FIV Europa(40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, eu sunt pe aici, dar stau ascunsa .
Imi pare rau ca ai endometrul asa subtire. Biletele de avion nu le poti schimba sau anula fara sa pierzi din valoarea lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adijo,stiu ca biletele de avion se pot reprograma.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

fetelor, da , biletele de avion se mai pot schimba contra cost, dar problema e ca nu stiu pe cand. daca nu mai creste endometrul si nu mai fac deloc luna asta fet? maine e ultima zi in care le mai pot schimba si pana maine nu voi stii mai multe decat azi. in fine, nu e o tragedie, asta e , pierd 100 eur , da-i dracului de bani.
Elena, mie cei de la Wunsch mi-au dat tratament cu estradiol pana in ziua 10. In ziua 10 ( azi) , am facut eco ( la insistentele mele l-am facut in Ro, pt ca ei m-ar fi chemat la Viena din ziua 10, asa era schema initiala); daca endometrul era min 9mm trebuia sa fac pregnyl si peste 3 zile sa merg la Viena pt. transfer. In cazul in care e doar 5mm, nu stiu ce voi face- i-am scris Anei, voi vedea; nu stiu , mai poate creste? Elena , dar la 6mm nu e f. subtire? mai creste sub progesteron?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Adijo,

Eu acum vreo 2 luni am vrut sa fac FET dar n-am mai putut pentru ca n-am avut timp. Tin minte ca in z12 (eu ovulez z14) aveam endometrul 6.5mm, masurat la eco abdominal, e adevarat. Eu n-am avut niciun fel de tratament pentru ca vreau FET pe ciclu natural.
Deci...le-am scris celor de la Wunsch mail cu datele, adica endo 6.5 si au zis ca e OK, mai ales daca ovulez in z14. Chiar i-am intrebat daca e OK endometrul si mi-au zis ca da, ca mai creste aprox. 2mm in 2 zile.
Eu am convenit cu ei ca ii informez ziua exacta a ovulatiei si ma duc la Viena doar in ziua transferului.
Noi mergem cu masina tocmai pentru ca la FET chiar n-ai de unde sa stii cand se intampla si daca se intampla ovulatia.
Eu iti doresc succes si cred ca vei face un FET norocos luna asta

Arina

Mergi la inceput

Arina ! Nu te-am mai "vazut " de mult! Cand te gandesti sa-ti pui piticii de gheata?
Problema la mine e ca nu am ovulatie ( am cicluri anovulatorii- am Pcos). Din aceatsa cauza Ana a spus ca e f. important sa iau estradiol, iar in momentul cand endometrul ajunge la 9mm sa iau pregnyl, probabil sa mimam o ovulatie. Oricum ma gandesc sa mai urmaresc cateva zile endometrul pt ca eu am ciclu de 3o-35 zile, iar luna trecuta am avut niste simptome de ovulatie( nu stiu daca a si fost) prin ziua 18-19. Eu am fost destul de surprinsa de rezultat pt ca de 5 ani , de cand ma chinui cu monitorizari de ovulatie si tratatmente de infertilitate niciodata nu am avut endo asa subtirel.... in fine , vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Adijo, n-am mai scris (oricum nu scriam eu prea mult nici inainte) pentru ca nu am mai facut nimic. De fapt din Septembrie cand am facut FIV-ul, am inceput sa iau acifol, MagneB6 si aspenter si spre marea mea uimire, acum imi vine ciclul la 30-31 zile in loc de 28. Am faza foliculara de 15-16 zile.

Banuiesc ca si tu ai tot embrioni de z6 congelati. Ceea ce m-a uimit pe mine cand am vrut sa fac FET-ul acum 2 luni e ca mi-au zis ca imi fac transferul la 2 zile de la ovulatie si ma intrebam de ce la 2 zile daca embrionii mei au 6 zile??? O sa-i intreb clar data viitoare (sper in martie) care e logica??

Sper Ana sa-ti dea vesti bune ca pana una-alta, endometrul de 5mm in z10 nu e asa o nenorocire!

Te pup

Mergi la inceput

Am repetat eco vineri: endo de 6.5mm. mi-a raspuns si Ana: e destul de bine dar nu perfect.trebuie sa repet luni eco. Arina, eu am embrioni de ziua a3a si nu f. grozavi( 5-6 celule). Sincer , eu nu vreau sa fac transfer pe endometru asa si asa: nici embrionii nu sunt grozavi , nici endometrul nu e grozav, atunci ce sanse am? Daca nici luni endometrul nu arata ok , cred ca voi renunta luna asta.
A aparut intretimp si o alta problema: mi se termina pastilele de progynova . oare gasesc asa ceva la noi?
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, am inteles ca nu se mai fabrica la noi Cyclo-progynova si ca se poate inlocui cu Climen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Adijo ....poti lua climen , tabletele albe

iti tin pumnii !!!

12 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellablue5 spune:

Buna fetele. Ma socati. Eu sunt in ziua 12 de la ET cu endometru de 7.3 ( in Spania- Barcelona) si mi-au zis ca e perfect....

Mergi la inceput