Pufuleti veseli de ian-feb 2010 (189) -LMA Diana!!
Raspunsuri - Pagina 14
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Hello, hello! Am intrat sa salutam, sa uram cu intarziere LML Maia! MP sa stai afara din butoi pls! Cris.d ce faceti de Revelion, v-ati hotarat? Xela. haircut si scuze daca mi-a mai raspuns cineva, va multumesc pt idei. M-am gandit sa fac ca aperitiv bulete de cascaval, chiftelute de pui la cuptor sa pape si Mara si dobos cu sunca si cascaval de pe blogul lui edith. Haircut n-am gasit reteta de cheesecake, poti sa ma ajuti te rog? Ma intrebam daca cris.m s-a lasat de forum de tot. Mi-ar fi placut sa ne spune ce mai fac piticii ei. Eu sunt tare obosita, de vreo 3-4 zile nu mai reusesc sa ma odihnesc desi mai atipesc la pranz langa delfita. Poate la anu...... Ele eu am vazut la Mara pe gingie jos o liniuta drepata ca si cum sta dintisorul sa sparga...asa ca speram sa ne prinda anul nou mai coltoase. ========================= Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ========================= |
Multumim frumos de urari! Va multumim tuturor celor care ne-ati urat de bine ieri
Sper sa iasa repede coltishorul sa va odihniti mai bine. Maiei ii ies sus 4 dinti, cred....are ditamai gingia , dar reactioneaza tare bine, pana acum...
Uite reteta de prajitura
http://edithfrincu.blogspot.com/2009/04/cheesecake-cu-afine.html
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Multumim frumos de urari! Va multumim tuturor celor care ne-ati urat de bine ieri Sper sa iasa repede coltishorul sa va odihniti mai bine. Maiei ii ies sus 4 dinti, cred....are ditamai gingia , dar reactioneaza tare bine, pana acum... Uite reteta de prajitura http://edithfrincu.blogspot.com/2009/04/cheesecake-cu-afine.html mami de fetita finuta |
pt reteta, nu retinusem ca era cu afine de aia nu o agseam.
fetita finuta sa iasa usor si repede cei 4 dinti.
=========================
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
citat din mesajul lui rox_y am reusit sa scriu si eu povestea nasterii micutei Diana ... am si io un talent la scris ..dar macar e pusa pe "hartie" Mami de Diana - 31.12.2009 - Sarbatori Fericite! |
Mamaaaa ce usor. Asa tot sa mai faci inca 4-5 copii.
Sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurie in suflet.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
pt reteta, nu retinusem ca era cu afine de aia nu o agseam. fetita finuta sa iasa usor si repede cei 4 dinti. ========================= Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ========================= |
Eu am facut cu visine, ca asta am avut in congelator.
I-am spus si Xelei ca data viitoare o sa cresc un pic cantitatile pt blatul de biscuiti, mi s-a parut subtirel. Si am pus un pliculet de gelatina in fructe, sa stea mai tzapene
nyny spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Auleu, Nyny...poate pentru tine n-a fost amuzant....dar citind...m-a busit rasul. Cum e David? Sunteti ok? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
Da... noroc ca avem prizele asigurate.
Mara si David
rox_y spune:
citat din mesajul lui nyny
Mamaaaa ce usor. Asa tot sa mai faci inca 4-5 copii. Sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurie in suflet. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
multumesc
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Sarbatori Fericite!
nyny spune:
Da... noroc ca avem prizele asigurate. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
nu m-ar mira ca intr-o buna zi sa il gasesc cu chestia aia care blocheaza priza in gura
Mara si David
Lillo spune:
Da... noroc ca avem prizele asigurate. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Si la noi sunt asigurate si am pierdut cheia...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui rox_y am reusit sa scriu si eu povestea nasterii micutei Diana ... |
Sa va traiasca matza pufoasa, Roxy! Frumos ai povestit...ai nascut usor....
Multa sanatate va dorim!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
miremia spune:
Roxy am citit povestea nasterii si mi-am amintit de cazatura ta.
Doamne cum a trecut timpul!
Mara a redecorat bradul cu totul, l-a jumulit si de globuri si de panglica, asta dupa ce si-l trasese in cap mai devreme.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)