Aspirante cu vechime medie (59)
Raspunsuri - Pagina 10
vrmoana spune:
Pe umblati zuzicilor?
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vrmoana Pe umblati zuzicilor? oana "Where there's a will, there's a way." Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica. |
la scarbici
anchusa
vrmoana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anchusa
la scarbici anchusa |
Si la ora asta?
oana
vrmoana spune:
Am mai modificat cate ceva pe prima pagina din nou.
Nu mai stim nimic de Camy_pus si nici de Iepumic.
Alte cateva fete am vazut ca mai scriu pe ici pe colo dar nu le mai modific datele.
oana
vrmoana spune:
citat din mesajul lui anchusa Pana pe la 20 anchusa |
Sa-ti fac un ceiutz, iti aduc o prajiturica? Sa-ti treaca timpul mai usor. Asa ai program in fiecare zi?
oana
anchusa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vrmoana
Sa-ti fac un ceiutz, iti aduc o prajiturica? Sa-ti treaca timpul mai usor. Asa ai program in fiecare zi? oana "Where there's a will, there's a way." Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica. |
O zi dimineata pana la 15, o zi dupamaiaza pana la 20.
Fac pas la ceiut ca am stecluta cu napraznic la mine daa praji...
anchusa
Karis spune:
citat din mesajul lui vrmoana Am mai modificat cate ceva pe prima pagina din nou. Nu mai stim nimic de Camy_pus si nici de Iepumic. Alte cateva fete am vazut ca mai scriu pe ici pe colo dar nu le mai modific datele. oana "Where there's a will, there's a way." Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica. |
Mai scriu si eu pe ici pe colo uneori. Anul acesta inca sunt aspiranta, pe urma renunt.
marryan spune:
neata fetelor, la mine au inceput greturile cu greu mai pot minca ceva, ce as sa liniste pe aici?
Maria
5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#