Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
babiela spune:
neata delfinariu drag, desi scriu fff rar, va citesc zilnic. imi pare rau de atatia delfinasi bolnaviori, va trimite Tudor -ici sa va faceti bine. Tudor al meu toata ziua face vocalize, dar daca nu ma vede prin preajma imediat pune buzita si incepe sa se tanguie, in rest e cuminte, nu prea mancacios dar asa a fost mereu si nu doarme decat daca trage o portie mica de plans inainte. va uram sa aveti un an nou cu sanatate si cu impliniri
Victo spune:
ilinca, pai noi mergem la miniminirev mergem de pe la 6..pana pe la 9-10..de-abia at vor veni aia de petrec de-adevaratelea :)
dc ar fi baut din bibe, il lasam acasa, dar asaaaa...
larisa, si mie mi-a placut dr jivago ala
cris, cd se ineaca de lA MUcisori, eu il pun in scoica sa doarma SAU IN BRATELE MELE. aerosoli cu ser fiziologic, pana aj. la un dr!REPEDE!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
senty_mary spune:
Buna dimineata mamicute!!
va invit la o felie de tort si un pahar de , sampanie, bere sau vin ca am facut si noi 5 luni . suntem baieti mari de acum.
in alta ordine de idei am avut o noapte super naspa cu bb marait de la muci si de la dinti, cu treziri din ora in ora. acu sta la tati in brate si sughite cu suzi in gura.
si noi tot in 3 facem revelionul ca bb e racit si marait asa ca nu mergem nicaieri desi aveam ceva invitatii
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
da' parca recent v-ati luat o alta masina...sau sotul...nu mai retin...ceva de teren... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
aaaa....da, si-a luat sotul...dar e una ieftina pt mers pe dealuri, nu de familie... un Suzuki Vitara...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
mericica30 spune:
Va urez un an nou fericit si plin de bucurii si impliniri si multa sanatate LA MULTI ANI
Celor sarbatoriti astazi si -ici la toate mamicile si delfinasii
sper ca dupa sarbatori sa revin printre voi sa va povestesc cum am petrecut sarbatorile
coteasca spune:
salutare dragi mamici de scumpi delfinasi!!!
am venit si noi aseara in buc sa petrecem rev in familie, adica noi trei, la cabana plapumioara, dar la anu ne luam revansa.
Cris2010, ciristina_serban, rodyka, bumblebee, paula_m, crispro, racusor2010, bamboletta, michelle1981, Mycya, ochidut, baby78, ilinca79 multumim pentru urarile de ieri.
Am avut o noapte uffff, tare agitata cu treziri din ora in ora pana la 4 dim cand l-am luat in pat langa noi si a dormi si el un pic mai bine. Probabil a fost schimbul de mediu.
Crispro, felicitari pt noua achizitie, sa fie intr-un ceas bun si fara evenimente.
Paula, Denisa distractie placuta de rev!!!
De fapt doresc la toate lumea distractie placuta diseara
Ne-am ales si noi cu o iritatie de la caldura pe gat dar am tratat-o cu bepanthen si e pe duca...
Bogdan , multa sanatate si a cresti mare si sa fii voios!!!
Acum astept sa se trezeasca micul cotescu ca sa mergem la ultimele cump pt rev si apoi mami sa intre putin in bucatarie.
Multi
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Bambo , dar eu am invitatie de la pozele tale ma delectez mereu cu strumfii tai frumosi si cu talentele tale culinare ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
stiam eu ca te aveam la favorite...ma lasa memoria
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
bamboletta spune:
Bumblebee-cat tin blatul la cuptor la tortul de ciocolata?
mersi
Sarbatori Fericite !!!
bamboletta spune:
La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! La multi ani !!!
Sarbatori Fericite !!!
bumblebee spune:
Bambo, depinde f mult de cuptor
la mine aseara s-a facut in 30 min
dar la mine primesc mereu bonus si putina negreala pe fundul prajiturilor, mama lui de cuptor
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!