Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am ajuns si noi acasa, am hoinarit cu fetele prin oras, am gasit haine pe placul Mariei (ptr prima data i-a placut la cumparaturi ) si botine asortate . ptr mine nu am mai avut timp, mi-am luat totusi o bluzita... apoi am ajuns in centru unde venisera cei 3 regi magi si faceau poze cu copiii (cei mai multi erau speriati si plangeau ), i-as fi facut si Isei dar n-aveam aparatul cu noi, cadouri n-au fost ca e criza, si se pare ca la anul va fi si mai rau in Spania...

apoi ne-am oprit pe la nasi, am mancat niste branzoici buuuneee , am facut meniul pe maine si lista de cumparaturi. mie nu-mi mai ramane de facut nimic, decat sa mai strang de prin casa , oricum am iar ora la tratament/masaj la coafor de dimineta .

AELITA, mami, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste perioada asta, sa incepeti cu dreptul 2011

CRISTINA, faina masina. s-o folositi sanatosi. intreba sotul de care e, cand i-am zis a comentat ca e super, doar ca nu-s in Ro drumuri pentru ea...?!

nu mai stiu ce-am vrut sa mai spun . Isa doarme cuminte, i-a prins bine aerul de afara, am fost sproape 6 ore la plimbari si cumparaturi, ma cam dor picioarele si, surpriza: pica pantalonii de pe mine!! o sa-ncep bine anul, cu optimism, asa ca PAULA, ca ma bucur sa va am aproape si de-acum incolo. BTW: distractie placuta PAULA!!

Bogdan Andrei de senty_mary

noapte buna, delfinariu

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Off Aelita, sper sa treceti cu bine de racelile astea si sa nu aveti nevoie deloc de internare.
Eu stiu ce inseamna pb cu plamani, am facut destule bronsite, pneumonii, am avut si astm pe fond alergic. Iti spun sincer ca au fost chiar chinuitoare, functionam la capacitate mica, aproape lesinata din cauza insuficientei respiratorii...
In prima noapte din luna mea de miere am fost la urgente ca abia mai respiram.. Dar eu sunt ditamai omul, mie de puii astia mici mi-e mila de mor...

Cris, daca ii dai cu ser fiziologic/apa de mare, inainte cu cateva min sa o aspiri, tot nu iese nimic? Sanatate multa!

Victo, flacaii tai cum se mai simt?

Eladea, Eric a mai facut febra? (Super tortul)

Ramona, sper ca se vad rezultate deja, eu stiu ca primele semne de vindecare datorate trat cu antibiotic apar dupa 24 de h.

Crisulica, sa o stapanesti sanatoasa si sa te poarte pe drumuri bune (fara incidente).

Roxana, voi sunteti pe drumul cel bun, asa-i?

Stiu ca mai erau racituti, dar acum ce a fost discutat mai recent...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Bogdan Andrei de Senty Mary!

Raluk31

Eu aseara am facut tarta cu visine, blatul pt tortul ciocolatos (numai ca l-am facut in forma de praji) si blatul pt brownies cappucino. Dupa ce mai pun putin piciul la nanita fac crema pt BC, glazuri si dupa ce se trezeste, o curatenie, un sters praful, aspirat, spalat pe jos si ceruit parchetul.
Mancarea va fi salau la cuptor cu cartofi natur, ca m-ati innebunit cu pestele.

In seara asta mergem la niste prieteni, care au o bebita de o luna (nora mea).

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Sa nu uit, va invit la o , cu si fara cofeina.
Distractie placuta, Paula!

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

bumblebee, multumim pentru cafea

eu am avut o noapte scurta, am adormit dupa ora 1, s-a trezit Isa la 5 si am crezut ca vrea papa, dar ea doar a molfait de 2 ori, si s-a mai trezit la 7, cand era si tati treaz, deci a fost mult mai greu si cu papa si cu adormitul la loc. in plus, mataia si nu vroia titi, i-am facut un biberon de proba si l-a papat pe ala, dupa ce ma minunam eu ca e cam maroniu lp asta de continuare , cand de fapt am adaugat si o lingurita de cereale care am uitat ca-s cu fructe... si apoi a vrut si titi, si a adormit cumintica, dar mie mi-a sarit somnul, asa ca de rev o sa fiu zombi, sigur!

azi am doar de facut curatenie, cumparaturi dupa ce vine tati la amiaza si mici pregatiri impreuna, dupa...

la noi a plouat toata noaptea, ploua si acuma, asa nu-mi place! iar n-o scot pe Isa afara... si aveam haine puse la uscat . lasa ca cine le-a udat, le si usca...

cum mai sunt delfinasii nostri bolnaviori?

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Bambo , dar eu am invitatie de la pozele tale ma delectez mereu cu strumfii tai frumosi si cu talentele tale culinare

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna seara, mamici!

Eu sunt tare supi. Am trimis si un sms pediatrei si tot n-a raspuns. Si nu e prima data cand nu raspunde, am mai avut nevoie si n-a raspuns, off, si chiar ea mi-a dat nr de telefon.
Natali se ineaca in somn cu mucisorii si tuseste saracuta si nu stiu cum s-o ajut. Inainte de culcare am aspirat-o dar nu iese nimic.
Sper c-o scoatem la capat macar pana luni.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

acum vad ca i-ai trimis si sms , ooffff fugi cu ea la o clinica din asta privata si ia de la farmacie cargol, asta usuca mucoasa nazala si face mai putini mucisori, poate tuseste de la mucisori, ca se ineaca cu ei aa, si dupa cargol se scoteau mult mai bine mucisorii, asa avea si andrei,se auzeau cumva in gat,dar la aspirat nu iesea nimic si i-am mai dat cu salvigol spray , cate un puf dimineata si seara, ca se iritase laringele ! dar mai bine vezi ce program au clinicile astea private, unde au urgente, da un telefon inainte si du-te cu ea, sa stati voi linistiti!! sanatate multa la dulceata mica cu ochi albastri sa se faca repede bine!!

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata mamicute

Rapid dau si eu raportul. Si noi suntem in 3 diseara. Mi-am propus sa fac supa crema de cartofi cu aroma de portocala si scortisoara, piept de pui in bacon pe pat de morcovi, si desert o prajitura lamaita. Toate le-am gasit intr-o revista cand ma plimbam cu Rebe prin parc. Nu stiu cum sunt ca nu am mancat niciodata pana acum. Sper sa ma lase bubu sa le fac. Acum i-am pus supa ei la foc - zeama o sa o folosesc pentru mancarea noastra.

Va foarte pup si va imbratisez cu mare drag.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Ieri am absentat...am fost la cumparaturi apoi la bucatareala...am facut o salata si prajitura alba ca zapada...azi mai fac rata la cuptor....sper sa imi iasa

Otilia...cu putina intarziere

Offf vad ca tot mai multi delfinasi sunt bolnaviori..multa sanatate la toti si sa va faceti bine cat mai repede

Cris f.frumoasa masina...sa o stapaniti sanatosi si fara incidente

Paula distractie placuta si sa ne auzim cu bine in noul an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La Multi Ani! Sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca in anul care vine!

Mergi la inceput