Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

pt fluidizarea secretiilor de ce nu incerci SINUPRET picaturi? cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, inainte de masa. si ce i-am mai dat pentru nasuc, CARGOL facut in farmacie, indoit cu apa, 3-5 zile maxim, cate un puf dimineata si seara in nasuc

mami fericita de nazdravanul Andrei

merci Sinupretul se administreaza oral? si Cargol-ul se prezinta sub forma de spray? Hai ca m-am zapacit cu atatea siropele si solutii. Hai ca ma duc la farmacie cu ditamai lista

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eu Sinupret nu am reusit, isi facea greata. A incercat si nepotelul meu de 2 ani si a vomat.

Paula, ca tot vroiam sa iti zic. Eu supa fac din 500 ml apa, un morcov, un patrunjel si un pastarnac, taiate in vreo 4 bucatele... si dupa o juma de ora imi iese cam 200 ml supa. pastarnacul si patrunjelul sunt un pic tari, atoase, dar le blenduiesc.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani Otilia! Multa sanatate, dragoste si numai impliniri!
Mm ce tort ai facut?

Tudor de Coteasca
Aida de Alina2005

Maria de anca_vlad

katalina eu fac tort diplomat cu iaurt si fructe, dar e f bun si cel ciocolatos, l-am probat acu vreo 2 sapt.

bamboletta mmm ce bine arata ciorba..
Si eu o fac la fel numai ca nu zdrobesc albiturile.

Ciorba radauteana seamana cu cea de burta, doar ca e cu pui. Se drege cu ou, otet si usturoi.

offf crissy sanatate mcutei Elise. Nu poti spune ca e chiar cel mai negru an, ca doar acum a venit minunea cea mica si dulce

cris2010 mm ce bine arata tortuuul
Dar e greu de gasit ingredientele alea.. unt de migdale? unt de cocos?
Maioneza cu lapte - o parte lapte (100 ml), 3 parti ulei (300 ml). Mai pui ulei din ochi apoi daca vrei mai groasa.
Mixerul meu vertical are doar o singura viteza, poti incerca intai cu cea mica, zic eu. Dar tii mixerul lipit de fundul vasului pana incepe sa se inchege, apoi il ridici in sus si mai faci miscari sus-jos. A, mai tb si un strop de lamaie si sare.

Inca nu am apucat sa vad poze, uf, nici nu stiu linkurile voastre. Ar tb sa va adaug ca favorit.

In Iasi sunt -18 grade cica, asa o fi? Brrrrrrrrrrrr

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Multumesc mamici pt ajutor.

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, dar greu trec racelile la delfinasii nostri... eu cred ca la noi a trecut, Isa nu mai tuseste nici noaptea, nasucul nu mai curge, dar o data/zi tot punem pompita sa scoatem ce-a mai ramas... a mai ramas putin sacaita, dar asta vad ca e la toti puiutii, o vor pe mami aproape, si doar pe mami!!! eu mai aveam scapare ca o lasam cu Maria, se uita la ea cum se joaca la calculator sau se jucau amandoua, o mai lua in brate... dar mai nou nu mai vrea piticotul, cand i se pune pata ca o vrea pe mami, pai tiuie de se aude din capatul strazii, asa ascutit si taaareeee , ca tre sa ma duc la ea si nu doar sa ma vada sau sa ma auda ca vb cu ea din bucatarie, nu!! sa stau in fata ei si sa povestesc cu ea, sau sa ma joc, sa ma stramb... si uite asa trece ziua. de-aia m-am apucat de paturica, macar sa fac ceva stand langa ea si adunand jucariile care le arunca pe jos

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

pt fluidizarea secretiilor de ce nu incerci SINUPRET picaturi? cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, inainte de masa. si ce i-am mai dat pentru nasuc, CARGOL facut in farmacie, indoit cu apa, 3-5 zile maxim, cate un puf dimineata si seara in nasuc

merci Sinupretul se administreaza oral? si Cargol-ul se prezinta sub forma de spray? Hai ca m-am zapacit cu atatea siropele si solutii. Hai ca ma duc la farmacie cu ditamai lista

Foto 4+

cargol ti-l da intr-un flacon din care sa pui picaturi. eu am luat un recipient de analize, am varsat acolo cargolul (10ml), apoi am adaut 10ml ser, am amestecat si jumate am pus inapoi in flaconul initial sa pot pune picaturi pediatra zicea daca am un flacon gol de la olinth sa pun acolo

sinupret se da in gurita da, nu stiu cum e natali, dar andrei papa toate siropelurile, chit ca ii plac, chit ca nu se stramba, dar le inghite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Rody, am uitat de cafea
Huidu, s-a izbit intr-un copac la ski, incercand sa evite niste copii si e in coma intr-un spital din Austria...Nu am prea inteles eu f bine, daca e coma, coma, sau coma indusa...Asta s-a intamplat aseara si acum se asteapta sa treaca primele 24 de h care sunt critice.
Ramonavlas, tot am vrut sa te intreb, dar uitam : tu ai si masaj la salon?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Da, este si masaj la salon....de la relaxare pana la anticelulitic, orice.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ramonavlas, nu iti activezi PM, sa pot sa-ti trimit un mesaj, ca ma intereseaza masajul si nu as vrea sa le plictisim pe fete aici

Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Crissy, multumesc. Pana la urma ne-am imbracat bine amandoua si am iesit la plimbare. A adormit in 15 minute si acum e in patutz. M-a sunat mami (ei sunt in tari mai calde acum) si e atat de interesant ca ei stateau la plaja si tot intrau in apa sa se racoreasca si noi inghetam aici de frig.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ramonavlas, nu iti activezi PM, sa pot sa-ti trimit un mesaj, ca ma intereseaza masajul si nu as vrea sa le plictisim pe fete aici

Sarbatori fericite
poze luna 6

E activat....astept mesajul.

Mergi la inceput