*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

, sa fie 2011 un an excelent din toate punctele de vedere!

Multam pentru urarile de ieri.

Am admirat-o si eu pe Eva, ce fetita mare si frumoasa
Are o privire asa hotarata in unele poze.
Manumanu, pai cu gemenasi mai vreau poze, musai sa-i vad zambind
Si daca tot m-am bagat la poze am pus si eu cateva cu Elisa aici. Aveam poze cu Elisa bb, grasunica foc. L-am facut si public ca sa va fie usor.
Alra, ca bine zici sa raan sanatoasa, mai ales la cap, e nevoie mare

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Otilia iar ti-am admirat norvegiencele, ca nu au nimic din tinutul mioritic. Ce imbujorata e Ana. AM admirat-o si pe caprita Elisa. E asa cald la voi in casa, avand in vedere ca afara-s -10 grade? Ce fericita e la baita! E bine ca reusesti sa le prinzi in fotografii zambind, sau reusesti sa faci instantanee. Eduard cand ma vede ca vreau sa fac fotografii vrea camera si greu il prind zambind, sau in mijlocul unei activitati.

Malinas delicios David . Nu pot sa nu remarc rabdarea ta. Cum reusesti sa te odihnesti dormind pe jos? Ma gandesc si la faptul ca mergi la serviciu si tr sa-ti reincarci bateriile. David a fost atat de afectat de tentativa de gradi incat sa nu mai doarma singur?? Ce s-o fi intamplat acolo?

si Eduard incearca sa atenueze efectele boacanelor lui, el zice oo oo, mimica! (nu pot reproduce tonalitatea da'i f haios) adica nu-i nimica, si face niste ochi mari si inocenti ca nu-i rezisti. Azi si-a deschis bratele in fata lui bb, si-a lasat capul intr-o parte si pe un ton alintat ii tot zice cude cude cude. Mi-a luat ceva timp pana sa ma prind ca el vroia o imbratisare (cuddle=imbratisare) Era modul in care era primit la gradinita de fetele de acolo. Bineinteles ca i l-am dat in brate si asa de frumos la pupat, mangaiat si ii vorbea in limba lui, probabil il alinta. BB radea si el de numa. Apoi a venit cu o baveta s l-a sters la gura zicand 'tut' (adica i-a sters tot lapticul care-l daduse afara). El dupa ce mananca tot, sau cand goleste ceva de ex o punga de continut zice 'tut'. Adica nu a mai ramas nimic.

Ieri am fost la dr. Am infectie la ureche si iau antibiotic. Am fost si cu Eduard ca de cateva zile se tot plange ca-l doare cucu. Din pacate are fimoza. Cand a ajuns in cabinetul doctorului a inceput sa se dezbrace ca sa-i ausculte plamanii, saracutu stia ce urmeaza ca are deja experienta. Azi tr sa ies iar cu ei sa-i ridic reteta.

Alra multa sanatate la fete.

Corina phhheeew ce usurare. Intrati in 2011 cu vesti bune. Bravo!

Daniela pentru tortul la metru faci 2 checuri, unul simplu unul cu cacao, si le tai felii. Faci 2 creme, una alba una neagra (sau alte culori). Si incepi sa asezi pe un platou feliile de chec (una alba una neagra) cu crema intre ele. La sf acoperi cu crema care ti-a ramas si gata tortul la metru. Cand tai feliile tii cutitul in diagonala. Sectiunea arata tare bine ca alterneaza checul alb cu cel negru, se vede fain si crema din interior si cea care acopera. Sper ca m-am facut inteleasa ca nu prea stiu cum sa explic. MI se pare ca e reteta la la cozonacei. Tortul asta il facea mama in cand eram copil ca era simplu de facut si tare gustos.

Mirtha Malinas pusese un link cu un articol. Ideile din respectivul articol le-am recunoscut din "Copiii sunt din cer" , John Gray.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

nu cred ca mai intru pana la anu' asa ca va urez acum
un 2011 bun, cu sanatate si noroc!!!

PS si muuulta rabdare prietenii stiu de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MALINAS, aici e reteta http://www.ecuisine.ro/reteta/minitarta-cu-pasta-de-masline-si-rosii-cherry. Cu diferenta ca eu am facut o tarta mai mare, nu 2 mai mici, din comoditate si pt ca am o singura tava :). Suna bine prajiturelele grecesti, le pun pe lista... Pentru primele zile din ianuarie mai am in plan un "carrot cake" (imi place grozav si poate ii fac si pe ai mei copii sa manance morcov). Azi am mai facut si guacamole dintr-un avocado fff copt (am mancat in Mexic si mi-a placut enorm, asa ca am invatat reteta si am facut-o (si am gasit si tortilla chips spre marea mea surpriza - de fapt eu nu intru niciodata la raionul de chipsuri, asa ca surpriza vine si din necunoastere)...

OTI, ai dreptate, aproape toate pozele le-a facut tati si nu sunt multumita deloc :)... abia se vad copiii... in seara asta mai fac o sedinta foto, poate ies mai bune :) ELISA e delicioasa cu obrajorii ei roz si cu piciorusele

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani, Dragele mele Dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

La multi ani! Un an nou asa cum vi-l doriti!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu am facut reteta cu fursecuri cu stafide de aici si sigur o voi repeta ca-s usor de facut si fetelor le plac stafidele.

Adriana, nu-i foarte cald, cam 22°C, dar sagetelele au foc la fund . Ele si noaptea dorm deasupra plapumei desi in dormitor am caloriferul setat la 18°C sa mearga.

Eu nu mai fac nici o mancare. Am facut ieri salata boeuf si snitele, azi a pus sotul curcan la cuptor. Tort avem de ieri, tort cu mere in caramel. Am pus frisca peste mere si l-am decorat cu inimioare verzi din martipan deasupra, am pus 4 varf in varf si a iesit un trifoi cu 4 foi norocos sper iar pe margine inimioare rosii pe care s-au batut cei 5 copii.
Asa ca tot intrebati, Elisa nu mananca migdale goale dar martipan la greu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va doresc un an nou fericit, plin de realizari si sanatate!
Je a uitat parola ce la Webshots. asa ca nu vad poze
Noi facem revelionul acasa, n-am invitat pe nimeni. N-am nici un chef de nimic...am facut doar oua umplute si mama a facut o placinta. Avem mezeluri, si mai tarziu fac o friptura cu orez basmati, muraturi si ardei copti. De mult n-am mai stat acasa, si mai ales singuri.
Prietenii sunt plecati la munte...dar s-a plecat fara copii, asa ca noi am ramas acasa.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani si multe impliniri in 2011!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

La multi ani, mamici si cozonacei!!
An nou cu bucurii, sanatate, impliniri si tot ce va mai doriti!!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 8+

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput