Aspirante cu vechime medie (59)
Raspunsuri - Pagina 15
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna_M Fata da bun rau 8 + ........ cu Bebe |
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
vrmoana spune:
citat din mesajul lui Arianna_M Te mai duci la sala , slabatura ???? 8 + ........ cu Bebe |
Invidioasooooooo !!!!
Da, de luni ma duc iar.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
monica_dicut spune:
Dana, la ce dr te-ai hotarat sa iti urmareasca sarcina? Clexane de ce concentratie faci?
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Arianna_M spune:
Zuzi ...si sunt atat de invidioasa inca iti urez k de luna urmatoare sa nu te mai duci pana la anu
8 + ........ cu
Bebe
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Dana, la ce dr te-ai hotarat sa iti urmareasca sarcina? Clexane de ce concentratie faci? Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Moni ,
fac de 0,4 ...am inceput din prima zi de stimulare , fac din 13 noiembrie ...am experienta deja.
merg la Dr.Rotaru -la elias , dar mai am si alta varianta , deocamdata merg la el.
vedem pe parcurs
8 + ........ cu
Bebe
monica_dicut spune:
Am inteles. Te intrebam pt ca am doua cutii de Clexane de 0,2 ramase si ma gandeam ca poate ar fi folositoare cuiva. Dar asa le tin ca nu se stie .
Eu am inceput tratamentul abia la 16 sapt, pana atunci am luat aspenter, am inceput cu clexane de 0,2 si am ajuns la final de 1. Pana nu si-a mai facut efectuul si au decis sa-l scoata pe Zdreli.
Problema pe care o ai tu e permanenta sau apare ca si la mine doar in cazul sarcinii?
Daca te supara ca intreb, ignora-ma
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
Arianna_M spune:
Hai k ai zis-o
pai eu am descoperit mutatia A1298C forma heterozigota ,da trombofilie .....si nu am sa scap vreodata de ea.
nu stiam k ai facut si tu clexane.
si aspenter inghit ...pe langa multe altele ....da na nu ma plang , bb sa fie bine.
8 + ........ cu
Bebe
monica_dicut spune:
Trombofilie cica-i si la mine. DA nu stiu nimic de nicio mutatie, adica nu mi-a iesit ceva de genu la vreo analiza. La mine se pare ca apare doar in sarcina un deficit de proteine S si C. Pe mine m-a urmarit o dra hematoloaga de la Fundeni si impreuna cu dra ginecoloaga luau deciziile. Spre final mergeam o saptamana la FUndeni una la POlizu pana s-au hotarat sa ma interneze de tot la Polizu ca era bebe cam tahhicardic. Tare frica le-a mai fost cu mine . Ma stie tot spitalu de cal breaz Dra mea nici nu vrea sa ma mai auda vreodata in viata ca mai vreau vreun bebe da cred ca am sa-i fac o surpriza
Clexane-ul mie nu mi s-a parut bau bau. Adica mi le facea Iuli sau mi le faceam singura daca el era in delegatii. In prima faza le-am facut in maini si picioare dar faceam niste vanatai si guguloaie de toata frumusetea. Apoi am prins curaj sa le fac in burta si nici nu le simteam.
Alte pastile nu prea am luat. Am mai luat doar fier cu vita c la un mom dat, magne B6 si acidul folic la inceput. Nu am luat nici vitamine ca nu era necesar.
Cum esti, ai greturi ceva?
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Ingerasul Andrei