Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
paula_m spune:
Rody, am uitat de cafea![]()
Huidu, s-a izbit intr-un copac la ski, incercand sa evite niste copii si e in coma intr-un spital din Austria...Nu am prea inteles eu f bine, daca e coma, coma, sau coma indusa...Asta s-a intamplat aseara si acum se asteapta sa treaca primele 24 de h care sunt critice
.
Ramonavlas, tot am vrut sa te intreb, dar uitam : tu ai si masaj la salon?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 'neata mamici! Noi tusim rau de tot, culmea dimineata si seara. Si mucisori avem, dar care nu ies la batista . Dr pediatru nu raspunde la telefon, clinica nu mai lucreaza zilele astea. Am vorbit cu doctorul meu de familie (care e si pediatru ) si mi-a dat urmatoarele: calpo, zyrtec si erdomed(nu stiu daca se scriu asa, ca mi le-a dictat la tel). Stit ceva de ele, le-a luat vreun delfinas pana acum??? Multumesc mult.Fug la Natali, nimeni nu-i mai intra-n voie si nimic nu-i mai e pe plac .Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
off, micuta de ea, sanatate multa

nu stiu nimic de astea, cauta pe net, poate gasesti exact cum se cheama 
mami fericita de nazdravanul
Andrei
crissy77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
CRISTINA, pai n-o mancam noaptea, dar a doua zi, adica in dimineata de 1 ianuarie, cand e nevoie de asa ceva sa te mai dregi ![]() ![]() ![]() _ o minune, Craciunita cea mica... luna cadourilor delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Pt dresul
de "a doua zi", mai potrivita e ciorba de potroace
crissy77 spune:
Cris, stiu doar de CALPOL, e un siropel ce contine paracetamol, se poate da de la 3 luni (Calpol 3+, parca este varianta si 6+ care se da de la 6 luni).
bamboletta spune:
citat din mesajul lui Cris2010![]() ![]() ![]() La multi ani Otilia, mamica frumoasa de fete frumoase!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LML Tudor Andrei , Aida Alexandra si Denisa Maria, sa fi mai papacioasa![]() Noapte linistita delfinariu! ![]() ![]() Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
Otilia la multi ani fericiti alaturi de printesele tale !!! 

la multi ani si pt delfinasii sarbatoriti astazi 
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

ciristina_serban spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
off, micuta de ea, sanatate multa ![]() ![]() nu stiu nimic de astea, cauta pe net, poate gasesti exact cum se cheama ![]() ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
buna dimi si de la noi. eu stiu doar de erdomed, care e antibiotic si e cam nasol la gust........
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui crissy77 Cris, stiu doar de CALPOL, e un siropel ce contine paracetamol, se poate da de la 3 luni (Calpol 3+, parca este varianta si 6+ care se da de la 6 luni). Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Da, e calpol, am scris eu gresit.
Am cautat pe net. Deci CALPOL zic ca e ok, desi nu are febra, pana acum. ZYRTEC-ul e antihistaminic
, mi l-a dat pt descongestionarea nasului (cica ar fi bun pt treaba asta, dar totusi e un medicament pt alergii
) si ERDOMED e un siropel foarte nasol la gust pt fluidizarea secretiilor(provoaca greata...).Nu stiu ce sa fac... si pediatra nu raspunde la telefon
.O sa incerc initial cu STODAL, o sa le iau si pe celelalte sa le am. Daca se inrautateste situatia le folosesc.
Stiti cumva cum se ia STODAL-ul?
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
racusor2010 spune:
pt fluidizarea secretiilor de ce nu incerci SINUPRET picaturi? cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, inainte de masa. si ce i-am mai dat pentru nasuc, CARGOL facut in farmacie, indoit cu apa, 3-5 zile maxim, cate un puf dimineata si seara in nasuc
mami fericita de nazdravanul
Andrei
Cris2010 spune:
Crissy, merci de link
. Stiam ca e reteta de la Aelita, dar stiu ca Michelle a facut si cu lapte de soia. Vroiam sa stiu daca a modificat ceva in reteta.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 pt fluidizarea secretiilor de ce nu incerci SINUPRET picaturi? cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, inainte de masa. si ce i-am mai dat pentru nasuc, CARGOL facut in farmacie, indoit cu apa, 3-5 zile maxim, cate un puf dimineata si seara in nasuc ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
Noi i-am dat in nasuc Phisiomer baby (sare de mare), un produs frantuzesc, se gaseste in farmacii, si si-a facut fff bine treaba, ii scotea mucutzii din nas f usor, si desfunda nasul. Tot pt fluidizare si antitusiv am dat Ambroxol picaturi, 4 pic de 3 ori pe zi. Sanatate multa!!!
Erdomedul, Razvan al meu nu l-a putut lua. De fiecare data il varsa.
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

) si mi-a dat urmatoarele: calpo, zyrtec si erdomed(nu stiu daca se scriu asa, ca mi le-a dictat la tel). Stit ceva de ele, le-a luat vreun delfinas pana acum??? Multumesc mult.
delfinasul
printesita