*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 21
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Da, cred ca a fost o combinatie intre scoaterea suzetei si aparitia caninului...e ok, nu se mai trezeste noaptea, doarme bine in patul ei, adoarme singurica...suntem pe drumul cel bun. Am luat husa la saltea si am scos si pampersul care-l puneam noaptea, ca oricum il puneam degeaba, daca face pipi noaptea ma striga si o pun pe olita si apoi nani la loc. |
Felicitari!

manumanu spune:
ALEINAD, primii canini (dreapta sus si jos) i-au iesit in noiembrie, a facut niste crize destul de urate din cauza lor, pana au spart gingia...
ANES, multa sanatate lui Octavian!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui manumanu le-am facut ieri un carrot cake rapid si le-a placut ![]() |
reteta... reteta...

carmendu spune:
buna ziua dragele mele si la multi ani!
ne-am intors si noi de la ski. am fost si cu victor si cu soacra. e mai complicat accum sa-l las cu ea acasa. am fost intrebata cum a fost cu victor la ski. bai, bine. doar ca pe alocuri, 3 oameni nu am putut sa-i facem fata. intr-o zi am fost sa ne plimbam in alt oras, si ne-a umplut de nervi copilul asta, care de altfel e destul de cuminte si intelegator). ei bine, acolo, era singurul copil care urla, care vroia sa se tavaleasca pe jos, se smucea, vroia sa mearga singur si unde vroia el! alra spunea ca si laura ei facea a fel. eu sunt optimista si sper ca asta a fost doar un episod!
| citat din mesajul lui malinas lory, manumanu, anca, hai sa incepem sa mancam sanatos, sa facem miscare si sa slabim frumos.Eu ieri am mancat dimineata o gutuie, un mar, un grepfruit si o painicica cu tarate, plus un ceai de trei frati patati.La pranz am mancat salata cu masline si o felie de paine cu tarate (de regula mananc mai consistent la pranz, dar ieri a fost zi de post).Seara cateva masline, o jumatate de rosie cu paine cu tarate.Nu am mancat dupa ora 19.De la 22.30 am biciclit 40 de minute (10 km). |
malinas, daca permiti sa-ti dau cateva sfaturi referitoare la dieta ta. nu manca foarte multe fructe. fructele au zahar. manaca-le masa separata (eventual ora 11) si fara nimic langa ele. 300 gr / masa e suficient.(fara banane, struguri, fructe uscate)
painea cu tarate nu e indicata in dieta. au fibra , intr-adevar. astea te ajuta doar la digestie. mananc-o cu legume si nu mai tarziu de ora 2. un exemplu e ca mie nutritionista mi-a zis cand mananc ciorba sa nu o acresc cu bors (care-i facut cu tarate, binenteles).
scoate zaharul.
scoate uleiul (poti sa faci mancare fara ulei, trust me)
maslinele contin grasime. in faza in care esti tu, cea de slabire, nu sunt indicate. le poti manca in faza de stagnare.
intotdeauna cand mananci carne, baga o salata de cruditati. ajuta la digestie.
ultima masa de carbohidrati sa fie la ora 2.
seara mananci o slata cu peste, piept de pui sau branza slaba (intotdeauna cu legume)
daca pe la 23 ti se face foame, baga un morcov sau un iaurt sau NIMIC!
ideea e ca trebuie a sa mananci cam 4-5 mese pe zi.
nu amesteca lactatele si proteinele, proteinele cu carbohidratii, lipidele cu proteinele
exemplu
ora 8
mozzarella cu legume crude
sau pateu de ficat facut in casa cu legume crude sau muraturi
ou cu legume
ora 11
fructe
ora 13-14
ciorba cu legume
friptura cu salata
sau supa fara cartofi si paste!
boabe (orez sau mazare sau fasole)cu legume , bineinteles!
la pranz trebuie sa mananci consistent
ora 17
cottage cheese sau mar copt cu scortisoara si Quark (e o branza f usoara
sau morcovi
sau restul de fructe de la ora 11
ora 20
o salata cu ceva carne slaba sau branza usoara
dupa cum vezi , sunt multe legume. teoria spune ca intr-o farfurie trebuie sa fie 1/2 carne si 1/2 legume. so, go for it!
mult succes
monicus spune:
Multumim frumos pentru aprecieri.. este f dedicata cand vrea sa faca ceva... si la gradinita avem multe desene facute.. acum de curand a avut de desenat un om de zapada.... ....
Ce mai face printesica ta? Cum ati petrecut?
| citat din mesajul lui aleinad.g De Ana nici nu mai vorbesc , ma topesc toata cand ii vad parul roscat. Si m-a impresionat cum coloreaza , Thea da cu "batul" de 3 ori si zice gata. ![]() |
manumanu spune:
CARMEN, multumimm pentru sfaturile legate de dieta! Uff, daca voi 3 nu ati facut fata uneori cu un copilas, ma gandesc cu groaza cum va fi la vara cand vrem sa mergem noi 2 cu copiii la mare in strainatate...
ALEINAD, pun reteta aici ca o am proaspata in minte si pana mai caut celalalt subiect o uit
. Se amesteca 1 cana ulei cu 2 cani zahar (eu am pus mai putin zahar). In alt castron se amesteca 2 cani faina, 1 lingurita praf de copt si 2 lingurite scortisoara. Separat se rad cam 3 morcovi mari pe razatoarea fina si se taie bucatele mici 2 pumni nuca. Se incorporeaza in uleiul amestecat cu zahar faina cu celelalte si alternativ 4 oua intregi. Se bate bine cu mixerul, dupa care se incorporeaza morcovii si nucile. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu (cca 175 grade) timp de 25 min. Pofta buna. [exista si o glazura, din branza dulce frecata cu zahar pudra, dar eu nu o fac niciodata, mi se pare ca iese prea dulce].
manumanu spune:
MONICUS< nu gasesc pozele tale sa o vad si eu pe Ana![]()
malinas spune:
carmendu, multumesc de idei.Imi amintesc ca ai mai scris si altadata.Trebuie sa ma obisnuisc sa salvez astfel de informatii.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
anca_27 spune:
Eu tot pe rapid inainte.
Carmendu, am salvat intr-un doc sfaturile tale, multumim tare mult, mai hai si mai zi-ne, eu am incredere ca te-am vazut foarte sexoasa dintr-o data. (nu ca inainte n-ai fi fost
)
Cine intreba de canini, lui z ii ies maselele din spate, una e jumate deja, celelalte sunt pe vine, se plangea ea c-o dor dintii dar n-o credeam, ca ea se plange uneori si c-o doare parul sau papucii, sau te miri ce.
Mirtha, super, asa sa fie, sa incepi tu anul cu vesti si realizari bune si sa ne mearga bine tuturor.
Of, dragul de Ovidiu, a big hug pt Anes!

Z e mai bine, azi merg cu ea la control, sapt asta a stat cu I., sapt viit vine mama, si mai vedem. Dimineata plec de langa ea tiptil, cand se trezeste intreaba, I. ii spune ca sunt la scoala, vede ca e acelasi raspuns si-si vede apoi de-ale ei. Cand vin de la munca n-are nici o treaba, pe moment, apoi e nedezplipita. Azi a insistat sa-mi dea ea canita, `nu daddy, Sala!`, ca indraznise sa mi-o aduca el, sa-i fac lapticul de amiaza, si nu el sa i-l faca, ci eu. La gradi, nu stim, am avea doar doua zile de acoperit, lunea si vinerea are liber el, martea eu, poate gasim pe cineva pt miercuri-joi, oricum si la gradi dam bani. Mai vedem, ne tot gandim si razgandim.
Iar nu mai stiu ce-am mai vrut sa zic, si trebuie sa ies.
Ah, da, pe Manumanu sa n-o credeti, nush ce vrea, ca de fapt are inaltime de manechin si e o sexoasa.
Tz, tz, tz...
Ama, cum e degetelul?

, ma topesc toata cand ii vad parul roscat. Si m-a impresionat cum coloreaza