Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonavlas spune:
La multi ani Otiliav si la multe lunite sarbatoritilor de astazi. Raisa a fost tare maraita azi noapte, parca ar vrea sa rupa tot ce ia in gura. Sa fie dintisorii?
La noi e f frig, oare pot sa ies cu ea afara? Ca tare as scoate-o.
Noi de rev mergem la coafeza mea, suntem tare apropiati. Nasii sunt plecati la Sibiu. Dar in ianuarie mergem toata gasca la munte si atunci sarbatorim si cu nasii.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
Neata!!!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca , LA MULTI ANI, Otlia sa traiasca, Otilia sa traiasca, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si sa ai numai impliniri in viata!
La multi ani Tudor si Aida de 6 luni!!!! Sunteti copilasi mari deja!!! Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi!!!
La multi ani Maria scumpa! Sa cresti mare si cuminte, sa mananci mult si bine, sa nu se mai necajeasca mami!
Soricelul meu s-a trezit la 12, i-am dat suzi, apoi la 6 juma i-am bagat io bibe in gura prin somn, ca nu mancase de 11 ore aproape si cred ca e cam mult...si s-a trezit la 9 juma ca de obicei.
Azi am de sters praful, aspirat, curatat baile, facut supica la copil.. si ar trebui si ceva de papa... dar nu stiu daca reusesc.
Cris, ce faina e Natali! E o papusa! Cu ochisorii ei frumosi! Bine ca a fost cumintica, draga de ea!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
Neata
LA MULTI MAMICA OTILIA DE TREI FETITE CUCUIETE!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
La multi ani Tudor si Aida de 6 luni! Sa fiti sanatosi pui cuminti si frumosi![b] Alina[/b], pe unde umbli?
La multi ani Maria!! sa cresti mare si papacioasa!!
!Cris - Natali e o frumoasa!!! are niste ochi, iti vine sa o mananci! mi se pare ca tu semeni cu mama ta? sunteti o familie foarte frumoasa!!
Otilia - multumim de tratatie
Carmen - cum e la caldurica?
si la Sighi e asa de frig, ieri numa 15 min l-am scos in brate, ca ii s inghetase nasucul. azi sa vedem. puiul meu tot cu 2 treziri pe noapte e, la 3 si 6, pentru papa. am incercat apica, nuuu..pana nu simte el lapticul lu mami nu se culca si aseara a papat doar lp, vreo 180, ca inainte cum era somnoros si marait a tot tztzlit si nu mai era nik
Cris(pro) - dar cate vrei tu sa faci, harnicuta foc, mamicuta noastra cu suflet mare!
Aelita, Andreea, Ramona, VIcto, Rodi, Roxana - ce va fac puii? (sper ca nu am uitat nici un pui bolnavior)
Oana - ce bine ca nu a suferit delfinasul cu ochi albastri!
mami fericita de nazdravanul Andrei
crissy77 spune:
La multi ani, Otilia! Ce tort ai facut?
Cris, din nefericire episoadele de tuse apar mai ales cand copiii dorm. conserva de ton pe post de cric. Sanatate! cred ca aelita era cu maioneza din lapte, nu michelle.
lalala, daaa, vomita de la muci si rosu in gat. Se da papa putin si mai des. Sanatate si voua!
Fetele, apropo de ciorba radauteana de revelion... cica in noaptea de rev nu se mananca pui, ca scurmi inapoi ca gaina, ci peste, ca sa treci prin noul an usor, asa, ca pestele prin apa. Cate bordeie, atatea obiceie
ramonavlas, sigur e de la dintisori. A mea cand prinde ceva (inclusiv fata mea cand o tin in brate) musca cu ciuda. Dar o sa iasa ei... Pana pe la vreo 2 ani jumate avem de tras cu dintii. Daca nu ploua, nu bate vantul si nu e ceata o poti scoate un pic infofolita bine.
anca, mi-am adus aminte... Singura ta greseala e ca te stresezi mult prea mult. Bucura-te de fiecare etapa ca stii ca trece repede, cresc si nu mai stau la iubarit
Elise tuseste ca un magarus si are "mov in gat", asa a zis dr. ca nu mai e rosu, e mov deja. Acum isi numara injectiile mititica si se bucara ca mai are "doar" 9. Cred ca i se trage din ajunul Craciunului cand a fost la colindat (bunici, nasul si 3 prieteni): efortul de a canta+diferentele mari de temperatura casa-afara+vant. A fost sotul cu ea la dr. ca el e soferul, si eu as fi cerut ceva ce se face pe branula. Acum... asta e! Sper sa scapam de febra, si aseara avea. Acum e doar calduta.
