Roma sau Barcelona?
Raspunsuri - Pagina 2
roli25 spune:
Nemary ai PM
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Marox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
prin ce agentie ati plecat? si la ce hotel v-au cazat in Roma? Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios Povestea Iepurasului somnorici |
Am facut rezervarea pe internet, pe GO VOYAGES. Nu-mi aduc aminte de numele hotelului, era acum 2 ani. Dar de atunci m-am lamurit cu italienii, nu mai merg decit la Holiday Inn/Crowne Plaza/Novotel, asa sint sigura ca n-am surprize.
amironeanu spune:
Salut!
Eu nu poti sa-ti spun ce sa alegi pentru ca nu am vazut Barcelona. Dar am vazut Roma si cred ca este un oras care ar trebui vazut macar o data in viata. Eu am stat aici http://www.booking.com/hotel/it/best-suites-trevi.en.html?sid=c41f5f0434800803fae1c25e96f59b60#calender, este chiar in mijlocul orasului vechi, la 2 minute de fantana Trevi, gen pensiune. Pe langa oras mi-a placut la nebunie inghetata , nu se compara cu inghetata noastra.