*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

http://community.webshots.com/user/imonica

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

MONICUS< nu gasesc pozele tale sa o vad si eu pe Ana

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Am intrat sa uram si noi la multi ani sarbatoritilor zilei si sa va multumesc din suflet pt urari si pt remedii, ma simt mult mai bine dupa ce m-am indopat bine cu usturoi (Mirtha) (am halit zilnic de mi-au dat lacrimile, la inceput mi-era teama sa nu refuze eric lapticul dar vad ca nu a reactionat, probabil e si el fan usturoi ca si fra'su), ceai de ceapa, plus baie cu sare a la fluturasha

Malinas, zi-mi te rog cum l-ai determinat pe david sa ia ceaiul de ceapa ca la noi e un chin, tb sa-l fac la psihic jumate de ora ca sa ia o seringa de 5 ml

La slabit ma bag si eu ca stagnez la 57 de kile de mai bine de 2 luni Deocamdata bag kefir la greu, branza de vaci, peste, paine neagra, cartofi fierti sau fasole verde cu usturoi, salate, rontai toata ziua morcovi, castraveti, nu-mi permit sa tin o dieta prea drastica acum cat alaptez dar as vrea sa dau jos asa cate putin, incet dar sigur

Va pup, s-aveti un weekend placut.

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Aaa...am vazut-o pe bucle de aur. Frumoasa foc ! Si e atre mai daca reuseste sa deseneze in contur ! Eva doar mazgaleste pe linga si ra nimereste in interiorul poyei dar de placut ii place si pe fata si pe maini !

Apropos de desene : intr-o zi ma striga din sufragerie , desena. Mami Eva a facut kaka . Ok hai la bie .Ajung in sufragerie si cand se intoarce spre mine era toata desenata pe fata cu carioci.In toate culorile posibile. Acum eu m-am otart putin .Bine mai Eva ce ai facut pe fata? Ea , senina : calioca. Hai la baie sa iti arata ce ai pe fata si schimbam si pamaperul.O ridic spre oglinda cu grija , sa nu ii stocorsesc pamapersul de fund , si o intreb : ei tie iti place cum arati ? Eva : Daaahhhhh....Eva e o doamna !

PS. Sunt la job , am o pauza , si am tratat cu IT-ul sa imi ofere acces la site.

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Intr-adevar bine spui... ca simtul il va dobandi treptat...multumesc frumos pentru info...bineinteles ca toate pana la o limita... si se gasesc multe motive de distras atentia.
De povestit sunt multe.. si cum spui tu.. am scrie un roman intreg...
Tot timpul avem cate o activitate noua..aproape in fiecare zi avem alta activitate... ba sa citim impreuna.. ba sa facem parada modei.. ba sa coloram (isi ia singura foile de colorat si se aseaza pe burtica si intra in "elementul" ei..cum ar fi aici...ba se joaca cu piese lego, etc.. si la gradinita desenam si si ne jucam foarte mult cu copii.
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Este un copil temerar si e bine. In timp va inva si faza cu buf. Simtul pericolului se dobindeste treptat. Deocamdata cauta solutii si testeaza limite. Si daca e incapatanata este iarasi un lucru de care este bine sa te bucuri. Bineinteles pina la o limita cand incapatanarea devine altceva dar sunt convinsa ca se gasesc metode de depistare si directionare.
Asa ca la mai mute , cat mai multe
trasnai ! Sa ne povestesti si noua ! Nu de alta dar cred ca putem scrie un roman adunindu-le !

Mergi la inceput

E un zimbet mai pe jumatate asa....Parca ar cam vrea sa plece flacaul , parca nu i-arfi tocmai teama. Undeva pe la jumatatea drumului. Dar este totusi un zimbet.
Si da , ai dreptate in momentul in care am asociat pe Mosul cu notiunea de cadou a devenit mai relaxata si chiar a inceput sa imi ceara sa ii mai cant mosule cu plete dalbe.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Mirtha, nici David nu a fost prea incantat de mos Craciun, cand l-a vazut.DAr pentru cadou a facut si poza cu el si chiar a zambit.www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=131314053597867&set=a.127472503982022.21285.100001578185219&pid=205766&id=100001578185219" target="_blank">Uite aici dovada.Inca mai caut gradinita.Am gasit acum ceva, car nu am apucat sa merg sa vad.Poate ma duc maine dimineata sa vad una, iar pe cealalta saptamana urmatoare.

BraveGirl, succes cu acomodarea la gradinita.

lory, manumanu, anca, hai sa incepem sa mancam sanatos, sa facem miscare si sa slabim frumos.Eu ieri am mancat dimineata o gutuie, un mar, un grepfruit si o painicica cu tarate, plus un ceai de trei frati patati.La pranz am mancat salata cu masline si o felie de paine cu tarate (de regula mananc mai consistent la pranz, dar ieri a fost zi de post).Seara cateva masline, o jumatate de rosie cu paine cu tarate.Nu am mancat dupa ora 19.De la 22.30 am biciclit 40 de minute (10 km).

Olivia, multa sanatate.Ceai / sirop de ceapa cu nuci si miere ai incercat? E f bun pt tuse.Am testat pe David.

Anca, sanatate multa Sarei.cine sta cu ea cand tu esti la munca?

_
David (10 noiembrie 2008) de Alina.
Poze cu comoara mea

Povestea povestilor
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Si noi multi , multi pentru Lorena - prescurtat !

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Buna dimineata!!!

Mirtha pupici si pentru Eva.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Si prevad ca o sa vina si momente cand o vei lua pe sus , ca pe un gandac cu toate bratele misculind a opozitie la plecare , si cu lacrimi cat nuca ca trebuie sa isi lase trupa , si cu cate un obiect de la gradi de care nu mai vrea sa se dezlipeasca si momente in care , fie pentru ca asa simte ea fie pentru ca ii va copia pe ceilalti copii , dimineata cand va trebui sa pleci de linga ea se va tavali pe jos.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Raportez prima zi de gradi...prea scurta Cd m-a vazut i-a picat fatza si a fugit inapoi la copii. Nu m-a pupat, nimic
De dimineata s-a speriat pt ca exact cd o dezraca de haina, au venit 2 copilasi gemeni, care plangeau de mama focului si tatal efectiv i-a impins inauntru si a tras usa dupe el. s-a speriat Arianna rau de tot, dar a uitat repede incidentul cd a vazut mancarea. Azi a stat aprox 1,5h, maine o las mai mult. Mi s-a parut ciudata reactia ei pe drumul spre casa. Maraia efectiv in scaun si nu-mi raspundea deloc. Nu stiu dc era suparata ca n-am mai lasat-o, sau din contra, realizeaza ca o las acolo si plec acasa la bebe.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Sunt in cadere libera : prajituri - cu cat mai cremoase cu atat mai gustoase , cozonac - cu cat mai cu nuci , migdale , rahat , cacao cu atat mai bine , cornulete cu rahat sau cu dulceata , ciocolata din toate varietatile etc. Devastez camara in ultima perioada si straturile de sunci ....va imaginati in progresie geometrica.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

MALINAS, da, mancatul sanatos si exercitiul sunt cheia succesului! Sper ca va "tine".... eu dimineata mananc cereale cu lapte, la pranz ce da Dumnezeu (dar nu nesanatos) si eara f putin (iaurt cu sunca de Praga, kefir, salata de ton, din astea). Trebuie sa renunt total la dulciuri desi nu am prea mancat (in afara de sarbatori, dar nici atunci nu am exagerat). Cu bicicleta, trebuie sa imi gasesc momentul din zi cel mai potrivit... si nu cred ca rezist mai mult de 30 min... cel putin la inceput. Voi raporta

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Aaa....bun . Nici Eva nu-l prinde. Face eforturi dar iese tot l.
Cand ajung acasa il lecturez.

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Deci.. cat de cat s-a acomodat cu colectivitatea... inseamna ca nu vei avea probleme cu cozonacica draga mamica Bravegir.
Mai arata-ne si noua poze cu voi dragilor sa vedem si noi familia frumoasa.

Postez un articol pentru acei cozonacei care omit sunetul r în vorbire.......www.kids-shop.ro/articol_1481_Rotacismul.htm" target="_blank">informatii detaliate

Mergi la inceput

Multa , multa sanatate ! Cred ca trece prin niste stari si prin nite emotii greu de imaginat si stapinit. Abia astept sa ne dai veste ca i-a externat.

In final numele celui mic este Octavian sau Ovidiu ?

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Din pacate, nu reusesc sa scriu multe in seara asta pentru ca am o saptamana de foc la servici si abia am aterizat acasa.
Am intrat strict sa va mai dau vesti de la Anes.
Am vorbit ceva mai devreme cu ea si este tot in spital cu bebe mic. Nu stie cat vor mai avea de stat, pentru ca nu i se poate da un termen.
Sunt inca destule probleme. Ieri i s-a facut si o transfuzie de sange lui Ovidiu pentru ca avea hemoglobina foarte mica. Partea buna este ca nu mai depinde de masca de oxigen, i-o mai pune doar cand si cand.
Bebe are probleme cu ficatul si se asteapta o ameliorare a lor. Ia deja un hepatoprotector. Este pe 3 antibiotice, datorita unor infectii luate din spital si din cauza problemelor cu plamanii.
Era necajita ca s-a stricat ea la stomac si momentan nu il mai poate alapta.
I-am transmis ca va ganditi la ei si va pupa si va multumeste tuturora!

Va pup si eu si abia astept sa arunc un ochi pe ce ati scris prin urma!
Darling, VonHelen LA MULTI ANI fetelor si multa sanatate!!!

poze-Luca la 2 ani
Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Multumiim pentru urari !
Da si pentru aerisirea de la job ! Astazi am mai avut satisfactie , este una nu la nivel individual ci colectiv dar o prevad extrem de benefica. Da , da semne bune anul are !

In rest u pot oferi sugestii.Eu nu dau nimic din categoria alopate pentru dinti si nici pentru restul. Pentru gripa - virusare - raceala si muciosi : sodou , ceai de ceapa si vaporub seara. Am incercat intr-o perioada niste picaturi pt. muciosi nu au trecut , am renuntat . Saptamana viitoare astept un colet cu Salin 2 si sper sa se mai rezolve si cu muciosii.

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

In primul rand La multi ani pentru cei ce se serbeaza de ziua numelui!
Anes, ne gandim la tine si iti dorim sa treci cu bine peste aceste incercari! Sanatate multa!
Mirtha, ma bucur ca esti mai multumita, ca te-ai mai "aerisit" cu jobul. Ma bucur ca Eva este ok la gradi.
Amalia, da, stiu, imi ziceai ca pe 4 si pe 6 ai zile f lungi la serviciu. Hai ca mai e putin si se termina saptamana! Baietii sper ca sunt bine
Monicus, cam asa e si Ana Maria, sa le faca ea singura pe toate...

Voi ce ziceai ca le mai dati pt dintisori copiilor, homeopatele alea, chamomilla, nu stiu cat..
Ca trecem printr-o perioada cam nasoala, au inceput sa-i iasa maselele, randul 2, si o supara, e maraita, plange din orice, se trezeste noaptea, vrea mult mai mult in brate si ma ca rupe de spate etc, si macar sa o mai ajut cu ceva... Altminteri sunt bine, fetele au trecut impreuna printr-p raceala, viroza sau ce-o fi, cu mucisori grosi, cea tuse, dar s-au refacut...

De sarbatori am stat pe acasa, am mai iesit cu fetele prin oras, la zapada, ne-am dat cu sania, am facut oameni de zapada, le=-a placut ninsoarea... Dar pe urma au venit zilele cu ger, si mai slabut cu iesitul, aproape deloc, deci am stat doar in interior, la noi acasa sau in vizite...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput