FIV Europa(40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Gabi B
iti multumesc pt informatiile referitoare la pretul medicamentelor!
Costul unui fiv+icsi este 3000 eur?
Promit ca o sa te tin la curent daca reusesc o consultatie la Sibiu la dr S.
samira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

luck,pai sa ma tii si pe mine la curent..desi eu cred ca o sa merg la Viena cand o sa ma duc la Budapesta pentru FET...dar,oricum...cine stie ce ma apuca pana atunci.
ai trimis analizele???eu inca nu...sper sa ma mobilizez saptamana viitoare

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

samira
nu , nu am trimis analizele , nici nu am inceput sa le completez inca , dupa cum se vede nici eu nu reusesc sa ma mobilizez deloc.
Daca reusesc sa obtin o data in care dr S vine la Sibiu va dau de stire , desi ma gandesc ca daca ar avea mai multe solicitari pt asta am avea mai multe sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

Gabi B
iti multumesc pt informatiile referitoare la pretul medicamentelor!
Costul unui fiv+icsi este 3000 eur?
Promit ca o sa te tin la curent daca reusesc o consultatie la Sibiu la dr S.
samira

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot,ATPO pozitivi

Cu placere!
la noi a fost FIV simplu, fara ICSI, si a fost 2600 de euro. Proful apucase sa ne spuna la consultatie ca ne da o reducere (probabil s-a prins ca am intarziat pt ca am mai fost si la alta clinica, n-om fi fost singurii). Cand am vrut sa platim, dupa ET, le-am amintit de reducere si n-am vrut nici factura, si am platit doar 2000 de euro!!!
ce mai, mai ieftin ca in Romanica! si mai bine

si BAFTA!
Gabi+30
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna!
Am nevoie de un sfat de la fetele care au facut FIV la clinica Goldenes Kreuz !
Noi urmeaza sa facem un FIV la ei si ne-au trimis formularele standard necesare pt a ne avea in baza lor de date.Le-am completat si le-a trimis la clinica , insa la rubricile "social security number" si "Insurance Institution" am trecut CNP-ul si Casa Nationala de sanatate dar ei ne-au raspuns ca e ca nu ok asa .Poate cineva sa ma lamureasca ca trebuie trecut acolo? Trebuie cardul european de sanatate sau un alt gen de asigurare medicala?
Va multumesc!

Va doresc tuturor sa vi se indeplineasca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

pai scrie-le si intreaba-i!
noi din cate tin minte am lasat descompletat acolo, pt ca sintem la categoria pacienti care platesc integral tratamentul... E posibil ca rubrica respectiva sa fie pt pacientii austrieci, carora le deconteaza statul lor civilizat 70% din costuri (sau cam asa ceva).

Gabi+30
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor, se gaseste Pregnyl in farmaciile din Austria? Dar Ungaria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

Gabi B bineniteles ca le-am scris sa ii intreb, doar aveam nevoie de o lamurire pana primeam raspunsul de la ei !
Mersi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Salutare gagici! Nu mai e nimeni pe aici? Eu sunt tare necajita pt ca luna asta ma pregateam pt FET, am facut trat. cu estrogen, mi-am facut rost si de pregnyl , dupa multe batai de cap, si azi surpriza!: la eco de ziua 10 endometrul are doar 5mm! sunt socata pt ca eu de cand fac tratamente pt infertilitate nu am avut niciodata probleme cu grosimea endometrului! nu inteleg ce s-a intamplat acum... si mi-am luat deja bilete de avion spre Viena... Acum 2 zile am facut o alta eco, la alt cabinet, si atunci era de 6.5mm. ma gandesc sa mai repet maine ecografia, dar oricum dela 5mmm la 10mmm cat ar trebui sa am e mare diferenta, nu cred ca e vreo eroare....uffff.....viata asta ...intotdeauna mai e loc de dat cu capul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Adijo, eu nu am facut Fet, sper sa-l fac in martie.

Cel mai bine este sa intrebi la clinica, cum sa continui protocolul.

Mie mi-au trimis protocol cu 14 zile estrogen(proginova) in ziua 14 control, si daca este peste 6 sa incep progesteron pentru inca 5 zile, si deabia in ziua 19 ET daca endometrul va fi peste 8 mm.

Sper ca o sa fie bine

Mergi la inceput