Romanii din Marea Britanie (27)
Raspunsuri - Pagina 9
motanik spune:
Pai e posibil, ca primeste cate o doza mica de virus la vaccin, nu? Dar mai bine intrebi un gp, daca suni la tine la practice nu poti vb cu unul la telefon? macar sa stii daca e nevoie sa mergi cu ea acolo.
Cezariana se datoreaza rupturii de gradul 4 cu Theodora. Am facut praf tot ce se putea, inauntru si afara :) m-am recuperat f bine dar daca risc si ma rup iar in acelasi hal, o sa am de tras rau cu viata de dupa (si nu e vorba de abtinut sa nu scap pe mine treaba mica...) asa ca sincer prefer sa nu risc, dar o sa decid exact pe 11 aprilie cand o sa ma vad iar cu consultantul.
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
MissJJ spune:
Buna fetele!
Luna wow asta da vesti!!! Sa o stapaniti sanatosi si sa iasa asa cum va doriti. Aveti grija si verificati bine ce va pune efectiv in ea, ca au astia un talent la astea la cheie de tu ceri una si te trezesti cu alta. Sa va fie de bine vacanta.
Ms de intrebare mai am un sg interviu pe 30 martie, abia astept sa termin ca deja m-am saturat. La restul a mers bine zic eu, multi pica la testele de mate/engleza. Eu la ele nu am avut pb si zic eu am mers destul de bine si interviurile, acuma om vedea ce oferte am sa primesc. Sper sa primesc si oferte din 4 interviuri. Acuma ma gandesc ca va fi greu de ales daca am mai mult decat o oferta, de fiecare data cand merg la o univ mi se schimba parerea.
Mota fingers crossed sa mearga totul smoothly cu cezariana. Nasol cu ruptura eu am avut gradul 2 si a durat mai mult sa ma coasa si a durut mai tare ca nasterea in sine. Ugly.
Legat de condus eu mi-am luat inima in dinti si nu am mers cu nimeni care e sofer langa, ca erau toti busy. Am facut mai intai doua ture de strada, apoi trebuia neaparat benzina asa ca am mers la tesco mare pe ploaie si noaptea si spre mirarea mea m-am descurcat chiar bine si apoi gata m-am aventurat si la mare si in londra am fost in sud de vreo patru ori deja si la rush hour si am trecut pe la dartford crossing. Bine ca nu am aplicat la greenwich ca era jale de mers si venit pe acolo.
Na eu am zis ca daca stau si ma invart numai pe aici pe la mine pe strada si pana la tesco si pana la colegiu nu am invat niciodata, asa ca m-am avantat. Oricum ma ajuta ca e cutia de viteze automata si nu am grija ambreiajului sau sa imi moara motorul in intersectie sau ceva. E mult mai easy peasy. Acuma numa sa avem bani sa o duc la service, sa repar una alta care trebuie fixate, trebe cauciucuri noi si na vreau sa avem peace of mind nu sa ma trezesc pe m25 cu 80 mile la ora ca zboara vreo ceva. Ca na stiu ca fost reparata si etc are mot de vara trecuta da nu imi pun eu baza in astea ca sigur ei au facut toate rapid numai s-o vanda. Da na pana ne-ompermite masina mai noua si luata de la un trade ceva cu toate hartiile si etc tre sa am grija de asta care o am.
Ma duc la hartoagele mele am de scos in total 7000 de cuvinte pana luni dim la vreo trei subiecte plus un alt teanc de desene si assignments. Abia astept luna iunie.
Pupam gasca.
mofturici spune:
La Multi Ani tuturor mamicilor!!!!!!!
Sa aveti o zi minunata, sa fiti iubite si rasfatate!!!
V-am pupat!
ligeea spune:
Buna seara ,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Eu sunt in Romania si am un prieten care saptamana viitoare merge in Germania sa incarce un TIR de obiecte sanitare pt. firma lui .
Am cumparat o masa si cateva scaune din Blackpool (UK )si as dori sa le transport cu o firma pana in Germania sau macar pana la Londra .De acolo le pot ridica -de la un depozit , ceva chiar in ziua in care sunt aduse .
Sper sa existe acest serviciu pt. ca altfel m-am ars .Raman cu banii dati si fara mobila .
Va multumesc , e destul de urgent prietenul meu pleaca joi in Germania deja .
motanik spune:
Exista firme de curierat, DHL www.dhl.co.uk sau UPS www.ups.com sau Parcelforce www.parcelforce.com - presupun ca pana in Londra se pot transporta, in afara regatului nu stiu care-s conditiile insa, ia legatura direct cu ei.
Ce mai faceti fetelor?
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
MissJJ spune:
Buna fetele!
Slaba miscarea pe aici.
Noi suntem ok, eu tot astept sa fie mai cald sa scap de geci si etc ca dim pierdem juma de ora numa cu geci, caciuli, manusi etc.
In rest tot fara chef de viata astept again caldura sa fac un spring cleaning sa readuc la viata gradina sa las maimutzele sa run free pe afara. Ma gandesc ce sa facem de Easter, voi aveti ceva planuri?
Eu cu, condusul stau f bine nu mai am pb acuma numai sa reusesc sa fac service la masina si incet incet sa repar si adjust ce mai trebuie, da na step by step. Sunt destul de mandra macar nu a trebuit sa mai dau bani pe lectii sau ceva si nici nu m-a injurat/claxonat nimeni pana acuma as far as I know.
