*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 25
manumanu spune:
RAMO, am uitat, apropo de trecerea la laptele de vaca: noua dr ne-a recomandat sa o facem ori acum, ori la toamna, deci in anotimp rece, nu cald, daca se poate, pentru a evita enterocolitele.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu ANCA, mda... manechin cu burta si pe care nu-l mai incap ANUMITI pantaloni |
Eu te cred, ca-s la fel.
Da' ne mobilizam noi si atunci sa vezi ce bine e. 
Amalia spune:
Mirtha ma bucur mult pentru schimbarile pozitive care s-au produs in viata ta!
Sa ai un an bun, asa cum a si inceput si multa sanatate!
La multi ani pentru astazi!

Monicabo eu i-am dat Chamomilla CH15 cate 6-8 granule.
poze-Luca la 2 ani
aleinad.g spune:
Anca, parca tu te vaitai de constipatia Sarei? Cum ati rezolvat? Ca mi-a dat de cap de cand mandra nu mai papa iaurt, cu fructele nu le-a avut niciodata, nu stiu ce sa mai incerc.
monicabo spune:
Si noi bem formula, si Andreei, fata mea cea mare, i-am dat formula pana aproape de 3 ani (parca 2 ani si vreo 10 luni) , si asa voi face si acum...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
manumanu spune:
Da, ne mobilizam. Acuma parerile difera, al meu sotz e mai multumit de cum arat acum
, da' eu am un fix cu pantalonii...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Eu te cred, ca-s la fel. Da' ne mobilizam noi si atunci sa vezi ce bine e. ![]() Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Ramo2007 spune:
Alenaid, ai incercat cu 1 lingurita de miere dimineata pe stomacul gol sau ceai de musetel?
Un prieten de-al Sarei avea aceeasi problema in vara si asa a rezolvat mamica lui problema.
Amalia spune:
Monicus felicitari pentru medalii!
Mi-au placut foarte mult pozele cu Ana desenand. Se vede ca-i place! E dulce foc in filmuletul in care isi curata oul de coaja. Are dexteritate deja, semn ca a mai exersat ea
. Pup galusca mica si sper s-o vedem marti dimineata la gradi...
...tine numai de ce facem luni la control..
Andy cum te mai simti?
Anca mare zapaceala si la tine la servici! Bafta multa sa se aseze lucrurile cum iti doresti!
Cum se mai simte Sara cu bronsita? Sanatate multa!
Bravegirl super vesti de la gradi!
Tot inainte si multa sanatate!
Fluturasha, Olivia ce mai faceti mamicutelor cu racelile? Sper ca va simtit mai bine! Multa sanatate!
Cherie ce greu se misca astia cu programarile!
Multa sanatate!
Isi face efectul crema?
Otilia ce mai face Elisa cu degetelul?
poze-Luca la 2 ani
eliza_cri spune:
seara buna fetele
LA MULTI ANI!!!
Ionilor si Ioanelor sa ne traiti fericiti 

boon cine se ofera sa imi faca rost de asa ceva Sana Inel Ombilical Pediatric la noi in tg-jiu nu se gaseste...evident doar suntem la tara nu la oras 
am nevoie pentru antonia intrucat are o usoara herniere a buricutului si nu vreau sa stau cu plasture, bani de argint sau mai stiu eu ce legat de burta fetii....daca se ofera totusi cineva la farmaciile unde va merge de va intreba sa ne explice ce e cu alele nr 35, 40...sa fie oare marimea inelului 35 de cm sau ce in fine cred ca m-am exprimat cat de cat ca un om normal
ginye o sa te rog si pe tine ceva...candva cand vei putea sa ajungi pe la Univ valahia...iti dau detalii pe pm cand se hotaraste tata ion
..sti ca e inscris la gradul 1 si trebuie depusa o cerere cu alegerea titlului lucrarii si a prof coordonator....ma repet cand isi face curaj ionu te anunt....
deci in seara asta bag de seama ca sunt cu rugamintile ![]()
![]()
anes muuuulta sanatate baiatului, sincer imi pare rau sa aud de asemenea encazuri...speram sa se termine totul cat mai repede sa mergeti acasa sanatosi 

anca ma bucur ca ai inceputu jobul, sper sa reusesti sa face transferul definitiv sa te scapi de acolo..pupam sara draga de ea
bravegirl ma bucur ca arianna a acceptat bine gradinita..hehe ce faza tare ca nu sti daca e supi pe tine sua ce esti totala 

monicus
mirtha draga mea asa mai da realizare la mai mare adica la un spatiu cat mai mare si mai aerisit si la cat mai multe fapte de bine din partea celor care iti doresti...sper sa ajungem si noi candva, nush cand la control sa ne facem curaj sa plecam cu totiiii si sa facem programare si sa ne facem buget sti tu ca la noi ![]()
![]()
LA MULTI ANI!!!!
tardiv de tot insa zic ca se iarta Alexutza26, Ancaoradea, gabriellag, Darling, VonHelen
sa fiti sanatoase si iubite dragelor ![]()

acum suntem si noi in cautarea unui loc pentru dimi de integrare gen camin, gradi macar pentru o ora pe zi ...ne e teama ca nu prea are cu cine socializa si se juca.....i-am facut analizele au iesit ok insa un usor raspuns imunitar al orga fie pe baza buricutului [care va trebui oprata din cauza ca nu i s-a inchis uraca], fie pe baza vreunui virusache viral...fie..nush....
am fost cu zana zorilor la masuratori aveam 4200 si 53 de cm plecand de la 3060 si 50 deci e zic ca nu sunt traumatiztae degeaba tzitzile
....tot cu program invers ziua nani, noaptea party, dar zic ca va trece cu disparitia colicilor ca la dimitrie.....am fixat si data botezului 30 aprilie sa faca lumile bani si fata kile muulte ![]()
cam atat de pe frontul scorei va pupam si va imbratisam in acest format
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita