Aspirante cu vechime medie (59)
Raspunsuri - Pagina 14
vrmoana spune:
Salutare,
Am trecut sa va fac cinste cu o cupa de sampanie si o felie de tort.
La multi ani si celorlalte Ioane !
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Mai aveti locuri libere?? Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Bine ai revenit!
oana
anchusa spune:
oana
LA MULTI ANI! IOANE
LA MULTI ANI tuturor Ioanilor si Ioanelor pe care le aveti pe langa voi
anchusa
monica_dicut spune:
Da, da corect
La multi ani Ioane si Ioni, sa traiti, sa fiti fericiti si sanatosi.
SUnt total zapacita si pe alta planeta.
Imi aduc aminte cate Oane erau la Aspirante pe vremuri
Uau, acum m-am uitat io mai bine si pe lista si am vazut ca a nascut si Monica (mvb). Nici nu am stiut ca este gravidutza si ma intreb de Gabitza1977 daca a nascut, parca trebuia pana la sfarsituyl anului...
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
vrmoana spune:
citat din mesajul lui Arianna_M Foarte bun tortul Zuzi ,...tu l-ai facut ??? 8 + ........ cu Bebe |
Daaaaaaa. Toata noaptea am stat sa-l fac.
oana
vrmoana spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Da, da corect La multi ani Ioane si Ioni, sa traiti, sa fiti fericiti si sanatosi. SUnt total zapacita si pe alta planeta. Imi aduc aminte cate Oane erau la Aspirante pe vremuri Uau, acum m-am uitat io mai bine si pe lista si am vazut ca a nascut si Monica (mvb). Nici nu am stiut ca este gravidutza si ma intreb de Gabitza1977 daca a nascut, parca trebuia pana la sfarsituyl anului... Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Monica, erau o multime dar timpul a trecut, si-au schimbat statutul, s-au mutat la alte subiecte, si uite asa am ramas eu singura Oana - vesnica aspiranta.
Gabitza a nascut de mult dar nu mai stiu cand si nici in lista n-am mai modificat.
oana
vrmoana spune:
citat din mesajul lui anchusa oana LA MULTI ANI! IOANE LA MULTI ANI tuturor Ioanilor si Ioanelor pe care le aveti pe langa voi anchusa |
oana