Aspirante cu vechime medie (59)
Raspunsuri - Pagina 16
Arianna_M spune:
La mine proteina C si S au iesit bine , doar pacatoasa asta de mutatie.
si eu merg la fundeni la Uscatescu .
clexanul il fac cu ochii inchisi , le fac in colacei din burtik , mai tarziu cand o sa creasca burta o sa le fac in picior.
Foarte bine k te mai gandesti la un bb , nu il poti lasa pe Dragos fara surioara sau un fratior.
Greturi nu am , nici nu zici k sunt ....chiar imi faceam probleme la un moment dat , dar ma linistesc cand merg la echo , merg in fiecare sapt
doar sanii ii am tensionati si durerosi , in rest nimik , nimik
8 + ........ cu
Bebe
monica_dicut spune:
La fel am fost si eu la ambele sarcini. Niciun simptom. POate doar ca dormeam ca tuta de la 8 seara.
La prima eram panicata si il intrebam pe dr daca bb se dezvolta daca eu nu am greturi. SI imi zicea ca sa fiu fericita ca fac parte din cele 20% fara greturi, ca daca m-ar auzi alte femei ca ma plang de lipsa greturilor m-ar lua la bataie
Asa ca enjoy
Din august in colo te scot eu in parc la plimbare sau poate cine stie pana la urma tot ne plimbam burtile
Ma duc sa ma ocup de injineru ca e tare dificil sa puna o oala la incalzit pe aragaz
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Arianna_M spune:
...Si mie la fel imi spune dr......relax si enjoy ....nu e musai sa ai greturi k sarcina sa fie ok .
Doamne ajuta ......sa ne plimbam burtile , carucioarele ...
ce sa zik ?....succes
8 + ........ cu
Bebe
anchusa spune:
dragelor eu am luat-o pe aratura cu totul
ascult muzica greceasca si ma gandesc ca la botezul copiilor-vrabia malai viseaza- sa fac un meniu mediteraneean si sa se auda muzica greceasca in fundal
asa-i ca nu mai am nici o sansa
noapte buna! vise frumoase
anchusa
bujo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna_M Greturi nu am , nici nu zici k sunt ....chiar imi faceam probleme la un moment dat , dar ma linistesc cand merg la echo , merg in fiecare sapt doar sanii ii am tensionati si durerosi , in rest nimik , nimik 8 + ........ cu Bebe |
Norocoaso Unde n-am io norocu asta? Tocmai am declarat sezon deschis la varsat. Bleax
bujo mami de Filip si 5+
anchusa spune:
Buna dimineata
Arianna -la capitolul trombofilie am postat sumele care se platesc pentru clexane.Sunt cifrele oficiale. La un calcul facut corect tu trebuie sa iei 30 de fiole la 31.94lei.Acuma e posibil- si asta e - ca lanturile de farm. sa aplice o anumita politica in privinta acestor retete.
anchusa
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anchusa Buna dimineata Arianna -la capitolul trombofilie am postat sumele care se platesc pentru clexane.Sunt cifrele oficiale. La un calcul facut corect tu trebuie sa iei 30 de fiole la 31.94lei.Acuma e posibil- si asta e - ca lanturile de farm. sa aplice o anumita politica in privinta acestor retete. anchusa |
Neatza ,
merci .....luna trecuta am luat 30 , nu a fost problema , acum a fost.
o sa vad luna viitoare.
merci frumos
si foarte bine k visezi , cu siguranta visele devin realitate
8 + ........ cu
Bebe
monica_dicut spune:
Neatza,
M-ati bagat in ceata, Clexane nu se mai da gratuit??
Hai sa va dau o o fac buna buna, pe cu
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Arianna_M spune:
Ba de da , dar trebuie sa te incadrezi intr-un plafon de 300 ron , acum cica depinde de farmacie , sensiblue , helpnet si donna la care am fost eu , aveau acest plafon.
multumim pt cafea
8 + ........ cu
Bebe
marryan spune:
neata fetelor
eu ma lupt cu mirosurile, greata si lenea
am program azi la plimbare si la shoping cind aud de asta imi trece si lenea si tot saracutul sot, a aspirat de dimineata casa si a pregatit masa de prinz asa trebuie sa aiba grija de mami si bebe.
Maria
5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#