Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani Bogdan-Andrei !!! multa sanatate si noroc in viata

Raluk31

e bine miroase

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, bine ca te-am prins ca vroiam sa ma iau de tine... Ia spune, cum stai cu diversificarea? sau inca nu? cum e cu LM? Tot des si cate un pic?
-
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Multumim ca te gandesti la noi.
Chiar daca nu scriu zilnic eu sunt la zi cu cititul.
Noi suntem bine si inca nu am inceput diversificarea Astept sa mergem in ianuarie la pediatru si sa vedem cum continuam. El mananca la cerere. Are zile cand mananca mai des si zile cand cere la 3 ore. Noi avem introduse 2 mese de LP antiregurgitant si vomita foarte putin acum si ca dovada ca e bine acum, ia in greutate cam 1 kg pe luna. Acum are cam 7 kg si 68 cm. Ne vin haine de 6-9 luni.
Am noroc de un copil caruia ii place sa doarma noaptea (ca mamica lui ) si se culca pe la 23-23.30 pana dimineata la 8.30-9 fara nici o trezire. Asa ca eu ma trezesc in fiecare noapte la 3.30 sa ma mulg sa ii dau completare seara inainte de culcare. Sunt satula de trezitul asta cand e somnul mai dulce dar e pacat sa pierd lapticul asta si ma incurajez ca nu mai e mult si incepem si noi cu papica si nu ma mai trezesc nici eu noaptea.

Multumim ca te gandesti la noi si esti asa de atenta cu toate fetele si delfinasii Esti o adevarata prietena
Sa va bucurati de noua voastra masina si sa aveti parte de ea..sa faceti cat mai multe drumuri si concedii frumoase.
Sper ca Noul An sa ne aduca multa sanatate la toti delfinasii ca tare e greu cu copil bolnavior.

Pup mamica frumoasa si delfinasul cuminte

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Noi am avut o noapte luunga. Iar nu a dormit, a stat intre noi si tot cu titi in gura, doar ca nu tragea, doar sa simta ca e acolo. Am iesit la 10.30 afara si in 3 minute dormea. Am fost la farmacie si i-am luat gel pt dintzisori (cred totusi ca astia ne chinuie) si doctoritza mi-a zis sa ii dau de 3 ori/zi cate 2ml de nurofen. Oare sa ii dau? Tot pt dinti cica. Acum am venit acasa si vreau sa fac curat la noi in dormitor si apoi sa ma apuc sa fac mancare. Sper ca ajunge si sotzul pe la 14 sa stea cu ea dupa ce se trezeste, ca eu mai am de facut mancare, spalat pe jos, spalat si pus prul pe bigudiuri si putin machiaj.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

nu stiu daca am timp sa mai citesc din urma...sau daca o sa mai reusesc sa intru pana la miezul noptii asa ca...va urez:

UN AN NOU FERICIT!!!
Sa va amintiti cu placere de toate implinirile si cu melancolie de toate clipele frumoase din 2010
...sa priviti cu optimism spre 2011 care sa speram ca va fi cel putin la fel de bun!
Va pup pe toate cu drag

Otilia cu intarziere iti spun La Multi Ani!

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

si acum o urare personala din partea mea, din suflet, asa ca la final de an:

Inc-un an s-a incheiat,
Anul Nou ne-asteapta-n prag,
Cu urari numai de bine,
Si la tine, si la mine.
S-avem multa sanatate,
Belsug si spor in toate,
Delfinasii sanatosi
Sa creasca mari si frumosi!
Sa ne faca bucurii
Mandre sa fim de copii.
voi mamici fiti fericite,
ca sunteti asa iubite,
de ai vostri copilasi
scumpicei si dragalasi.
Asta-i tot ce va dorim,
La anu sa ne-auzim!

LA MULTI ANI!!! AN NOU FERICIT !!!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

La multi ani Bogdan-Andrei !!! multa sanatate si noroc in viata

Raluk31

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

La multi ani si de la noi

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eladea, multumim mult de urarea personalizata, la fel sa aveti si voi parte de sanatate si numai bucurii, copilasii tai frumosi sa se faca bine si sa petreceti impreuna ca-ntr-o poveste

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

buna,
voi ati introdus dovlecel la bebelusii vostri?Ce stiti se poate da la 5 luni jumate? Cum l-ati fiert, i-ati scos samburii? as vrea sa incerc si eu ca am inteles ca-i bun pt. constipatie, noua ne plac morcovii dar ne cam constipa.

va dorim si noi la multi ani si un an plin de impliniri
cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

La multi ani dragele mele dragi! Bunul Dumnezeu sa ne aiba pe toti in paza in anul care vine! Sa ne dea la toti sanatate si pace in suflete ca restul conteaza atat de putin! Doamne ajuta!
Si asa de tare mi-as dori sa ne putem si vedea anul viitor...ma gandesc ca poate facem cumva sa gasim o pensiune draguta pe undeva si sa venim care cum putem cu familionu' Si dupa ce sta ziua de vorba printe maraituri de delfinasi...seara sa ne gaseasca la un capucino si o praji...evident sa lasam barbatii in camere de paza la delfinasi! Mi-ar place tare tare mult!
Eu inca am asa o retinere sa mai investesc mult in "odisei". La odiseea Alexiei tot asa a fost o super prietenie pana au facut copii cam un an asa. Apoi fiecare cu treaba...acum nu stiu daca mai scriu 2 3 persoane. Si am pus atat de mult suflet atunci... m-am simtit tradata asa o data cu plecarea fetelor. Eu sunt genul de om caruia nu ii ajung doar cuvintele ...o imbratisare, o strangere de mana ar fi binevenite.
ce ziceti...va bagati la anul la o intalneala macar asa ca idee...?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTI ANI BOGDAN ANDREI!! SA FII SANATOS SI FERICIT DELFINAS FRUMOS!!

ANDREEA multumim de urarea personalizata!! Un An Nou fericit cu multa sanatate si voua!!

LARISA cred ca e mai greu sa mergem asa la o pensiune, cel putin pana mai cresc delfinasii, mie mi se pare tare greu cu diversificarea asta ca vreau sa ii fac mereu proaspat, sa respect orarul de masa. dar la o intalneala macar cu fetele din Bucuresti m-as baga!!! in primavara, cand se mai incalzeste si se mareste ziua, poate ne intalnim intr-un parc in Bucuresti!! ar fi tare tare fain!!

si eu promit ca la anu cand venim la bunici sa ma vad cu Raul si Matei si cu mamicile lor frumoase desigur!!! aaa, si cu Ramona cu Daria si cine mai era din Targu Mures?

din Piatra Neamt nu e nimeni, asa ca....

CRIS zi-mi ce ai facut cu Natali? ati fost la doctor?

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput