*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, cozonaceilor, fratiorilor si parintilor cu numele Sfantului Ion!
La multi ani (cu intarziere ), Adriana! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri! Multa sanatate!

Anca, sanatate multa Sarei! Iar tie, acomodare usoara!
Mirtha, ma bucur ca a inceput sa se regleze situatia!
Malinas, am vazut poze cu David, asa mult a crescut, foarte frumos s-a dezvoltat, pare de 4-5 anisori!
De Ana nici nu mai vorbesc , ma topesc toata cand ii vad parul roscat. Si m-a impresionat cum coloreaza , Thea da cu "batul" de 3 ori si zice gata.
Anes,
Malinas, m-as baga si eu la cura, tare as vrea sa dau jos macar vreo 6-7 kg, dar nu ma vad in stare, miscarea e cea care lipseste si greu ma mobilizez. Eu sunt ca Manumanu, Anca, imi doresc cu ardoare sa ajung la 60kg. Si, cand ma gandesc ca acum vreo 5-6 ani aveam 53. Asa ca, aviz amatoarelor de ingrasat, nu va doriti, ca nici nu stiti ce repede scapa situatia de sub control atunci cand incepeti sa adunati.
Olivia, Fluturasha, sa scapati repede de virusache, sa puteti alapta puiutii fara probleme.
Brave, felicitari pentru rapida adaptare la gradi.. Asteptam pozici.
Manumanu, am facut turta dulce a Ancai, cu unt, a iesit delicioasa, ne-am lins detetele pe aici. Thea a participat activ la decupare, acum intreaba cand mai "facem poame (a se citi forme) cu coca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!Sa fie sanatosi si sa aibe parte numai de impliniri!

Anes, sanatate mult multa puiutului si tie sanatate si putere sa ai grija de el!Doamne ajuta sa se rezolve problemele cat mai repede si sa mergeti acasa!
Mirtha, felicitari, s-o ti tot asa, ai inceput anul bine!

Mergi la inceput

Imi raspundeti si mie, va rog, la o intrebare: mai e vreun cozonacel fara canini? Pe Thea o chinuie din septembrie, dar parca sunt tintuiti in gingie, nu vor deloc sa rasara.

Mergi la inceput

Ginye, Anca, cum mai stati la actiunea "olita"? Noi am reusit doar partial, adica facem numai munca grea acolo, cu pisulica suntem in esec total.

Mergi la inceput

Otilia, a mancat Elisa piftie? Mandra mea s-a strambat toata, sa vezi ce frumos face "birrrrrr" cand o vede, bine 'rrr' e din buze ca altfel nu-l pronunta. De altfel, nici cu sarmalele nu s-a omorat cu firea, mai mult de jumatate n-a servit.

Ramo, felicitari pentru canin, acum am vazut. Vezi, poate toata agitatia ei era de la durerea de dinti. Cum mai stati?

Mergi la inceput

Alenaid, la noi primul canin din dreapta jos a iesit acum cand am fost la munte...e clar ca incisivul lateral din stanga jos nu-l are asteptam si urmatorii canini...in ritmul in care-i dau Sarei 1 dinte la 3-4-5 luni...cred ca o duceam asa pana la toamna

Mergi la inceput

Da, cred ca a fost o combinatie intre scoaterea suzetei si aparitia caninului...e ok, nu se mai trezeste noaptea, doarme bine in patul ei, adoarme singurica...suntem pe drumul cel bun.
Am luat husa la saltea si am scos si pampersul care-l puneam noaptea, ca oricum il puneam degeaba, daca face pipi noaptea ma striga si o pun pe olita si apoi nani la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

RAMO, si Anastasia mai are 2 canini de iesit, in partea stanga si sus si jos.

ALEINAD, eu m-am lenevit... de Craciun am primit turta dulce de casa de la o prietena, f. buna si frumos decorata, asa ca n-am mai facut si eu... in schimb, le-am facut ieri un carrot cake rapid si le-a placut

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Amalia, ce mai face degetelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Ginye, Anca, cum mai stati la actiunea "olita"? Noi am reusit doar partial, adica facem numai munca grea acolo, cu pisulica suntem in esec total.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

f rar sta pe olita, de regula nu face nimic...

Caninii...nepotul meu s-a chinuit f rau pana i-au iesit undeva dupa 2 ani. Acum are 2 ani jumate si se chinuie cu maselele.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput