*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 26
anca_27 spune:
Pfai, ce de-ati mai scris; eu sunt in vizita la cineva, copiii se joaca, prietena spala vase, eu va citesc.
Eli, vazusem pe bazar, la umanitare intreaba, candva am vazut ca oferea cineva. Poate intru eu si intreb. Incearca so online, sigur gasesti, comanzi si vine prin posta.
Mirtha, ce tare Eva, pai daca mami e o lady, ea sa fie mai prejos?
Aleinad, la sugestia lui Carmendu, am tot vanat la Centrofarm, singura la care-am gasit in oras, Lass Baby, e un siropel, insa nu l-am cumparat inca. Am mai rezolvat-o cu ceai de musetel, insa nu mai des de doua ori pe sapt, distruge flora, iaurt activia cu capsuni mai vrea uneori, suc de portocale proaspat stors dimineata, cerealele cu lapte de dimineata conteaza la noi - cand le sare, nu mai face in ziua aia, si daca-mi mai vin idei iti mai spun. Si ciorbe, supe, daca nu le am, se simte.
Oti? Bertha? Mav? Alra? mai strigati si voi...
Brave, super cu gradi!
Gynie, ce mai zice vorbiciosul?
Sara il spune uneori pe `r`, e asa dulce, o iau si-o pup toata cand o aud.
manumanu spune:
ELI, acu' vazui pe net ca exista inel ombilical Sana la farmaciile Dona (mi-am amintit ca la ei am vazut produse de la firma asta, am si luat o data niste glezniere), costa aprox. 11 ron, da nu zicea nimic de marimi. Eu numai luni am posibilitatea sa ajung la una din farmaciile Dona de Sibiu, poate pana atunci reuseste altcineva, dati un semn. Dar maine ma duc in cartier si intreb si aici, ca cine stie...te-as suna daca gasesc, da-mi un nr pe PM.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Aleinad, la sugestia lui Carmendu, am tot vanat la Centrofarm, singura la care-am gasit in oras, Lass Baby, e un siropel, insa nu l-am cumparat inca. Am mai rezolvat-o cu ceai de musetel, insa nu mai des de doua ori pe sapt, distruge flora, iaurt activia cu capsuni mai vrea uneori, suc de portocale proaspat stors dimineata, cerealele cu lapte de dimineata conteaza la noi - cand le sare, nu mai face in ziua aia, si daca-mi mai vin idei iti mai spun. Si ciorbe, supe, daca nu le am, se simte. ![]() |
Cam asa ne chinuim si noi, ceea ce ne mai salva pe noi era iaurtul, dar acum e in certuri cu el, sa nu-l vada. O sa incerc sa-i pun o lingurita de miere in laptele de dimineata (asa cum zicea Ramo) sa vedem daca are efect. Ceai de musetel, daca bea 2-3 guri pe zi e mare minune. O sa incerc sa-i iau si siropelul, sa apelez la el in cazuri disperate. Multumesc,

fluturasha23 spune:
| citat din mesajul lui aleinad.g Anca, parca tu te vaitai de constipatia Sarei? Cum ati rezolvat? Ca mi-a dat de cap de cand mandra nu mai papa iaurt, cu fructele nu le-a avut niciodata, nu stiu ce sa mai incerc. Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
Pentru constipatie exista Humana - Milchzucker Lactoza Descriere: Recomandat tuturor grupelor de varsta, inclusiv nou-nascuti dupa prima saptamana de viata si gravide. Produs 100% natural, obtinut din lapte. Contine lactoza, un laxativ usor, fiziologic. NU da dependenta. Favorizeaza absorbtia calciului. Stimuleaza dezvoltarea florei intestinale benefice. Usor de administrat, se dizolva in bauturi sau mancaruri.
http://www.centrofarm.ro/ccS0X011456/detalii_produs/HUMANA.html
Mami fericita si implinita de
Iulia si
Delia
fluturasha23 spune:
| citat din mesajul lui Amalia Fluturasha, Olivia ce mai faceti mamicutelor cu racelile? Sper ca va simtit mai bine! Multa sanatate! ![]() poze-Luca la 2 ani Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Eu sunt foarte bine. Am luat la inceput cateva pastile de paracetamol, in rest doar baie calda cu sare. Face minuni. De altfel ca si pentru durerile de gat, recomand gargara cu sare - foarte buna.
Iulia si
Delia
manumanu spune:
ELI, uite-aici pentru comenzi, mai sunt si alte farmacii online, cu conditia sa te lamuresti asupra dimensiunii: http://www.centrofarm.ro/st1/pg1/sana-inel-ombilical/cautare-produse.html
ALEINAD, da, Milchzucker e f bun, noi n-am mai folosit de cand cu sucurile, dar e bun, se dizolva in lapte, ceai, suc etc. Atentie la dozaj.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
Da, Eli, inelul se gaseste in farmaciile Dona si Sensiblu. Voi nu aveti filiale ale lor in Targu-Jiu? Chiar daca nu au pe stoc, il aduc la comanda. Daca nu, asa cum zicea Manu, iti trimite una din noi. 
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui fluturasha23 Pentru constipatie exista Humana - Milchzucker Lactoza Descriere: Recomandat tuturor grupelor de varsta, inclusiv nou-nascuti dupa prima saptamana de viata si gravide. Produs 100% natural, obtinut din lapte. Contine lactoza, un laxativ usor, fiziologic. NU da dependenta. Favorizeaza absorbtia calciului. Stimuleaza dezvoltarea florei intestinale benefice. Usor de administrat, se dizolva in bauturi sau mancaruri. http://www.centrofarm.ro/ccS0X011456/detalii_produs/HUMANA.html |
Multumesc,
. Am notat.
fluturasha23 spune:
Eli poti sa comanzi de la farmacia asta, livreaza si in tara si vad ca sunt pe numere:
https://comenzi.farmaciatei.ro/advanced_search_result.html?search_in_description=0&keywords=sana+inel+ombilical
Iulia si
Delia
eliza_cri spune:
bine ca nu iesi
manumanu pai zice ca trebuie sa fac o comanda de peste 60 ron si tot nu sunt dumirita cu marimile...hai ca mai cumpar niste pampersi ceva, dar cu marimea cum ramane....multumesc
tel 0744870080 fug tipam facem kk
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita