Roma sau Barcelona?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nemary ai PM

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Citat:
citat din mesajul lui Marox

Si noi am ales Roma pentru o aniversare de mariaj, 10 ani. A fost frumos, insa ce ne-a stricat cheful a fost hotelul, ma uitasem pe toate siturile si citisem o multime de comentarii, il localizasem si cu Google Earth si...cind am ajuns acolo ne-au cazat la alt hotel, ca la asta nu mai erau locuri. Hotel tot de 3*, pe o strada paralela, nimic de zis. Insa o camera pe care cert n-as fi considerat-o de 3*, si cel mai cumplit a fost noaptea, un zgomot infernal de ventilator. Asa ca am fost cam prea obositi si prea sucariti ca sa profitam cu adevarat. Nici cu restaurantele n-am prea nimerit-o, scump pentru calitatea si cantitatea propusa.

In schimb, pastrez o amintire mult mai frumoasa de la Barcelona. Acolo am stat la o familie si am serbat revelionul din 2001. A fost o atmosfera speciala.

Locuri superbe sint in ambele orase. Daca iti plac muzeele, atunci as recomanda Roma. Daca preferi sa te plimbi pe malul marii si sa admiri creatiile lui Gaudi raspindite in oras, mergi la Barcelona.

prin ce agentie ati plecat? si la ce hotel v-au cazat in Roma?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Povestea Iepurasului somnorici

Am facut rezervarea pe internet, pe GO VOYAGES. Nu-mi aduc aminte de numele hotelului, era acum 2 ani. Dar de atunci m-am lamurit cu italienii, nu mai merg decit la Holiday Inn/Crowne Plaza/Novotel, asa sint sigura ca n-am surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Eu nu poti sa-ti spun ce sa alegi pentru ca nu am vazut Barcelona. Dar am vazut Roma si cred ca este un oras care ar trebui vazut macar o data in viata. Eu am stat aici http://www.booking.com/hotel/it/best-suites-trevi.en.html?sid=c41f5f0434800803fae1c25e96f59b60#calender, este chiar in mijlocul orasului vechi, la 2 minute de fantana Trevi, gen pensiune. Pe langa oras mi-a placut la nebunie inghetata , nu se compara cu inghetata noastra.

Mergi la inceput