Na cam asta de la noi ma chinui sa termin anul asta la colegiu inca 3 luni si scap, nu mai am rabdare sper sa pot sarbatori acusi cu o oferta de la univ, ca de note nu imi fac griji am numai 3 M's si restul si toate D's. Mai am un interviu pe 30 martie si gata scap de interviuri.
Pupam gasca si mai ziceti si voi ce mai faceti pe unde umblati nimeni nu mai zice nik? Common girls nu e asa cald sa fim toate la plimbari.
Letitia1 spune:
Buna fetele,
Luna, felicitari pentru casa. Am inteles bine ca urmeaza sa fie terminata in Decembrie?
Ariciul este exact ce ne-am dorit si mai mult decit atit. Bineinteles ca fiu-meu nu mai este demult interesat de ea asa ca apartine acum lui barbata-meu si mie, noi avem grija sa-i dam mincare, sa spalam cusca etc. Dar macar nu trebuie sa o plimbam or sa ne jucam si sa vorbim cu ea daca nu avem chef. Stiam ca asa va fi, dar deh.
Mota, e mult mai usor de condus aici ca lumea e civilizata, nimeni nu o sa te injure daca mai gresesti. Eu mi-am luat carnet aici, ca nu aveam din Romania si acum nu mai am nici o problema. Chiar imi place sa conduc, am mici retineri in ce priveste autostrada dar altfel e super.
Mada, mult succes la scoala.Deci cind incepi sa muncesti?
MissJJ spune:
Letitia da e super aici de condus nu se arunca nimeni in fata ta sau mai stiu eu ce minunatii de astea. Dece ai retineri cu autostrada eu in oras mi-e mai greu mai ales daca nu cunosc ca na interzis sens unic aglomeratie cum ies pe autostrada pot sa ma relax. Dum am fost in Londra si m-a dus navigatorul in loc de M25, M11 si apoi Londra fix prin centru si nu zic autobuze, mii de pietoni, sens unic, diversions imi venea sa urlu, plus teancu' de semafoare, lume grabita care se inscria aiurea pe benzi, zeci de intersectii.
Eu nu lucrez, eu din sept daca totul merge ok abia ma apuc de trei ani de universitate din care 50 la suta e teorie adik lectures si 50 la suta e practice care are loc la spitale/community. O sa am programul gata facut pe urm 3 ani am numai 5 sapt de vacanta tot anul plus ture long days, noapte, wknd, bank holiday chiar si craciun depinde de placement. Si nu am voie sa pierd nici o ora ca trebuie recuperate ca NMC cere un anumit nr de ore de teorie si un anumit numar de ore de practica si fara astea nu te poti califica. Si abia dupa aia pot spera la un job. In genere maj primesc loc de munca in spitalul unde fac practice in anul 3 care e de vreo 12 sapt cel mai lung. Din primul an incepem cu doua luni de teorie si apoi 6-8 sapt practica. Anul doi avem vreo 8-10 sapt practica si anul 3, 12 sapt. Da macar sa stiu ca am un loc si e stabilit unde ma duc ca asteptarea asta ma termina.
Super ca va impacati cu ariciul, nu pui niste poze pls?
De Easter o sa le ducem pe fete la un Cadbury Egg Hunt ca maimutza mare tot vrea face painting si etc. Si sigur o sa se distreze si poate mergem la o ferma ca au si ei evenimente speciale de Easter. Si daca vremea e buna mergem si la sea and sand a bit.
Luna1 spune:
Letitia da, casuta e gata in decembrie/ianuarie, abia astept. Tot zicem ca nu cumparam nimic pana nu ne apropiem de data mutarii dar deja ne-am luat masa cu scaune de dining ca erau la oferta in Homebase, si ieri rafturi de carti pt camera lui Adelise, roz binenteles.
Te intrebam de arici ca trebuie sa le luam si noi ceva pets la copii, cred ca vom lua guinea pigs pana la urma dar dupa ce ne mutam. E super ca le place sa traiasca in doi asa ca le pot lua cate unul de caciula.
Mota hai cu condusul, nu e mare branza aici, mai mult pana iti faci curaj. Si eu tot aici mi-am luat carnetul, ca Letitia, mi se pare chiar floare la ureche, nu te claxoneaza nimeni, iti da voie lumea sa iesi de pe stradute laterale. Am avut emotii doar de cateva ori, o data cand am venit la tine, era drumul lung si condus prin toata Londra, si a doua oara cand am fost sa-mi iau o prietena de prin Greenwich si am avut de traversat toata Londra prin centru. Dar a fost chiar frumos.
Ligeea poti sa cauti firme de curierat, UPS de ex, sa ti-o tina la ei pana ajungi sa o iei. Cred ca se poate asa.
Mada succes cu interviurile la Uni, sa dea Domnul sa intri unde doresti.
Va pup
MissJJ spune:
Asa ca am uitat sa va intreb unde gasesc si eu vopsea de oua da pastel? Nu de alea culori clasice de la mag est europene si etc. Vreau mov, roz, fistic, galben etc. Si voi cum le vopsiti merg vopsite cu food colourant? Sau trebe neaparat vopsea speciala? Vreau ceva sa pot vopsi cu fetele in gradina sa facem un pic de mess si sa le decoram cu acuarele dupa sau ceva vopsele. Ceva culori in genul asta si asta.
Si altceva care aveti o reteta full proof de cookies? Ca am niste easter cookie cutters si vreau sa fac tot cu fetele si sa decoram cu ajutorul culorilor alea pt torturi de la baking section.