Romanii din Marea Britanie (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Carstea, uite aici pe ebay:
http://cgi.ebay.co.uk/BABY-VAC-NASAL-NOSE-ASPIRATOR-SUCTIONING-DEVICE-Arianna-/110645418146?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19c2fb18a2

Eu am cumparat de pe ebay acum aproape 2 ani, nu mai stiu daca de la seller-ul acesta sau de la altcineva, si l-am primit inn 2 zile.

Multa sanatate!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Alternativ, mergi in Boots, gasesti din cele manuale, ori sub forma de lamaie, ori ca asta de pus la aspirator numai ca pui tu gura la capat si tragi aerul in tine...tot suction, ca la aspirator.
Noi avem din astea amandoua si inca le folosim, le-am luat recent pe ambele (lamaia de pe ebay, furtunul de la Boots) pt ca vechea lamaie am uitat-o in Ro si pana venea...tot ca tine, am cautat alternativa.

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Salutare si de la mine! Slaba activitate pe aici. Cum ati petrecut weekendul? Am fost si eu prima data in Londra centru (dupa 3 luni petrecute aici), asta sambata cand a fost vremea placuta. Sper sa mai ajung:). Abia astept sa imi aprobe student Yellow Card sa-mi pot lua un job si pe urma sa ma mut. Vreau libertate mai multa:)

Motanik, iti multumesc si pe aceasta cale.

Dragelor, iubiti-va mult si happy Valentine's day

Mergi la inceput

RazaDeSoare, pt ce-mi multumesti? M-ai bagat in ceata :))

ce faceti fetelor?

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mota are dreptate Letitia noi de aia am tratat rapid in camera. La noi s-a facut mucegai cand am avut cumnatii aici si nu aeriseau cum trebuie camera si s-a umplut de mucegai. Cu dettol degeaba speli vezi cand speli sporii aia zboara prin casa. Eu am spalat cu solutie de aia speciala pt mould intr-o sg directie si am aruncat dupa aia buretii nu i-am tinut in casa. Dupa ce am urmat instructiunile de pe solutia aia am lasat si s-a uscat bine am dat cu vopseaua asta speciala se intinde mai greu ca una normala si se usuca mai greu dar dupa aia am dat cu vopsea normala si acuma nu avem pb. Mereu sa aerisiti sa nu puneti nimic langa peretele ala daca e posibil. Si noi nu vrem sa ne mutam ca iubim casa dar dincauza ca e veche si nu e izolata cum trebuie nici geamurile nu-s klumea puse avem mereu pericolul de mucegai si etc. Si la fete in dormitor se mai face la geamuri si trebuie in primavara sa dam si acolo o mana de vopsea din asta speciala. Nu e de gluma cu mould-ul si mai ales pe astia mici ii poate afecta f tare.
Noi camera aia o folosim numai ca playroom si sta mereu deschisa usa si geamurile dar nu as folosi-o ca dormitor dupa ce s-a intamplat.

Sper ca ati petrecut frumos de valentine, noi am implinit 6 ani de cand suntem impreuna pe 14 dar nu am avut timp de petreceri si etc. Eu sunt f busy cu scoala, interviuri si etc.
Mai am o veste finally a raspuns si ultima univ deci am 4 interviuri in total, 2 down 2 to go. Fingers crossed sa am si oferte. Tre sa fug la proiecte am un teanc plus un big research project unde am sa apalez la voi pt ajutor, va dau mai multe detalii in wknd. Pupici dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik
.

E vineri fetelor, happy weekend! Noi maine mergem sa ne intalnim cu romanii din comunitatea Romani Online (Alina, veniti?) si pe seara iesim cu prietenii nostri la un chinezesc, cica sarbatorim Valentine's
Voi ce faceti weekendul asta?

--------------------

M-am trezit si eu acum. Dupa cum ai vazut n-am venit la intalnire, am fost in Romania doar eu cu Cosmin de vineri pana marti, probabil ti-a zis Leti. Cum a fost intalnirea?

Apropos de dreptul de munca liber, stiu ca mai e o lege, daca lucrezi CU permis de munca un an complet, ai apoi drept liber pe piata muncii, adica te poti angaja oriunde, asa are frate-miu, a lucrat un an cu work permit si acum nu ii mai trebuie permis daca doreste sa-si schimbe jobul.

Mai citesc si revin si eu cu ultimile noutati despre noi.

