Aspirante cu vechime medie (59)
Raspunsuri - Pagina 8
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arde2010 Super. Habar nu aveam ca se face asta si la noi. Ma bucur. Lili |
De prin vara au primit autorizatie.
Medicul nu te expediaza: prima oara cred ca am stat 1 ora si, la ecografii pana nu masoara de 2-3 ori si pana nu vede tot ce vrea nu te lasa, chiar daca e coada la usa.
anchusa
baby_r7 spune:
oana ma bucur sa citesc.........ca nu esti suparata
acum Bianca doarme si am intrat sa va mai citesc un pic, ca diseara o culcam devreme pe piticuta......... si avem treaba cu bb2....
asa ca nu o sa pot sa mai intru decat maine.
ma bucur sa vad ca sunteti mai active si ca va sustineti reciproc
tin pumnii sa fim cat mai multe gravidute anul asta...
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg
vrmoana spune:
Buna seara,
Hai ca era s-o patesc rau de tot. Am cazut pe niste scari acoperite de gheata si era sa-mi rupa gatul. Am fost socata. Nu mai puteam sa ma ridic. M-au luat unii pe sus, m-au asezat pe ceva si am stat asa pana mi-am revenit. Acum ma doare soldul drept dar ii multumesc Lui D-zeu ca nu mi-am rupt nimic.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vrmoana Buna seara, Hai ca era s-o patesc rau de tot. Am cazut pe niste scari acoperite de gheata si era sa-mi rupa gatul. Am fost socata. Nu mai puteam sa ma ridic. M-au luat unii pe sus, m-au asezat pe ceva si am stat asa pana mi-am revenit. Acum ma doare soldul drept dar ii multumesc Lui D-zeu ca nu mi-am rupt nimic. oana "Where there's a will, there's a way." Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica. |
o... ce rau imi pare! sper sa nu fie foarte rau
Sa iti iei unguent de arnica sau arnica cu galbenele- arnica e remediul traumatismelor- nu mai faci vanataie asa urata si trece repede
anchusa
vrmoana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anchusa
o... ce rau imi pare! sper sa nu fie foarte rau Sa iti iei unguent de arnica sau arnica cu galbenele- arnica e remediul traumatismelor- nu mai faci vanataie asa urata si trece repede anchusa |
Anca
oana
vrmoana spune:
A NASCUT KITZY !!!!!!!
FELICITARI MAMICO !!!
BINE AI VENIT BEBE ANDREI ! SA CRESTI MARE SI SANATOS !
oana
Arianna_M spune:
Neatza ,
Off Oana , ai si tu grija , am o prietena care a cazut asa si acum are mari probleme cu coloana
Kitzy , felicitari mamico
7 + ........ cu
Bebe
ancadragoman spune:
La multi ani!!!!!!!
Oana nasoala cazatura,te mariti fato
Felicitari pentru Kitzy
va pup pe toate
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!