Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara fete dragi,

In primul rand vreau sa felicit sarbatoritii zilei:
La multe lunite Tudor Andrei, Aida Alexandra si Maria!
La multi ani Otilia! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de o viata minunata alaturi de familia ta frumoasa!

N-am mai apucat sa intru ca tot am avut musafiri, am mai strans prin casa, parca nici nu se vede ca am facut curatenie generala saptamana trecuta . Iar azi am profitat ca sotu e in concediu si m-am dus la o sauna si putin inot, ca am mancat la prajituri ca o sparta in ultima vreme , nici nu vreau sa ma urc pe cantar.

Si noi facem revelionul in 3, am mai invitat initial prieteni la noi dar toti si-au gasit alternative mai interesante Nu ma strofoc prea mult cu mancarea ca-s necajita de excesele din ultimele zile. Asa ca fac niste tartine cu icre negre, somon marinat la cuptor, salata de cartofi cu capere si garnitura de brocoli, iar la desert tiramisu.

Tare rau imi pare sa vad tot mai multi delfinasi bolnaviori. sa se insanatoseasca repede!

Cris2010 am vazut-o pe scumpa de Natali, cu ochisorii ei superbi Tare mi-au placut pozele cu masa de Craciun si peisajul superb de iarna ce se vedea pe geam. Sunt facute la voi acasa? Cum faci tu salatele de fructe de mare si salau? Pup delfinasa ta draguta sa-i treaca tusea. Eu i-am dat Stodal lui Victor de cateva ori si imi pare ca isi face repede efectul. Ii dau o lingurita mica (din aia de silicon) de 3 ori pe zi, cu atentie la jumatatea de ora dupa/inainte de masa, ca la orice med homeopat.

Larissa, la ce filme va tot uitati voi, ca m-as uita si eu dar nu mai am inspiratie.

Paula, ce frumos ai scris despre 2010 Sa aveti distractie faina, iar Raul sa fie cuminte cu bunicii ca sa stati relaxati. Sa ne vedem cu bine in 2011.

crispro, ce faina e masina. Sa o folositi sanatosi, fara incidente! Of, ce zi ai mai avut si tu...se intampla si din astea. Mersi de pontul cu recipientele avent, o sa iau si eu sigur.

victo, la ce restaurant mergeti de rev, nu se fumeaza, ca vad ca il duceti si pe piti?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Multam fetele dragutele de urari! A venit sotul acasa... e faina masina, dar e mai mica (nu e asa lunga ca si Passatul). Io nu am vazut pana acum live o Kia , asa ca nu stiam cum e... no, dar e faina, inauntru super dotari, navigatie cu ecran mare, care e si tv, si dvd player, si radio.. are multe dotari. am dat o tura rapida cu sotul pana la Kaufland, a stat soacra de 6 sa nu se trezeasca strumful. maine nu o sa am timp, dar sambata merg si eu la o tura, sa ma invat cu ea...

Legat de fructe de mare... io nu gasesc retete decat asta: fierte intai, apoi calite un pic, cu usturoi, lamaie si patrunjel. Atat. si se servesc cu paste sau spaghete... dar parca as vrea altfel sa le fac... am vb acum cu socrela ca ea nu mananca fructe de mare, socru nici atat, asa ca nu mai fac maine, ca nu are cine sa le manance, ca am o punga mare, de 1 kil... o sa fac sambata sau duminica, poate impresionez ceva musafiri..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

andreea, parca si voi ati luat o masina curand. ce masina? noua? in rate...ma bag la investigat

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

larisa, noi ne-am luat in vara un Ford focus combi din 2007, din Germania...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

da' parca recent v-ati luat o alta masina...sau sotul...nu mai retin...ceva de teren...

Mergi la inceput

ilinca, noi descarcam pe net. nu am mai vazut filme de vreo 4 ani asa ca acum recuperam...si iti dai seama ca toate sunt noi pentru noi
acu 2 seri cand m-am culcat la 4 am vazut asta:
"Doctor Zhivago", film din 2002 realizat dupa romanul cu acelasi nume a lui Boris Pasternak.Este un film foarte bun pe care va invit sa-l vizionati, dragelor.Trailer aici http://www.youtube.com/watch?v=o1fFr6QL6AQ.

in seara asta nu'sh ce a pregatit soata

am terminat ciorba radauteana...am si papat cate o portie...yamiiiiii...ii place si alexiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Apar si eu la ceas tarziu in noapte azi nu am avut timp deloc de forum

Am facut ciorba si salata beof...dupa m-am trezit cu uratori la usa fratii mei..maine pleaca si nu ne mai vedem anul asta...ne-am intis la sarbatorit de azi

Schimbare de plan...pana la urma mergem la prietena mea..o sa fim doar noi si ei cu copii doi baietei unu de o seama cu antonia si celalt 2 ani si 7 luni..ce distractie o sa fie pe ei...sper sa fie frumos sa nu-mi para rau ca nu am stat acasa

