FIV Europa(40)
Raspunsuri - Pagina 12
balanta_tm spune:
adijo, eu sunt pe aici, dar stau ascunsa .
Imi pare rau ca ai endometrul asa subtire. Biletele de avion nu le poti schimba sau anula fara sa pierzi din valoarea lor?
samira33 spune:
adijo,stiu ca biletele de avion se pot reprograma.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
adijo spune:
fetelor, da , biletele de avion se mai pot schimba contra cost, dar problema e ca nu stiu pe cand. daca nu mai creste endometrul si nu mai fac deloc luna asta fet? maine e ultima zi in care le mai pot schimba si pana maine nu voi stii mai multe decat azi. in fine, nu e o tragedie, asta e , pierd 100 eur , da-i dracului de bani.
Elena, mie cei de la Wunsch mi-au dat tratament cu estradiol pana in ziua 10. In ziua 10 ( azi) , am facut eco ( la insistentele mele l-am facut in Ro, pt ca ei m-ar fi chemat la Viena din ziua 10, asa era schema initiala); daca endometrul era min 9mm trebuia sa fac pregnyl si peste 3 zile sa merg la Viena pt. transfer. In cazul in care e doar 5mm, nu stiu ce voi face- i-am scris Anei, voi vedea; nu stiu , mai poate creste? Elena , dar la 6mm nu e f. subtire? mai creste sub progesteron?
Arina21 spune:
Adijo,
Eu acum vreo 2 luni am vrut sa fac FET dar n-am mai putut pentru ca n-am avut timp. Tin minte ca in z12 (eu ovulez z14) aveam endometrul 6.5mm, masurat la eco abdominal, e adevarat. Eu n-am avut niciun fel de tratament pentru ca vreau FET pe ciclu natural.
Deci...le-am scris celor de la Wunsch mail cu datele, adica endo 6.5 si au zis ca e OK, mai ales daca ovulez in z14. Chiar i-am intrebat daca e OK endometrul si mi-au zis ca da, ca mai creste aprox. 2mm in 2 zile.
Eu am convenit cu ei ca ii informez ziua exacta a ovulatiei si ma duc la Viena doar in ziua transferului.
Noi mergem cu masina tocmai pentru ca la FET chiar n-ai de unde sa stii cand se intampla si daca se intampla ovulatia.
Eu iti doresc succes si cred ca vei face un FET norocos luna asta
Arina
adijo spune:
Arina ! Nu te-am mai "vazut " de mult! Cand te gandesti sa-ti pui piticii de gheata?
Problema la mine e ca nu am ovulatie ( am cicluri anovulatorii- am Pcos). Din aceatsa cauza Ana a spus ca e f. important sa iau estradiol, iar in momentul cand endometrul ajunge la 9mm sa iau pregnyl, probabil sa mimam o ovulatie. Oricum ma gandesc sa mai urmaresc cateva zile endometrul pt ca eu am ciclu de 3o-35 zile, iar luna trecuta am avut niste simptome de ovulatie( nu stiu daca a si fost) prin ziua 18-19. Eu am fost destul de surprinsa de rezultat pt ca de 5 ani , de cand ma chinui cu monitorizari de ovulatie si tratatmente de infertilitate niciodata nu am avut endo asa subtirel.... in fine , vom vedea.
Arina21 spune:
Adijo, n-am mai scris (oricum nu scriam eu prea mult nici inainte) pentru ca nu am mai facut nimic. De fapt din Septembrie cand am facut FIV-ul, am inceput sa iau acifol, MagneB6 si aspenter si spre marea mea uimire, acum imi vine ciclul la 30-31 zile in loc de 28. Am faza foliculara de 15-16 zile.
Banuiesc ca si tu ai tot embrioni de z6 congelati. Ceea ce m-a uimit pe mine cand am vrut sa fac FET-ul acum 2 luni e ca mi-au zis ca imi fac transferul la 2 zile de la ovulatie si ma intrebam de ce la 2 zile daca embrionii mei au 6 zile??? O sa-i intreb clar data viitoare (sper in martie) care e logica??
Sper Ana sa-ti dea vesti bune ca pana una-alta, endometrul de 5mm in z10 nu e asa o nenorocire!
Te pup
adijo spune:
Am repetat eco vineri: endo de 6.5mm. mi-a raspuns si Ana: e destul de bine dar nu perfect.trebuie sa repet luni eco. Arina, eu am embrioni de ziua a3a si nu f. grozavi( 5-6 celule). Sincer , eu nu vreau sa fac transfer pe endometru asa si asa: nici embrionii nu sunt grozavi , nici endometrul nu e grozav, atunci ce sanse am? Daca nici luni endometrul nu arata ok , cred ca voi renunta luna asta.
A aparut intretimp si o alta problema: mi se termina pastilele de progynova . oare gasesc asa ceva la noi?
tuturor.
balanta_tm spune:
adijo, am inteles ca nu se mai fabrica la noi Cyclo-progynova si ca se poate inlocui cu Climen.
Arianna_M spune:
Adijo ....poti lua climen , tabletele albe
iti tin pumnii !!!
12 + ........ cu
Bebe
ellablue5 spune:
Buna fetele. Ma socati. Eu sunt in ziua 12 de la ET cu endometru de 7.3 ( in Spania- Barcelona) si mi-au zis ca e perfect....