Multumim de urarile de sanatate
Macar i-a tihnit colindatul. E primul an in care face si banuti si dupa ce a terminat cu colindatul a dus-o tat'su la un magazin si si-a cumparat ce a vrut din banuti, cand a ajuns acasa nici nu stia ce sa-mi povesteasca mai intai.
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
eu sunt tare matinala azi, nu stiu ce m-a apucat, dar am crezut ca fac o smecherie: am dormit cu Maria in pat, iar mititica e partea mea pe sofa, in sacul de dormit. ei, am scapat de sforaitul lui tati, dar cu Maria a fost mai rau, ca atata se foieste fata asta in pat, era cand calare pe mine, cand dezvelita, cand vorbea prin somn... m-am bucurat ca s-a facut dimineata. Isa a avut doar o trezire, ca am stins lumina si a mai povestit ea o vreme, dar apoi a renuntat daca nu i-a raspuns nimeni. ii facusem baita in salon, ca daca dormitorul e inca indisponibil, baia imi e cam departe s-o port prin toata casa dezbracata si uda... asa ca m-am ales cu o piscina in toata regula, de-acum solutia e doar vana mare, ca si pe mine ma uda din cap pana-n picioare, ca nu degeaba e delfinas: cum simte apa la varful degetelor, cum incepe agitatia si distractia!! inca dorm amandoua, asa ca mi-am pregatit o vana de apa calda tare, mi-e si groaza sa ma mai spal, de mancarimea ce ma apuca dupa... si nu e de la parfumurile din geluri, ca am facut un dus de proba doar cu apa si e aceeasi chestie. si cat imi place mie sa ma balacesc, radea sotul ca o sa-mi cumpere apa plata sa ma spal si eu linistita ...
eu am papat deja, dar mai e locul si ptr tortul Otiliei , cafeluta daca n-a dat Paula, am facut eu mai multa, asa ca va invit
incercam sa fac un plan de bataie pentru azi, dar iar n-am chef de nimic, o sa astept sa se trezeasca fetele si o luam prin magazine. Mariei i s-a pus pata pe o rochita albastra (pe care n-am vazut-o nicaieri, dar daca exista in imaginatia ei, tre sa existe si in magazine ), asa ca am motiv s-o scot din casa. poate-i gasesc si niste cizmulite...
Paula, ce-a patit Huidu?!
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crissy77 spune:
Cris, am gasit filmuletul aelitei in care face maio din lapte, aveam salvat link-ul.
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 saracuta Elise...si ce curajoasa e si cand te gandesti ca abia a inceput iarna..sper totusi sa nu-i mai avem bolnavi pe delfinasi al meu are mucozitati, nu in nas,undeva intre gat si nas..si acum a inceput sa vomite, sa dea afara mucii..si pe gura si pe nas..am bagat si aspiratorul( a se citit batista sugarului) si e pe panadol si nurofen, sinupret si zyrtec..sper sa ne treaca pana de revelion desi toti din familie suntem raciti.. ---------------------------------------------- my somebody.... www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
cum faci? o data dai panadol si dupa 8 ore ii dai nurofen?
ca asa mi-a spus si sora mea care l-a avut pe bb de 1 an bolnavior....si cica asa e bine sa se dea
a avut si temperatura si i s-a spus sa faca impachetaru cu otet (diluat cu apa....in nici un caz si cu spirt) de la buric in jos.
Sa nu ii puna si pe abdomen, spate ca face incingere la plamani
Sarbatori fericite!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Fetele, apropo de ciorba radauteana de revelion... cica in noaptea de rev nu se mananca pui, ca scurmi inapoi ca gaina, ci peste, ca sa treci prin noul an usor, asa, ca pestele prin apa. Cate bordeie, atatea obiceie |
CRISTINA, pai n-o mancam noaptea, dar a doua zi, adica in dimineata de 1 ianuarie, cand e nevoie de asa ceva sa te mai dregi , eu cu pestele nu ma impac, dar cu friptura de porc ce fac?! daca mananc porc inseamna ca...
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crissy77 spune:
Huidu a avut accident de schi in Austria. www.cancan.ro/" target="_blank">Aici mai multe.
Cris2010 spune:
'neata mamici!
Noi tusim rau de tot, culmea dimineata si seara. Si mucisori avem, dar care nu ies la batista. Dr pediatru nu raspunde la telefon, clinica nu mai lucreaza zilele astea. Am vorbit cu doctorul meu de familie (care e si pediatru) si mi-a dat urmatoarele: calpo, zyrtec si erdomed(nu stiu daca se scriu asa, ca mi le-a dictat la tel). Stit ceva de ele, le-a luat vreun delfinas pana acum??? Multumesc mult.
Fug la Natali, nimeni nu-i mai intra-n voie si nimic nu-i mai e pe plac.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+