fost din nou in masina. Nici mie nu imi place f. mult chestia asta cu lucrul in echipa, imi da senzatia de zapaceala, ca nu stie nimeni concret un caz de la a la z , dar cred ca ne inselam. E posibil sa fi la acelasi medic de la inceput la safrsit si sa nu se ocupe mai bine de tine, sa uite cine esti, ce tratamente ti-a dat, etc, pana la urma toti se uita in dosar sa -si aduca aminte . ( la fiv-ul din toamna Ana mi-a lasat aceasta impresie.
bruni , sa te faci bine!
Sa ne ajute pe toate D-zeu sa ne vedem mamici!

Mergi la inceput