Aelita-offf dragii de voi...bolnaviori toti...multa sanatate
Crispo-f faina masina frumos cadou v-a adus mosul
Paula-drum bun si distractie placuta o sa veniti cu bateriile incarcate
Racusor-ai un baiat tare frumos (sa-mi dai adresa de e-mail nu stiu cum sa fac sa iti trimit invitie le poze)

Mi-am pus cada la umplut merg sa fac baie

n bunasomnic usor

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Apar si eu la ceas tarziu in noapte azi nu am avut timp deloc de forum

Am facut ciorba si salata beof...dupa m-am trezit cu uratori la usa fratii mei..maine pleaca si nu ne mai vedem anul asta...ne-am intis la sarbatorit de azi

Schimbare de plan...pana la urma mergem la prietena mea..o sa fim doar noi si ei cu copii doi baietei unu de o seama cu antonia si celalt 2 ani si 7 luni..ce distractie o sa fie pe ei...sper sa fie frumos sa nu-mi para rau ca nu am stat acasa

Aelita-offf dragii de voi...bolnaviori toti...multa sanatate
Crispo-f faina masina frumos cadou v-a adus mosul
Paula-drum bun si distractie placuta o sa veniti cu bateriile incarcate
Racusor-ai un baiat tare frumos (sa-mi dai adresa de e-mail nu stiu cum sa fac sa iti trimit invitie le poze)

Mi-am pus cada la umplut merg sa fac baie

n bunasomnic usor

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

hihi noi avem o super cada in care cica se mentine apa fierbinte....numa' ca noi facem doar dus....eu daca va vine sa credeti inca nu am facut baie in cada mare in noul ap( stam de 1 an aici)...ba cu sarcina...iar dupa na m-am dezobisnuit. asa ca folosim cadoiul pentru ale si noi ne inghesuim in dus ( separat of corse)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici!

Eu sunt tare supi. Am trimis si un sms pediatrei si tot n-a raspuns. Si nu e prima data cand nu raspunde, am mai avut nevoie si n-a raspuns, off, si chiar ea mi-a dat nr de telefon.
Natali se ineaca in somn cu mucisorii si tuseste saracuta si nu stiu cum s-o ajut. Inainte de culcare am aspirat-o dar nu iese nimic.
Sper c-o scoatem la capat macar pana luni.

Michelle, merci pt lamuriri. Mi-a iesit si mie, dar foarte tare. Cred ca o sa pun mai putin ulei, ca-mi trebuie mai moale.
Ingredientele pt respectivul tort le-am gasit la magazine naturiste sau bio.

Ilinca salata de fructe de mare fac asa: iau din comert fructe de mare asortate marinate, le scurg si adaug diverse tipuri de salate( verde, rosie, iceberg, rucola) si rosi cherry.
Salata de salau: salaul fiert se curata de piele si oase, se faramiteaza. Se amesteca cu castraveciori gogosari murati si tocati si maoineza. Mie imi place foarte mult aceasta salata, e foarte usoara si gustoasa.

Crispro, s-o stapaniti sanatosi si fara evenimente rutiere neplacute.

Cate un dulce la toti delfinasii bolnaviori si la fratiori.

Eladea, tare fain tortul.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumim,fetelor !

Eladea,multa sanatate si la voi!

maine e tati acasa,pana luni,asa ca ne descurcam in doi.
a fost el la cumparaturi in carrefour,a luat mancare pt zilele astea desi nu cred ca facem nimc.

si a luat si un vaporizator.stiti ceva,e bun pt bronsite?sa nu ii fac mai rau..
v-a recomandat vreodata medicul?

Rodica,stai linistita,e normal sa te preocupi sa ai un Revelion frumos,si o rochita frumoasa,si eu sunt la fel,dar de data asta nu mai avemcum,daca nici nu am putut sa plec la cumparaturi,s-a ocupat doar tati.
macar sa fim bine noaptea asta,sa fie copiii bine de maine,sa scapam de riscul spitalizarii cu Miguel,si vedem noi,mancam boabele de struguri in pijamale.

imi amintesc ca si anul trecut tot de Revelion am fost la fel,dar nu copiii,ci eu,gravida si super bolnava,la fel am ajuns la urgente ca nu puteam sa respir,s-a ocupat tati de masa,noi doar ne-am imbracat frumos
acum imi dau seama ca de doua Revelioane nu mi-am cumparat nimic.,deci din ianuarie merit,nu???

Sa aveti un An Nou minunat !!!!!!!!!!

Mergi la inceput

cris, daca nu a vazut-o inca un pediatru eu ti-as sugera sa mergi maine la urgente la Alexandrescu sau Budimex. Mai ales ca se inneaca cu mucisori...sa nu se agraveze. Se cam da antibiotic daca e si tuse si mucisori. Tinand cont ca urmeaza 31, 1 si 2 ianuarie eu m-as duce la urgente. Daca nu in noaptea asta atunci maine. Eu am intalnit medici ok de cate ori am fost. Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Larisa, merci de sfat. Sa vedm cum trecem noaptea asta.

Racusor, ti-am trimis un mesaj pe PM.

Noapte buna delfinariu

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput