*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 23
Mirtha spune:
Ah , sa ai gura aurita si tu fetele ! Astazi s-a mai implinit o speranta .Una mare si cam nesperata.
Va doresc sa vi se intoarca urarile inzecit ! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Mirtha sa-ti mearga anul asta cel putin la fel de bine ca pana acum! ![]() Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Mirtha spune:
Multumesc pentru urari ! 
Da, dau detalii cand vine si Eli. O rog pe mama sa joace macar o zi si rolul de bona multi - pluri si sa speram ca putem respira si noi putin la o cana de cafea ! 
| citat din mesajul lui aleinad.g La multi ani, cozonaceilor, fratiorilor si parintilor cu numele Sfantului Ion! Mirtha, ma bucur ca a inceput sa se regleze situatia! ![]() Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
Mirtha spune:
Multumim la fel ! Sanatate si numai bine va doresc si voua !
| citat din mesajul lui Ramo2007 La multi ani sarbatoritilor de astazi!Sa fie sanatosi si sa aibe parte numai de impliniri! Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
Mirtha spune:
Noi ii avem dar din momentul in care a inceput gingia sa se nflameze , sper sa nu exagerez si sa mai am ceva memerie , a durat cam vreo 8 luni pina au strapuns gingia.
| citat din mesajul lui aleinad.g Imi raspundeti si mie, va rog, la o intrebare: mai e vreun cozonacel fara canini? Pe Thea o chinuie din septembrie, dar parca sunt tintuiti in gingie, nu vor deloc sa rasara. ![]() Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui anca_27 Cine mai bea laptic la amiaza? Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
dimineata, la pranz, seara...cand il apuca se duce la frigider, scoate cutia cu lapte, ia ibricul din dulap si ma ia de mana sa-mi arate aragazul sa-i incalzesc laptic.
Unde pana acum ma vaitam ca mai mult de 250 ml de lapte pe zi nu bea, acum depaseste usor 500 ml. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Mirtha spune:
Multumim pentru reteta. daca imi fac ceva curaj poate reincep o dieta. Desi parca imi vin asa niste draci cand ma gandesc ca mai bne de jumatate din viata a trebuit sa dietez ca sa ma mentin pe o linie rezonabila.
In rest , imi pare rau ca ati asa surprize. Va doresc sa fie vb. doar de un episod. Poate Altra ne poate oferi sugestii pe acest aspect. 
Caut si eu prin carti dar pina reusesc sa sintetizeze mai dureaza. Cum am sintetizat revin cu un mesaj pe acest subiect.
[quote]citat din mesajul lui carmendu
buna ziua dragele mele si la multi ani!
ne-am intors si noi de la ski. am fost si cu victor si cu soacra. e mai complicat accum sa-l las cu ea acasa. am fost intrebata cum a fost cu victor la ski. bai, bine. doar ca pe alocuri, 3 oameni nu am putut sa-i facem fata. intr-o zi am fost sa ne plimbam in alt oras, si ne-a umplut de nervi copilul asta, care de altfel e destul de cuminte si intelegator). ei bine, acolo, era singurul copil care urla, care vroia sa se tavaleasca pe jos, se smucea, vroia sa mearga singur si unde vroia el! alra spunea ca si laura ei facea a fel. eu sunt optimista si sper ca asta a fost doar un episod!
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Mirtha PS. Sunt la job , am o pauza , si am tratat cu IT-ul sa imi ofere acces la site. ![]() |

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Mirtha spune:
Daca situatia este asa alambicata cu orar pe zile etc. si cu multa nesiguranta , poate reusesti totusi sa te orientezi spre o gradi .Vei fi mult mai linistita raportat la situatia cu care te confrunti acum. Nu cred ca nu ai reusi sa gasesti o gradi care sa iti placa. Multa bafta !
| citat din mesajul lui anca_27 Mirtha, super, asa sa fie, sa incepi tu anul cu vesti si realizari bune si sa ne mearga bine tuturor. Of, dragul de Ovidiu, a big hug pt Anes! ![]() ![]() Z e mai bine, azi merg cu ea la control, sapt asta a stat cu I., sapt viit vine mama, si mai vedem. Dimineata plec de langa ea tiptil, cand se trezeste intreaba, I. ii spune ca sunt la scoala, vede ca e acelasi raspuns si-si vede apoi de-ale ei. Cand vin de la munca n-are nici o treaba, pe moment, apoi e nedezplipita. Azi a insistat sa-mi dea ea canita, `nu daddy, Sala!`, ca indraznise sa mi-o aduca el, sa-i fac lapticul de amiaza, si nu el sa i-l faca, ci eu. La gradi, nu stim, am avea doar doua zile de acoperit, lunea si vinerea are liber el, martea eu, poate gasim pe cineva pt miercuri-joi, oricum si la gradi dam bani. Mai vedem, ne tot gandim si razgandim. Iar nu mai stiu ce-am mai vrut sa zic, si trebuie sa ies. Ah, da, pe Manumanu sa n-o credeti, nush ce vrea, ca de fapt are inaltime de manechin si e o sexoasa. Ama, cum e degetelul? Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
Mirtha spune:
Nu , nu bem dupa amiaza dar are zile cand cere 2 cani seara. Una dupa alta , si ppa si cina . Serveste cu paiul.A renuntat de cca. 3 sapt sau poate chiar 1 luna la bibe.
| citat din mesajul lui anca_27 Cine mai bea laptic la amiaza? Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
Mirtha spune:
Hai ca trece , sigur inca o tura si iti revi. POsibil ca si laptele sa aiba un gust anume dar daca nu iti refuza sanul e ok. Sanatate si multumim pentru urari ! 
citat din mesajul lui Olivia26![]() Am intrat sa uram si noi la multi ani sarbatoritilor zilei si sa va multumesc din suflet pt urari si pt remedii , ma simt mult mai bine dupa ce m-am indopat bine cu usturoi (Mirtha ) (am halit zilnic de mi-au dat lacrimile, la inceput mi-era teama sa nu refuze eric lapticul dar vad ca nu a reactionat, probabil e si el fan usturoi ca si fra'su ), ceai de ceapa, plus baie cu sare a la fluturasha de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |

, ma simt mult mai bine dupa ce m-am indopat bine cu usturoi (Mirtha
), ceai de ceapa, plus baie cu sare a la fluturasha
de