Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

La multi ani delfinasi,mamici si tatici de delfinasi!
Sa aveti un an mai bun ca cel care se va incheia in cateva ore, cu sanatate si multe impliniri.

Imi cer scuze ca nu am mai postat dar mi-e foarte greu cu 2, abia apuc sa citesc 2-3 postari ca ori se trezeste pitica dupa 10 min dupa ce o las jos,ori ma trage Matei de mana sa ma joc cu el...
Noi suntem bine sanatosi,pitica e tot pe LM, ne inscriem si noi in clubul fotomodelelor cu 6,200 si 66 cm. Diversificareao incepem peste 2 saptamani cu suc de morcov si cereale.Sper sa avem succes.

Si noi stam acasa de rev,speram sa avem macar 2 ore pt noi,sa-i culcam pe pitici si sa savuram si noi momentul Pentru bebicii cu dintisori, v-a spus vreun pediatru ceva de zymaflour sau sa-i spalati pe dinti cu pasta cu fluor? pe primul copil nu l-am spalat cu nimic tocmai pt ca sunt impotriva fluorului dar acum doct asta care e f buna m-a bagat in ceatza. Ne-a recomandat si fier dar eu nu i-as da fara sa-i fac analize...offf,100 doctori-100 pareri

Pupici multi pentru toti si un an plin de realizari,fara bebici bolnaviori,fara salturi in piscina "goala" (pe parchet sau unde s-o nimeri, cu pofta de papa si fara maraieli.

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

fericiti, sanatosi, multe impliniri! Sa fie 2011 un an excelent!
Raluk31!

Dragelor va multumesc pentru urarile frumoase tot
Am avut o idee ieri, ca de obicei n-am inspiratie. Avem niste martipan colorat in casa si cu o forma inimioara am decorat tot tortul. Pe tort am pus 4 inimioare varf in varf si a iesit o frumusete de trifoi cu 4 foi care sa-mi poarte noroc. Pe lateral inimioare rosiii tot din martipan, s-au batut copii pe ele. Asta ca sa va dau idei de decorat tortul de anul nou.

Si daca faceti o intalnire prin Bucuresti apai sa fie in mai, da?
Larisa ca bine zici. Noi am petrecut prima lor aniversare cu grupul de la odisee si am facut multe intalniri mai ales ca suntem 4 mamici apropiate ca locatie.
Cu voi inca nu m-am vazut, cu niciuna.
Cris, sa stapaniti sanatosi masina!
Cris_ales, eu i-am introdus relativ repede dovlecelul Anei. Daca e constipat merita incercat ca ordinea legumelor sau a fructelor nu e batuta in cuie.

Sanatate multa copilasilor bolnavi si multa putere mamicilor

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Noi am avut o noapte luunga. Iar nu a dormit, a stat intre noi si tot cu titi in gura, doar ca nu tragea, doar sa simta ca e acolo. Am iesit la 10.30 afara si in 3 minute dormea. Am fost la farmacie si i-am luat gel pt dintzisori (cred totusi ca astia ne chinuie) si doctoritza mi-a zis sa ii dau de 3 ori/zi cate 2ml de nurofen. Oare sa ii dau? Tot pt dinti cica. Acum am venit acasa si vreau sa fac curat la noi in dormitor si apoi sa ma apuc sa fac mancare. Sper ca ajunge si sotzul pe la 14 sa stea cu ea dupa ce se trezeste, ca eu mai am de facut mancare, spalat pe jos, spalat si pus prul pe bigudiuri si putin machiaj.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Eu nu sunt adepta gelulilor pentru gingii, au putin anestetic in ele (din ce stiu eu de acum 6 ani) ca doar asa isi fac efectul.
A Nurofenului nici atat, dat asa la plezneala. Cand o sa ai cu adevarat nevoie de el nu-si va mai face efectul.
Dintii tot ies timp de 2 ani si ceva (Elisa are 2 ani si tocmai a iesit ultimul canin, mai are 4 masele).
E inuman sa le dam cu gel si Nurofen timp indelungat. Si daca la dintisorii din fata ii "drogam" in felul acesta la canini si masele ce mai facem?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

La multi ani dragele mele dragi! Bunul Dumnezeu sa ne aiba pe toti in paza in anul care vine! Sa ne dea la toti sanatate si pace in suflete ca restul conteaza atat de putin! Doamne ajuta!
Si asa de tare mi-as dori sa ne putem si vedea anul viitor...ma gandesc ca poate facem cumva sa gasim o pensiune draguta pe undeva si sa venim care cum putem cu familionu' Si dupa ce sta ziua de vorba printe maraituri de delfinasi...seara sa ne gaseasca la un capucino si o praji...evident sa lasam barbatii in camere de paza la delfinasi! Mi-ar place tare tare mult!
Eu inca am asa o retinere sa mai investesc mult in "odisei". La odiseea Alexiei tot asa a fost o super prietenie pana au facut copii cam un an asa. Apoi fiecare cu treaba...acum nu stiu daca mai scriu 2 3 persoane. Si am pus atat de mult suflet atunci... m-am simtit tradata asa o data cu plecarea fetelor. Eu sunt genul de om caruia nu ii ajung doar cuvintele ...o imbratisare, o strangere de mana ar fi binevenite.
ce ziceti...va bagati la anul la o intalneala macar asa ca idee...?

si eu sunt asa ca tine, imi vine greu sa ma atasez de cineva, dar apoi, cum zici tu, parca te tradeaza cumva, chiar daca desigur ca fiecare s-a lovit de probleme si a lasat forumul pe alt plan.

uite eu, una, promit sa fiu mereu activa! si m-as baga la intalnire cu cea mai mare bucurie, sa vedem cand va hotarati si sa vedem daca pot eu, ca la mine e mai complicat. eu oricum planuiesc sa va iau asa, pe rand, pe zone, in escapadele noastre prin Ro... oricum i-am promis Cristinei ca ne vedem, si la BTZ, ca am ramas cu gandul la dulciurile ei . ar fi tare frumos sa ramanem mereu asa...

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

larisa, mama, e f frumos ce zici tu, ar fi super sa ne intalnim da zau nu stiu daca om reusi... cand ma gandesc ca noi nici cu gashca din oras nu ne mai vedem ca pe vremuri, ca toti suntem cu pb noastre, cu 1 sau 2 copilasi..ne vedem doar la ocazii, gen zile de nastere...atat...in rest f rar...din pacate...

eu una incaruntesc pana il vad pe Eric pus pe picioare... i-am luat temperatura, avea 36.9...bun...sa zicem...apoi s-a pus pe plans, fara sa-l pot opri...vroia in brate, bun l-am luat in brate...cum il puneam jos urla... frateee....apoi l-am luat iar in brate si l-am plimbat si a adormit rapid...zau ca nu stiu ce e cu el...asa brusc s-a smiorcait, s-a pleostit, a urlat....habar n-am ce-o fi cu el...

doamne ajuta sa intram sanatosi in Anul care vine...nu vreau altceva...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Asa is de habauca de nici nu stiu daca v-am scris azi sau nu.. ca tot am citit cate un pic, mai o mancarica, iar citit, si nu mai stiu ce si cum...

Am citit de mancare multa si buna, de Rodi ca merge la coafor si ma intreba, cu cine sta Isa, daca e tati liber? si apoi mi-am amintit ca Isa e prietenoasa si se joaca cu coafezele..

Io am facut papa, culcat copil, am facut salata de fructe, multe, si am pus si rodie... am stat 5 secole sa iau fiecare bobita..

Iuliana, . Am vazut eu ca esti mereu atenta sa urezi LMA sarbatoritilor, dar am zis sa vad cum mai sunteti... MA bucur ca ia Tudor bine in greutate... lucrurile merg inspre foarte bine, daca ai inca laptic... Nasol cu trezitul asta... Bine macar ca doarme Tudor.

Aaaa, si mai multumesc inca o data tuturor fetelor pt urarile cu masina! Am citit tot si m-am bucurat de fiecare care mi-a urat, chiar daca nu nominalizez...

Ramona, io nu i-as da nurofen, decat daca are febra. Mai degraba masaj cu gel si chalomilla.

Mericica, . Te asteptam sa ne povestesti cum au fost sarbatorile.

La multi ani bolfosel Bogdan!!! Sa cresti mare, sanatos, sa treaca raceala si sa fii cuminte!

Eladea, ce fain..

Cris, inca nu am dat dovlecel.. io o sa ii dau dovleac, peste vreo 2 sapt...

Larisa, si mie imi sunteti toate asa de dragi, si sper sa ramanem prietene pana tarziu... sa povestim de gradinite, apoi de scoala... apoi de boacane de adolescenti...

Gabriela, .

Eladea, deja de atata vreme cu raceala asta... sper sa fie bine, sa treaca de tot..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iar legat de intalniri- abia astept sa vina Rodi!!!
Iar in vara-toamna, dau o fuga pana la Cluj sa il vad pe Filip, Victor si Mihai ( de Eladea, Ilinca si Victo)... mai un pic...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

La Cluj ma bag si eu. Am stat 5 ani acolo, sotzul e de acolo, socrii si cumnata stau acolo. Noi mergem frecvent la Cluj, asa ca o sa ma prezint la intalnire...daca nu deranjez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Multumesc de informatii referitor la Nurofen. Si eu ma gandeam sa ii dau doar daca face febra. Cea mai mare temperatura zilele astea a fost 37,8 (-o,5), zic ca nu e febra. O sa dau cu gel, sa stiu macar daca sunt dintisorii. Am pregatit totul pt desert (fac strudel jumate cu mere, jumate cu branza de vaci), am fcut mioneza, mi-am spalat parul, l-am pus pe bigudiuri. Astept sa vina sotul sa iasa cu Raisa si sa continui cu treaba.
Inca o intrebare. Mi-a zis doctoritza (cand am nascut) sa nu las sa treaca mai mult de 4 ore de la o masa la alta la Raisa. Asa ca zilnic eu la ora asta trebuie sa o trezesc sa ii dau sa manance. Voi treziti bebelashii daca dorm mai mult. Bine, Raisa rar mai are un al doilea somn pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

da..fetelor stiu cum e cu pensiunile cu bebei mici. pleci cu mare avant si revii spunandu-ti ca nu mai pleci curand cel putin cu ale noi asa pateam...cu amandoi decoamdata nici nu prea vreau sa ma gandesc....da' visam si io cu ochii deschisi
in bucuresti in primavara ar trebui sa reusim sa ne vedem totusi....

ai mei is plecati la patinat...adica ale patineaza ( invata) si tati se uita...nectarie se maraie ba in patut...( e super marait cred de la dinti ca noaptea se trezeste din ora in ora uneori)
io am terminat mancarea ...am si mancat ca sparta ( rusinica!!!) ma duc sa mai pun o masina de vase la spalat si sa las curat in bucatarie apoi ma relaxez....
andreea, of saracutul eric.....sanatate multa ii dorim! eu cand am puiul bolnav nimic nu imi mai trebuie...nici stare sa fac treaba nu am...ma invart pe langa ea si atat! uf e tare greu!
cris2010, cum e Natali?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput