Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro of, Crissy, sanatate multe Elisei... draga de ea... cumintica...Dar asa rau a racit? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
crissy, ufffffffffffff, biata de ea... stiu ce nasol e...am bagat si noi(eu si frate-mio) la injectii (penicilina) cand eram mici...de ne-am saturat...numa cand vedeam ca apare asistenta la usa, ma inchideam cu frate-mio in camera, cu cheia, si sa vezi tu negocieri cu ai mei sa deschidem usa sa ne poata face injectiile...uf ce amintiri groaznice,....sanatate multa elisei...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
tina, iubita...mersi ca ai gasit solutia pt Rev...dar din pacate nu se aplica...Filip nu bea din biberon, de muls no way, sa nu aud de pompa...si oricum n-as scoate suficient...asa incat ramanem acasuca, unde-i cald si bine...si la un nani sper cat mai lung si odihnitor...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
ce ziceti de fustita asta hand-made: http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=41856&id=100001373170817
tipa are site ptr comenzi online, multe produse din UK, nu stiu care-i diferenta de pret... daca sunteti interesate, o postez...
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
crissy, scumpa de ELISE, macar sa poata plange . offf, ce e cu copiii nostri?! cand mai trece?!
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici dragi!
LML sarbatoritilor de azi!
La multi, multi ani Paula! niciodata nu e prea tarziu
Am lipsit trei zile si deabia azi am reusit sa recuperez din urma.
Ma bucur ca ati petrecut frumos sarbatorile si ca mosu' a fost darnic. Ne vine si noua randul pe 7, nu-i asa Mysya?
Multa sanatate delfinasilor bolnaviori! Si noua de asemenea, ca de azi dimineata am inceput sa tusim. Curios ca toata ziua nu a tusit, dar seara a inceput din nou. Si au aparut si mucisorii. Dupa baita, cand sa bag si eu batista in functiune a adomit. Asa ca am ridicat patutul pe doua conserve de ton ca altceva n-am gasit...
Crispro La munte am avut ghinion teribil cu vremea. Am ajuns pe ploaie, o zi am stat pe ceata si cand sa plecam s-a pus pe o ninsoare... De schiat n-am reusit, partia era mai mult de gheata nu de zapada, asa ca am zis pas, n-am nevoie de vreo mana sau de vreu picior rupt...
Poate maine reusesc sa incarc niste poze de la munte. Natali a fost foarte fericita ca ieseam mult la aer si am avut-o si pe mama dadaca.
Tot maine ma pun si eu pe vizionat craciuneii si craciunitele.
Crissy multa sanatate puiului mare!
Eladea si lui Eric la fel!
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
lalala13 spune:
saracuta Elise...si ce curajoasa e
si cand te gandesti ca abia a inceput iarna..sper totusi sa nu-i mai avem bolnavi pe delfinasi
al meu are mucozitati, nu in nas,undeva intre gat si nas..si acum a inceput sa vomite, sa dea afara mucii..si pe gura si pe nas..am bagat si aspiratorul( a se citit batista sugarului) si e pe panadol si nurofen, sinupret si zyrtec..sper sa ne treaca pana de revelion desi toti din familie suntem raciti..
Mycya spune:
am sa fac si eu ciorbita aia buna de Craciun . e pt prima data, ciorba de burta imi place mult deci si asta ar trebui.
Crissy off biata Elise prin ce dureri tre sa treaca
eu cat am fost mica am facut timp de 3- 4 ani moldamin pentru reumatism si asa mai dureau off Doamne ca si acu mia ramas durerea imi minte tare rau e pentru copilasi. o ca e curajoasa
Crispro si deci asa cu sanii sper sa nu fie paraleli cu pieptul numa sa le fac rulouri ca sa intre bine in sutien . la mine deocamdata arata bine, la marime sunt la fel ca dinainte de sarcina numai cand is plini cu laptic is o idee mai marisori, iar dupa ce alaptez sunt moi dar nu f tare, sper totusi sa ramana asa
Laurik e mult mai bine sa ramai tu acasa cu delfinasu daca stii ca soacra face asa.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Cris2010 spune:
Off, imi merge rabla asta de laptop in reluare... pana imi deschide o pagina, incaruntesc asteptand...
Oana pt febra noi am folosit cu succes paracetamol supozitoare (la vaccinul de la patru luni).
Rodi, cum tu te pricepi un pic sa cosi (parca tin minte ca ti-ai facut singurica lenjeriea pt Isa) cred ca reusesti sa faci singura un tutu. Se face foarte simplu.
De revelion si noi acasica. Avem meniu de peste: icre, somon la gratar, salata de fructe de mare, salata de salau si salata de macrou afumat. Pt desert vreau sa incerc un tort vegetarian raw - tort regal (noi practic suntem inca in post si sotul tine postul). O sa mearga sotul cu mama si cu finii la 12 noaptea la artificii in Piata Constitutiei, ca stam aproape. Anul trecum am fost eu cu fratele si cumnata, iar sotul accidentat in casa. Anul acesta e randul meu sa stau 'de serviciu' acasa. Sper sa fie spectacol de artificii frumos ca anul trecut.
Si pe 01.01.2011 incepem si noi diversificarea. Pana atunci papica la 2 ore, o ora jumate, trei ore..., noaptea de doua, trei ori papam. Dar macar o sa avem 5 luni jumate ca sa incepem direct cu piure de legume. Deocamdata ne aprovizionam cu logistica.
Foto 4+
ciristina_serban spune:
Va salut si eu dragele mele..oricat mi-as dori nu reusesc sa intru mai des nicicum... Riana are program f scurt de somn ziua, si prin urmare cat doarme abia reusesc sa fac una alta, treburi usoare prin casa. De astea mai grele, nici vorba.... Va admir pe voi, ca reusiti sa va descurcati asa de bine cu treburile casei si cu copii. Rodik, esti o forta...mai faci si paturici...wow, mamico, esti plina de vitalitate. Cand citesc cate faci in timpul zilei, ma rusinez nu alta.....A mea fata nu sta fara mine deloc, cum ma vede ca plec, cum incepe a plange, si daca o las (ca am experimentat si asta) nici ca se opreste, se enerveaza din ce in ce mai tare, si nu-i chip decat sa ma duc la ea, sa o linistesc, sa ne jucam, sa vorbim etc... pe langa asta Razvan cere si el destula atentie... Acu i-am culcat pe toti si am intrat, am mai citit si eu ce ati mai scris, ca mereu raman in urma
Am citit de micuta Elise, care este o curajoasa si o puternica, cum indura ea injectiile cu penicilina. M-a induiosat pana la lacrimi cum ti-a zis ea ca ca nu misca, dar macar poate sa planga...ufff...draga de ea... Al meu Razvan se zvarcoleste numai la auzul unei injectii, si urla ca din gura de sarpe. Tot fetilele is mai curajoase. Bravooo!!!
Sanatate multa si voua Eladeea, citesc cum te chinui cu raceala asta de ceva vreme, mama ei de raceala. Doamne ajuta sa treaca cat mai repede si sa nu va mai chinuiti! Noi am scapat de ea, dar numai dupa ce am bagat antibioticul, ca incepuse si tusea pe langa tona de mucozitati, asa ca... nu m-am mai codit, si am bagat antibioticul, si acum Riana e bine, slava domnului, iar Razvan a scapat neatins...
Noi de Revelion mergem la nanuti acasa, mai vin cateva perechi si am pus-o de un ,,chefutz,,. O iau si pe Riana cu mine, ca trebuie sa alaptez, o sa o las intr-o alta camera sa faca nani, iar noi in living la ,,dansing,,. Razvan face Revelionul cu mamaia ca si in ceilalti ani, ca el e singurul/unicul partener al ei pt Revelion. Sunt un cuplu reusit pentru seara de Rev.
Va pup acum pe toate, ca m-am intins nu alta. Noapte buna delfinariu drag. Pe maine!
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
Cris2010 spune:
La multi ani Otilia, mamica frumoasa de fete frumoase!!!
LML Tudor Andrei, Aida Alexandra si Denisa Maria, sa fi mai papacioasa
Noapte linistita delfinariu!
Foto 4+