FIV Europa(40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, sa fie cu noroc!
arina, tu ai facut FIVurile cu Ana sau cu Profesorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Balanta, primul FIV l-am facut cu Ana F, adica discutie, stabilire protocol, eco + ET, si Dr. Leibhart la punctie.
Al doilea FIV l-am facut mai mult cu noua doctorita Weigert, adica si punctia (care initial mi s-a spus ca va fi facuta de Prof.) si transferul, au fost facute de ea. Sincer, se vedea ca e la inceput. Oricum, incep sa cred ca lucrul asta in echipa nu e intotdeauna benefic. La mine la cel de-al doilea FIV a fost o mare varza intre Ana F, Veronika FLisch si mai noua Weigert. S-au incurcat in protocoale, in pareri, in programari, ma rog...
Poate asta a fost 'norocul' meu. Nu mai zic nimic.
Sper sa reusesc la FET.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adijo sa dea D zeu sa fie cu noroc ! iti tin pumnii stransi!
arina bafta si tie ! nu ti au spus de cate zile sunt embrionii?
melisa cum te simti? ma bucur ca ne sustii..
balanta cand incepi?
sisipisi pe unde umbli?
abia astept sa scap de interventie...insa am o nedumerire: cred ca cm o sa vina in perioada aceea, afecteaza cu ceva? dr nu mi a spus nimic de asta! voi ce parere aveti?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Brundaria, nu stiu sa raspund la intrebarea ta, cel mai bine intreaba-i pe ei.
Mie cei de la Wunsch mi-au zis ca embrionii au 6 zile, dar nedumerirea mea vine din faptul ca FET-ul mi-au spus ca-l fac in ziua 2 dupa ovulatie. Dar ma lamuresc eu, ii intreb clar.

Bafta multa si tie.
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Arina, si eu am facut FIV-ul cu Monika Weigert, la fel ca si tine eram nedumerita de ce ea se ocupa de mine tot timpul si nu Ana...chiar i-am spus Anei ca vreau ca la punctie sa participe si ea , imi era teama ca poate nu stie ce face... nu citisem nimic despre Monika.
Insa am ajuns sa obserb ca Monika Weigert era mult mai calda , mult mai atenta cu mine, ne cunostea mult mai bine cazul, tot timpul ea era cea care ne explica ceva ce noi nu intelegeam...si am ajuns sa-mi zic ca e chiar f buna.
La punctie au fost amandoua cu mine in sala, nu-mi amintesc decat ca Monika ma tinea de mana si ma calma...dar cea care mi-a extras de acolo foliculii habar nu am ...insa dupa punctie tot timpul numai cu ea tineam legatura , aveam senzatia ca nu stiu de ce eram pacientii ei , iar Ana nu prea mai stia nimic de cazul nostru.
Embrio transferul l-am facut cu Monika, mi-au pus 2 embrioni de cea mai buna calitate si intr-un final s-a prins decat unul.

Deci Arina, nu fii dezamagita ca sa ocupat de tine mai mult Monika...eu cred ca este f buna si ea, si eu nu cred ca este incepatoare intra pe saitul lor si citeste despre ea acolo unde arata toata echipa...imi amintesc ca eu citisem si avea mult mai multe studii si experinta decat credeam eu...

Bafta multa!

Bruni, multumesc sunt bine, mi-am facut zilele trecute triplu test, astept pe joi vineri sa primesc rezultatul...si am incredere ca va fii totul bine.

Balanta, pe cand FIV-ul?

Mergi la inceput

Melisa, nu stiu daca te-am felicitat pentru sarcina, daca nu, o mai fac acum: felcitari si nastere usoara.
In legatura cu Wunsch, sa stii ca am zis despre ei ce-am zis din proprie experienta. N-are sens sa detaliez mai mult decat am detaliat.
Tu ai reusit din prima la ei, si e excelent. Eu am facut 2 FIV-uri la ei, esuate. Fiecare cu experienta ei. Eu nu sunt dezamagita ca s-a ocupat Monika de mine, sunt dezamagita ca nu am reusit si ca a trebuit tot timpul sa stau sa le aduc aminte una-alta.
In concluzie, ma bucur ca tu ai avut o experienta pozitiva cu ei, si ma bucur pentru toate cele care au ramas insarcinate la Wunsch.
Sarcina usoara in continuare.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bruni, melisa, la finele lunii merg sa imi faca protocolul, iar FIVul am sa il incep in functie de orarul Profului, de cum poate el. Daca ar depinde strict de mine, as incepe cat mai repede posibil .
melisa, daca deja ii stii sexul bebelusului, ni-l spui si noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Multumesc , Arina.
Te inteleg ca esti dezamagita, eu nu le iau apararea celor de la wunch, sunt si eu constienta ca eu am avut noroc ca am reusit si cam atat, dar intelesesem gresit atunci...cum ca iti era teama ca Monika e mai incepatoare si deasta nu ti-a reusit FIV-ul...

Stiu si eu ca e cam harababura acolo, si mie la momentul respectiv mi s-au parut multe aiurea, dar cu toate astea am avut eu noroc , atat...nu am spus si nu voi spune ca ei sunt cei mai buni niciodata...stiu sigur ca sunt altii mult mai buni.
Te pup si mult noroc in continuare...

Mergi la inceput

Mult noroc in continuare si tie, Melisa

Wow Balanta, acum am vazut ca esti pe val. Chiar am vrut sa te intreb la un moment dat. Iti doresc mult, mult noroc!

Doamne Ajuta pe toata lumea!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Balanta, iti doresc mult noroc si poate peste un an pe vremea asta, sa fii deja o mamica fericita .
Am tot citit topicul pentru ca sunt aici multe fete dragi si de aceea nu am putut rata vestea cea buna .

Iti tin pumnii, draga mea !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput