*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 11
Olivia26 spune:
La multi ani! 2011 sa va aduca sanatate si multa iubire alaturi de persoanele dragi!
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
malinas spune:
Darling, nu te gandi ca dorm pe jos.Stau acolo pana adoarme David si apoi plec.Uneori adorm, dar ma trezesc dupa 1-2-3 ore sau ma trezeste Liviu daca nu adoarme el si ma duc la mine-n pat. Nu cred ca s-a intamplat nimic deosebit la gradinita vis-a-vis de somnul lui, decat ca acolo nu dormea niciodata singur, erau alti copii si un adult care-i supraveghea si de aceea, cred, ca nu vrea sa mai adoarma singur.Cred ca e tare dulce Eduard cand il giugiuleste pe Alex.Multi pupici pt voi toti de la noi si un an nou plin de sanatate si bucurii sa aveti!
Otilia, ai niste fete frumoase foc.Sa-ti traiasca. Brrrrrrrr...18 grade in dormitor????????? Ma ia cu frig numai cand ma gandesc.
La mult ani! Sanatate, bucurii si multe impliniri.Sa dea DD sa ne traisca cozonaceii si fratii lor mai mici sau mai mari, sa fim cu totii sanatosi si sa avem parte de liniste sufleteasca.Sa aveti parte numai de bucurii!
ANES, multa sanatate puiupui mic, putere, impliniri si liniste tie si familiei tale.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
Mirtha spune:
Mamici de cozonacei La multi ani cu sanatate si mai bun decat cel care tocmai trece!!!
Alra superbe bucalatele tale ! Sa iti traiasca !! Dar 6 poze....prea putin. Sper ca NIcolu sa se simta mai bine !
Otilia am vazut-o pe artista Elisa ! Oricum intre Ana si Elisa este o asemnare izbitoare.
Corina fruntea sus ca trece ! Daca te face sa te simti mai bine .....nu esti singura !!! Sigur anul viitor vom remedia situatia .
Draling da am cartea merita citita !
Malinas da maine pun filmuletele in care o sa se vad mult mai bine diferenta dintre ea si colegii de trupa !
Amalia spune:
LA MULTI ANI dragele mele mamicute!!
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi voua! Sa aveti un an bun cu multe impliniri si liniste sufleteasca!

Anes va multumeste tuturora pentru gandurile si urarile de bine! (Ginye, Aleinad multumiri din partea ei pentru sms). Cu pasi mici (da' siguri, zic eu
), puiul mic al ei inainteaza spre vindecare!
Multa sanatate, draga noastra!
poze-Luca la 2 ani
aleinad.g spune:
La multi ani!
Noul An sa va aduca sanatate, fericire si implinirea tuturor sperantelor!
manumanu spune:
La multi ani, bine v-am regasit in 2011! Noul an sa ne aduca tot ce ne dorim, bunatate, omenie, caldura si armonie!
Cum v-ati petrecut primele clipe din 2011? Noi am apucat sa ciocnim o cupa cu sampanie si am trecut repede la ogoit pruncii, care s-au speriat de zgomotele de afara
. Cam o ora a durat procedura, se linisteau si iar incepeau, odata cu o noua rafala de artificii
.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Otiliav spune:
La Multi Ani!
Noi am ciocnit un pahar de sampanie, eu cu tort sotul cu salata boeuf ca de abia ce l-am trezit la 12. Dupa care am zis sa incepem si noi bine
si la 1 ne-am bagat la un film. Cand hohoteam mai cu spor apare Elisa, ma pierduse si era bazaita, si uite asa n-am mai putut vedea comedia ca nu ma puteam abtine din ras si ea nu vroia decat in brate si deschidea ochii daca radeam.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ginye55 spune:
La multi ani!
Abia ne-am trezit.
N-am avut pustiul acasa (pt prima data la trecerea dintre ani). Miezul noptii ne-a gasit alaturi de niste prieteni cu nelipsitul pahar de sampanie in mana.
La 7 dimineata cand ne-am bagat si noi la somn
m-au luat niste greturi...vai de capul meu...cred ca mi-am dat bila peste cap. Vorba Amaliei, nu va ganditi ca e bb, ca nu prea are cum....sau are?
As vrea eu...
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)