Aspirante cu vechime medie (59)
Raspunsuri - Pagina 9
claudela spune:
Buna dimineata, dragelor!Apucai sa citesc si eu nitelus din urma...si ce imi vad ochii?!Numai burtici pe aici!!!Asta nu poate fi decat un un inceput promitator de An Nou!!Felicit fetele norocoase si le doresc sarcini usoara!
Iar dragei noastre Kitzy felicitari din tot sufletul!Sa aiba parte de un copilas sanatos si mancacios!
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna_M Multumim Claudela 7 + ........ cu Bebe |
Arianna_M spune:
Doamne ajuta !!!
Eu va doresc la toate sa se intample cat mai repede
7 + ........ cu
Bebe
vrmoana spune:
citat din mesajul lui ancadragoman La multi ani!!!!!!! Oana nasoala cazatura,te mariti fato Felicitari pentru Kitzy va pup pe toate anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
Fata de maritat nu mai e cazul, dar acum 3 ani am cazut in noaptea de Revelion. Si-n luna aia am ramas gravi. Asa ca sa vezi tu ca la sfarsitul lunii eu vin cu test pozitiv.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
vrmoana spune:
citat din mesajul lui Arianna_M Neatza , Off Oana , ai si tu grija , am o prietena care a cazut asa si acum are mari probleme cu coloana Kitzy , felicitari mamico 7 + ........ cu Bebe |
Multumesc de incurajare. Coloana n-are nimic. Ma doare rau in spate pe o parte si arata de parca m-a batut cineva cu sau cu .
oana
vrmoana spune:
Si am uitat sa va salut. Deci...salutare. Si azi a fost prima zi de scoala si mai sunt 3 saptamani si 2 zile si vine iar vacanta. Si...atat.
oana
Arianna_M spune:
.....nu te-am incurajat fata , eu ti-am spus un fapt real .
Doamne ajuta sa vii cu testul , bagati tare k acum sunteti odihniti , bauti , mancati dupa sarbatori .
sa te dai si tu acolo cu un unguent ceva , nu sta asa
7 + ........ cu
Bebe
vrmoana spune:
citat din mesajul lui Arianna_M .....nu te-am incurajat fata , eu ti-am spus un fapt real . Doamne ajuta sa vii cu testul , bagati tare k acum sunteti odihniti , bauti , mancati dupa sarbatori . sa te dai si tu acolo cu un unguent ceva , nu sta asa 7 + ........ cu Bebe |
Mi-am dat zuzi.
oana