Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
crispro spune:
Larisa, o sa fac si eu din piept de pui, bine zici.. ca nu e asa unsuros...
Paula, io de vre0 3 ani, in fiecare iarna, ca stau in casa, ca ies afara, mi se usca pielea pe maini.. dar foarte tare.. ca arat ca si cum as fi arsa... si apoi se crapa si imi curge sange.. dar in fiecare an. am mai descoperit un coleg de munca cu aceeasi problema iarna, in rest maini finute... ce avem in comun (eu si colegul) e grupa de sange- AB4... nu stiu daca are legatura... am incercat Neutrogena, nu e rea. Insa la mine merge mai bine de la Gerocossen crema de maini cu miere si glicerina, cu conditia sa ma dau zilnic... dar io ma dau o data, maxim de 2 ori pe sapt, ca tot uit, ca nu am timp, ca nu imi place sa fiu unsa pe maini...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
Salutare!!
Crissy: oooofff!!Trimitem pup sa treaca repede!
Eladeea: saracutii de voi:((!
Vroiam sa va multumim pentru cometarii la poze:)
Si Cristian e cam cu mucisori..ooff..dar nu tuseste..doar cand se ineaca cu scuipici..ca deh, degetul e la mare arta in gurita plus balutze la greu.In seara asta am fost la vizita la o viitoare mamica..in catvea zile..asa imi placea ca era miscareata pitica din burtica , imi aducea aminte de senzatiile ddin timpul sarcinii, primele miscari si apoi agitatia..asteptarea,..si acum puii deja sunt maricei:).asa mi-s dragi copii, de nu mai pot:).
Ma uitam ca avem toate niste pici super tari.care mai de care mai miscaret, mai agitat..
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi
adrianaBuc spune:
crissy, mi-au dat lacrimile cand am citit de micuta ta.
paula, eu am creme de maini de la Farmec, Asla vital cu argila. E singura care ma ajuta; la fel si creme de fata. Si mie mi se usuca rau mainile dar eu zic ca e de la statul cu mainile tot timpul in apa
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Crissy, penicilina?. Mie imi vine sa plang numai cand aud de ele. O pupam pe saracuta Elise, sa se faca repede bine, sa scape de injectiile alea. Si mai sunt numai cateva zile din anul 2010, in 2011 o sa fie mult mai bine, o sa vezi. Aaaa, mai voiam sa-ti zic ca nici Raul nu-si ia de pe fata batista cu manutele. El sta si rade, crede ca ne jucam cucu- bau si tot misca caputul, dar nu o trage cu mainile. Na, ca am mai invatat ceva bun de la voi. Sa nu las mult sa fiarba legumele...Tina, Crissy Si mai voiam sa va intreb ceva. De vreo 2 sapt la frig si daca spal cu apa rece, mi se irita f f tare mainile. Aproape mi se face rana...nu stiu de ce. Eu nu am mai avut pb din astea, oare sa se schimbe organismul asa de tare dupa o sarcina?. Cu ce sa ma dau? M-am dat cu crema Neutrogena, dar nu ma prea ajuta. Alta crema stiti? Si daca tot sunt la capitolul creme, mi-am luat pt cearcane Clinique si chiar si-a facut efectul. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze luna 6 |
Pt maini si unghii incearca produsele de la Mavala. sunt f. bune si le gasesti in farmaciile Sensiblu
Sarbatori fericite!
laurika1982 spune:
Am uitat!!
In pozele de pe picasa baietelul meu era la prima masa de morcovel ...iar picioarele din poza sunt ale mele:))( pentru rodyka)..eu nu le vazusem pana acum :))
Mycya: saracutza de tine, tare te mai chinui..te inteleg ca e tare greu fara cineva sa te ajute..si eu am zile in care imi doresc sa mi-l ia cineva sa-l tina nitel..noroc ca din cand in cand mai e socra-miiu acasa si i-l cam dau, nu mult, dar oricum..
AA, sa va zic faza.soacra-mea tot insista sa le lasam copilul si sa plecam la concediu si aseara..am iesit cu niste prieteni si le-am lasat piciul in grija.laptic era facut cu cereale doar sa-l dea...asta era pe la 8 seara..si sun eu la 9 si ceva..si ce credeti: copilul nu mancase decat maxim unsfert din cat avea ca ei nu s-a descurcat cu datul, ca nu iesea lichidul din biberon..am venit acasa, schimbat tetina..copilul meu abia a adormit la 11 jumate.asta dupa ce i-am dat si ce mai avea on bibe...iar cand aud povesti de genu: la 7 luni i-am dat lui Alex (sotul) sa se joace cu o tableta de cioco si a mancat-oi..va dati seama ce disperare ma apuca..asa ca iese din discutie sa las copilul cu ei.nu mai zic ca prima data cand am lasat copilul cu coana mare am gasit chiuveta manjita cu caca si a doua oara nu a schimbat copilul ca nu facuse caca si el saracu avea poampersu cat casa :)).
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi
tina_80 spune:
Crissy, multa sanatate!
Offf, cati delfinasi bolnaviori avem!
Sper sa nu racim si noiAu fost nasii pe la noi in seara asta si l-am vazut pe nasul de vreo 2 ori ca si-a suflat nasul, plus ca in cursul zilei de azi, Raducu a mai tusit de cateva ori
....numai noi suntem vinovati ca am tot iesit cu el afara, ba in parc, ba in Oraselul copiilor, de parca ar intelege el ceva la varsta asta
Bamboleta, ms de link, l-am salvat si musai am sa fac si eu dupa Revelion......nici nu ma mai gandesc cate calorii contine ca ma ia de cap
Mi-am gasit si o tipa care face masaj la domiciliu cu 35 lei, iar daca fac 2 sedinte pe sapt 30 lei...Voua cum vi se pare pretul?
ca eu nu am nici macar o idee....nu am mai facut masaj de vreo 4-5 ani.
Sarbatori fericite!
ooana spune:
citat din mesajul lui crissy77 ooana, ce-i sub 38 e stare subfebrila. La temp. luata in fundulet se scade 0.5. Daca trece de 38 alternezi nurofen (2.5 ml sau vezi ce doza se potriveste lui) cu ceva ce contine paracetamol (panadol, calpol, supozitor paracetamol de 125 mg)(la distanta de 4-8 ore, dar nu la mai putin de 4 ore). Seara temp. corpului creste. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
va multumesc inca o data la toate asta da promptitudine!
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Victo uff..mai andreea..bine, dc stai sa te gandesti,temperatura nu e exgerat de mare, incat sa te panichezi..de genu 39-40 si asta mai e si semn ca corpul lupta..bine, stiu ca nu e confortabil pt parinte sa isi vada copilul febril..dar zic, ca e si o logica.mai incearca si cu sosetute cu apa si otet noaptea, la noi a functionat f bine. cam doua zile ii tb unui antibioitc sa se vada efectele. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
paula, inteleg ce spui tu...dar ce ma intriga si ma enerveaza la culme e ca temperatura (azi 37.5, alaltaieri 38.6)asta vine pleaca cand are chef...adica de 11 zile tot asa ne tine in sah...cand apare cand dispare...ce sa mai inteleg???? e ceva acolo, clar...
il mai las o zi doua apoi il duc la radiografie, sa nu fie totusi ceva la plamani, care nu se paote depista cu stetoscopul..
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Crissy, curajoasei Elise.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!