*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 9
Mirtha spune:
Maine...sigur il depistez.
Deci Madame Junior. Mai citesc din urma mesajele sa ma lamuresc daca-i Nicola sau Laurreta.
Si noi dam din tote categoriile - migdale , alune, nuci, samburi de caisa , smochine si curmale etc. Va spun maine povestea curmalelor . Le rontaie cu maxima placere.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra ntzz, copilu ala din poze are 4 ani, nu e eva. pozele cu bambola sunt tot in userul unde e si eva insa e un album private, te las sa te prinzi care. fi-mea ia antibiotic nu io. alcool inca nu ii dam. alune, nuci, migdale insa da, ca intreba cineva. Vacanta cu Laura in Romania |
alra spune:
nicole. a avut bronsita la inceputul saptamanii, apoi a trecut si acum a facut iara febra, semn de suprainfectie.
laura a tusit si ea rau de tot, noaptea mai ales, insa acum e ok.
mamideandrei spune:
Buna dimineata!!!
Pentru ultima data in acest an las cafea, ceai, suc pentru toata lumea. 
. Doamne, gata si anul asta. Gata pregatirile? 
Sa aveti un an nou plin de evenimente frumoase, cu multa sanatate, veselie si sa va bucurati de cei dragi voua. LA MULTI ANI!!!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
ANDREI
loryd spune:
Ca de obicei, n-am verificat
. Scuzati. 

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
loryd spune:
Alra, sanatate multa fetelor. Sa se faca repede bine. 

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
malinas spune:
alra, sanatate multa.eu intrebam de migdale.Oricum ieri am facut kourabidies cu David inainte de somnul de pranz, iar cand s-a trezit a primit una pe care a halit-o instantaneu cu maxima bucurie.Deci am facut safteaua si la migdale.
mirtha, am descoperit si eu pozele cu Eva, nu stiu daca am apucat sa scriu aseara sau nu si mi se pare delicioasa.Pare mai mare decat varsta ei, dar din filmuletul in care se tot tavaleste pe jos ca sa inoate in confetii se vede clar la grupa mica
.
Am facut salata boef pt noi, iar pt david am pus o lingura de iaurt in loc de maioneza, un ou ras si o lingurita de zeama de lamai.Nici o diferenta la gust.Sper sa-i placa.
Am vazut azi dimineata stirile despre accidentul lui Huidu.M-am ingrozit.Sunt hotarata sa mergem sa ne luam si noi casti de protectie.Noi nu suntem mari schiori, nici vitezomani, dar de cazut, cadem si noi ca restul lumii asa ca mai bine sa am o casca care sa imi protejeze scafarlia.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
manumanu spune:
LORY, stai linistita ca acuma stim deja ca esti tu
... Poate e un semn pentru un fratior al lui Lory...
CORINA, ce ma bucur ca bebe Patrick e bine!! Sa aveti un Revelion linistit!
MALINAS, tot am vrut sa te intreb si ieri ce e kourabidies?
ALRA, sanatate multa lui Nicole
Din perlele cozonaceilor mei:
Anastasia (catre papusa): "Fii cuminte Emma si fa nani"
Radu (cu un betisor de urechi in mana): "sta e a lu tati sa puna in u'eche"
Anastasia (super-alintata la mine in brate): "petita e a lu mami si Dadu e a lu tati. 'tai acolo Dadule!"
Radu (uitande-se la un abtibild de pe perete cu "Arca lui Noe"): "si epitantu s-a urcat pe barca mae-mae, cu girapta si mege pe apa mu'ta"
Anastasia, cand nu mai vrea sa manance la pranz, ia farfuria, o pune pe masa mare si zice : "m-am tatulat"
Anastasia, dupa ce a dat jos plapuma din patul nostru, dimineata: "nu pooot mami! Veau sa duc papuma dincolo [la ei in camera] pentu ca mami doame acolo"
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
monicus spune:
La mult ani si tot ce va doriti in noul an sa vi se indeplineasca.
Apropo despre copii care inca nu leaga cuvinte, se spune ca cei care inca nu sunt asa vorbareti vor vorbi corect din prima si cei care vorbesc mai repede vorbesc pocit si in timp se vor corecta.
Asta am observat si de la cei din jur.. si chiar este adevarat.
manumanu spune:
Am facut tarta cu pasta de masline si rosii cherry (reteta a fost afisata saptamana trecuta pe DC undeva in meniul din margine) si a iesit super!! Aluatul l-am facut de aseara.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
manumanu, kourabiedes sunt niste prajituri grecesti specifice perioadei craciunului.sefii mei sunt greci si de o luna de cand lucrez aici nu e zi in care sa nu ne aduca cate o cutie.Nu va zic cate kg am pus pe mine.Mama mea facea niste prajituri similare, doar ca in loc de migdale punea nuca, iar in loc de unt, margarina (stiu ca suna total diferit, dar gustul este asemanator).Eu am facut reteta de pe www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13723/KOURABIEDES-si-MELOMAKARONA/" target="_blank">culinar, cu specificatia ca in coca am pus doar jumatate din cantitatea de zahar si au iesit suficient de dulci, iar desupra am pus doar putin zahar, cat sa fie ninse un pic, nu ale-am inecat in zahar.Mie imi plac foarte mult si se fac foarte usor.Ma pun acum sa fac sapaturi dupa tarta cu pasta de masline si rosii chery.
Eu am mai facut, in afara de vesnica salata, oua umplute cu pateu din piept de pui, ciuperci si galbenus de ou.am pus si niste usturoi si a iesit yamiiii.Si asta e toata mancarea.Deseara mai facem peste la cuptor.Asa daca Liviu gasesti in drumul lui spre casa, daca nu gaseste facem o friptura si gata.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">