Mergi la inceput

Hai ca ma citit tot. Cu igrasia nu ma pricep, n-am avut. Dar am auzit si eu ca provoaca boli respiratorii asa ca e bine sa o rezolvi repede Mota.

Mada cum a fost la interviuri? Ceva vesti?

Letitia ce va mai face ariciul? S-a dovedit a fi ceea ce va doreati de la un pet?

Eu cum ziceam mai sus am fost in Romania 4 zile doar cu fiu-miu cel mare, Adelise a stat cu daddy acasa. Nu a plans dupa mine, nu s-a manifestat, insa a facut pipi pe ea noaptea si de vreo 3 ori la gradi, semn ca e ceva in neregula, cand am fost Marti sa o iau m-am intrebat nursele daca e vreo schimbare in viata ei. Cand le-am povestit ca am fost plecata, au zis ca sigur asta a fost problema, si drept dovada n-a mai facut pe ea de atunci. In Romania a fost super (eu nu mai fusasem de 5 ani) mi-am petrecut timpul aproape exclusiv cu matusa si unchiul meu care imi sunt f apropiati. Am dormit doar vreo 4-5 ore in fiecare noapte ca sa putem sta cat mai mult impreuna.

Cat timp am fost plecata sotul meu iubit ne-a cumparat o casa. S-a intamplat ca noi sa credem ca lucrurile merg mai slow, cand colo ne-au facut oferta joi inainte de plecarea mea si a trebuit sa ne hotaram pana luni daca cumparam sau nu (iar eu eram inca in Romania). Asa ca duminica am tot vorbit la tel cu al meu si ne-am hotarat sa luam casa.

Acum avem o groaza pe cap, casa e gata in decembrie/ianuarie, plus ca ne-a chelit de toti banii, ca fiind noua vrem sa avem toate optiunile posibile din prima (gresie, faianta in toata baia, calorifere verticale, etc) ca sigur nu le facem mai tarziu. Asa ca suntem busy busy, calculam, hotaram, e si excitant sa organizam totul dar si stresant.

Va pup pe toate si sper sa vina primavara o data ca m-am saturat de frig.

Mergi la inceput

Sa stapaniti sanatosi casa, sa fie asa cum va doriti voi!
Ma bucur ca ai petrecut fain in Ro, stiam ca pleci dar parca ziceai ceva de 5 feb... A fost fain la intalnire, o multime de romani, Adi ne-a tratat cu produse romanesti care mai de care mai bune (a doua zi deja am pus comanda online de cate ceva ca mai vroiam icreeee, are niste icre bune, de crap cu ceapa, pfff...fetelor, daca nu stiti, avem magazin online romanesc Albinuta.co.uk), expozitia lui foto a fost super, atmosfera f placuta, toata lumea s-a simtit excelent.

De la noi...am reusit sa schimbam masina cu una mai maricica (Zafira) ca acum cand pun al doilea scaun de masina in spate, cu Astra cel vechi ala era tot spatiul :)) Sper sa reusesc sa fac niste ore cu Lari sa ma apuc de condus, mi-am schimbat si permisul cu unul British, imi si expirase cel romanesc de cand il am si-l tin degeaba :)) Nu stiu insa cand si cum caci cel mai probabil o sa fac cezariana pe 28 aprilie (vad nunta regala la tv in spital!) si cel putin 4-6 saptamani nu voi avea voie sa conduc, dar o sa vad eu.
Cum te-ai obisnuit cu condusul Mada? E scary? :)

Sper ca sunteti bine toate, va pup, numai bine!

--------------------

Mergi la inceput

Mota stiu ca ati schimbat masina, am vazut pe FB. Sa o stapaniti sanatosi si sa dea Domnul sa te apuci o data de condus ca poate ne vedem mai des.

Stiu de icre, l-am rugat pe Adi sa-mi aduca vreo 4 cutii o data, le-am mancat pana mi-a venit rau.

De ce faci cezariana, e bebe Iulia pozitionata invers?

Te pup

Mergi la inceput

Vroiam doar sa ma mai "laud" cu ceva:

Miercurea trecuta Adelise a facut vaccinarea pre-school, MMR, whooping cough, tetanus, diphteria, doua vaccinuri, cate unul in fiecare manuta. In fine, urlete, tipete, etc, numai ca de doua zile tuseste fie-mea la greu si are febra doar noaptea. Poate avea legatura cu vaccinul?

Mergi la inceput