Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
paula_m spune:
Rody, am uitat de cafea
Huidu, s-a izbit intr-un copac la ski, incercand sa evite niste copii si e in coma intr-un spital din Austria...Nu am prea inteles eu f bine, daca e coma, coma, sau coma indusa...Asta s-a intamplat aseara si acum se asteapta sa treaca primele 24 de h care sunt critice.
Ramonavlas, tot am vrut sa te intreb, dar uitam : tu ai si masaj la salon?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 'neata mamici! Noi tusim rau de tot, culmea dimineata si seara. Si mucisori avem, dar care nu ies la batista. Dr pediatru nu raspunde la telefon, clinica nu mai lucreaza zilele astea. Am vorbit cu doctorul meu de familie (care e si pediatru) si mi-a dat urmatoarele: calpo, zyrtec si erdomed(nu stiu daca se scriu asa, ca mi le-a dictat la tel). Stit ceva de ele, le-a luat vreun delfinas pana acum??? Multumesc mult. Fug la Natali, nimeni nu-i mai intra-n voie si nimic nu-i mai e pe plac. Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
off, micuta de ea, sanatate multa nu stiu nimic de astea, cauta pe net, poate gasesti exact cum se cheama
mami fericita de nazdravanul Andrei
crissy77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
CRISTINA, pai n-o mancam noaptea, dar a doua zi, adica in dimineata de 1 ianuarie, cand e nevoie de asa ceva sa te mai dregi , eu cu pestele nu ma impac, dar cu friptura de porc ce fac?! daca mananc porc inseamna ca... _ o minune, Craciunita cea mica... luna cadourilor delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Daca imi aduc aminte... porcul rama cu ratul spre inainte, deci merge. Ideea e sa mergem Inainte
Pt dresul de "a doua zi", mai potrivita e ciorba de potroace
crissy77 spune:
Cris, stiu doar de CALPOL, e un siropel ce contine paracetamol, se poate da de la 3 luni (Calpol 3+, parca este varianta si 6+ care se da de la 6 luni).
bamboletta spune:
citat din mesajul lui Cris2010 La multi ani Otilia, mamica frumoasa de fete frumoase!!! LML Tudor Andrei, Aida Alexandra si Denisa Maria, sa fi mai papacioasa Noapte linistita delfinariu! Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
Otilia la multi ani fericiti alaturi de printesele tale !!!
la multi ani si pt delfinasii sarbatoriti astazi
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
ciristina_serban spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
off, micuta de ea, sanatate multa nu stiu nimic de astea, cauta pe net, poate gasesti exact cum se cheama ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
buna dimi si de la noi. eu stiu doar de erdomed, care e antibiotic si e cam nasol la gust........
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui crissy77 Cris, stiu doar de CALPOL, e un siropel ce contine paracetamol, se poate da de la 3 luni (Calpol 3+, parca este varianta si 6+ care se da de la 6 luni). Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Da, e calpol, am scris eu gresit.
Am cautat pe net. Deci CALPOL zic ca e ok, desi nu are febra, pana acum. ZYRTEC-ul e antihistaminic, mi l-a dat pt descongestionarea nasului (cica ar fi bun pt treaba asta, dar totusi e un medicament pt alergii) si ERDOMED e un siropel foarte nasol la gust pt fluidizarea secretiilor(provoaca greata...).
Nu stiu ce sa fac... si pediatra nu raspunde la telefon.
O sa incerc initial cu STODAL, o sa le iau si pe celelalte sa le am. Daca se inrautateste situatia le folosesc.
Stiti cumva cum se ia STODAL-ul?
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
racusor2010 spune:
pt fluidizarea secretiilor de ce nu incerci SINUPRET picaturi? cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, inainte de masa. si ce i-am mai dat pentru nasuc, CARGOL facut in farmacie, indoit cu apa, 3-5 zile maxim, cate un puf dimineata si seara in nasuc
mami fericita de nazdravanul Andrei
Cris2010 spune:
Crissy, merci de link. Stiam ca e reteta de la Aelita, dar stiu ca Michelle a facut si cu lapte de soia. Vroiam sa stiu daca a modificat ceva in reteta.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui racusor2010 pt fluidizarea secretiilor de ce nu incerci SINUPRET picaturi? cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, inainte de masa. si ce i-am mai dat pentru nasuc, CARGOL facut in farmacie, indoit cu apa, 3-5 zile maxim, cate un puf dimineata si seara in nasuc ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
Noi i-am dat in nasuc Phisiomer baby (sare de mare), un produs frantuzesc, se gaseste in farmacii, si si-a facut fff bine treaba, ii scotea mucutzii din nas f usor, si desfunda nasul. Tot pt fluidizare si antitusiv am dat Ambroxol picaturi, 4 pic de 3 ori pe zi. Sanatate multa!!!
Erdomedul, Razvan al meu nu l-a putut lua. De fiecare data il varsa.
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)