Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 21
Victo spune:
of..larisa, asa si la noi la odiseea lui stefan..acum fff putin se mai scrie..eu n-am priceput ce-are a face scrisu pe forum cu faptul ca cutarica are nu-s ce opinie despre un lucru...ca uite-asa au inceput sa se supere..ca una a zis ca nu olita la varsta asa mica..alta a zis aia, sau ailalta..si gata prieteneala.
pai in vara putem organiza., si eu sunt adepta pensiunilor cu curte mare, sa aiba micii unde alerga!
cristinuta, te asteptam, ca noi oricum locuim grupat asa in zorilor- buna-ziua, asa ca ne putem gasi usor in gradina botanica, par exemple :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
ramona, aia cu 4 ore e pt bb micti micuti, nou-nascuti. acu eu nu l-as trezi pe mihai pt nimic in lume, plus ca e plangacios dc nu-si face somnul. si de il pun sa suga, adoarme la loc.
OTILIA, LA MULTI ANI FERICITI, MAMICULE DE 3 IEDE CUCUIETE!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Ramona, te asteptam cu drag la Cluj!!! Sa vezi ce bataie va fi pe Raisa... Ca vor fi 4 flacai si doar o domnisoara... sa isi aleaga Raisa...
Iar legat de trezit, nici io nu as trezi-o... al meu noaptea sta cam 10-11 ore fara mancare. daca i-ar fi foame s-ar trezi. Asa ca stai linistita ca te anunta ea cand ii e foame...
Ma bag la capitol nou
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Am citit de mancare multa si buna, de Rodi ca merge la coafor si ma intreba, cu cine sta Isa, daca e tati liber? si apoi mi-am amintit ca Isa e prietenoasa si se joaca cu coafezele.. |
prima data cand am dus-o aici (e aproape de casa, la 2 strazi) atata a mai cocolosit-o tipa aia si a vb cu ea, pana a speriat-o si a inceput sa planga de n-o mai putea linisti Maria, si nici eu de pe scaun, cu capul ud , noroc ca a aparut tati si a scos-o la plimbare... dar apoi n-am mai dus-o, ca ori a fost tati liber, ori a ramas dormind cu Maria (si azi la fel, s-au trezit cand m-am intors eu!). as fi vrut sa-mi si aranjez parul, dar cum ploua si mai aveam treaba pe-acasa, am zis pas!
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)