Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

La multi ani pentru Cristian! Sa cresti mare, mare si cuminte si sa ai grija de surioara ta mai mica ! .
Mami sa te bucuri te flacaul tau si de printesica din burtica!
ALINA.N pentru temperaturi mari este bun ceaiul de salcie, contine aspirina naturala. E testata pe sotul meu dupa operatia de coloana a avut febra.
ROXY_S chiar te mentii foarte bine si burticutza e asa rotunda
!
STRUMPH ce imi plac hainutele ce le-ai cumparat, super. Si eu parca as vrea sa fac asta, dar ma abtin ca ca deja stiu 2 cazuri mai apropiate in care s-a mai gresit si doctoru la ecograf si mama ma tot bate la cap ca nu e bine sa cumpar hainite inainte numai cele pt spital. Nasa la fel mi-a zis ca imi da ea imediat dupa nastere, nici sa nu cumpar. Are magazin si cu articole foarte frumoase de bebe. Incapatanatul meu de husband la fel ca o sa cumpere el tot, el vinde biciclete si carucioare, deci cu carucirul si scoica pt masina ne-am scos si patut primim de la cumnata are si rosu si albastru ca ea are gemeni fetita si baiat. Si i-am zis la a meu sa-mi aduca pe ala rosu ca si daca a fi baiat a sta in rosu primele zile. Si o zis ca nu ca daca e baiat, si ca o sa-l aduca el cand nasc si o sa-l spele sorela. Deci prin urmare voi cumpara doar lucrusoarele pentru spital si atat.
Azi intram in saptaman 31, inca o saptamana si intram in luna 8. Trebuie sa-mi schimb si semnatura!

Feli cu Miriam in burtica 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata papica!!! a fost delicoasa..... de acum ma astept sa imi fe rau de la carnati.....

anaxena, pai am spus ca NU retin apa inca. la iasmi am retinut ff multa.
simo, sa iti fie de bine papica.

buburuza mea a plecat la buni pana maine!!!! deci azi iesim si noi la un shoping , la un film, in oras....vedem noi ce avem chef... azi e zi de rasfat!!!!!!!

merg sa imi intind hainele la uscat, sa spal vasele si sa strang jucariile de prin casa.....e plinnnnnnn de ele.....oare cum o sa fie cu 2????

laleli, multa sanatate!!!

alina06, burta mea e joasa de la inceput.... si la iasmi nu coborat deloc....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Madutza sa traiasca Cristian Andrei, sa creasca mare si sanatos!

Fetelor, v-am citit pe sarite, nu mai am rabdare sa stau in fatza calculatorului, ma dor toate, m-am si umflat, desi eu beau peste 2 litri de apa poate chiar 3, sarat nu mananc, muraturi nu, asa ca nu imi explic de ce ma umflu.

Am vazut ca voi ati mancat de toate de sarbatori, felicitari, eu una doar ciugulesc ca ma simt plina,simt ceva in capul pieptului si nu ma lasa sa mananc.

Intru si eu acum sa vad pozici noi.

Nu in ultimul rand, vreau sa le urez La multi ani tuturor celor care si-au serbat ziua onomastica de Sfantul Stefan.

tuturor fara exceptie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

madutza, La multi ani pt Cristian!
strumph, ce lucrusoare frumoase... ce pofta mi-ai facut...
alina 06, nu o baga in seama, sau da-i o replica sa o sperii si tu...sa sti ca si la mine e burtica jos de la inceput (de asta toti ziceau ca fac baiat)
roxy, scrish,miki, alina.n, pupici
azaz, sanatate la toata familia
yasmyce bunatati ai papat tu acolo.....
simo, ce faci dragutza?
happy ma gandesc sa-ti fie bine , mai da si tu un semn...
gata fuc sa calc

mami de de 7 ani si ingeras si 26+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata, fetele!
am intrat un pic pe la voi si vad ca sunt o gramada gravidutze de februarie inscrise aici. pup fetele de la forumul aspirantelor, madutza, anaxena, mandreeac si as vrea si eu contul vostru de poze si parola sa va admir.

sarcini usoare in continuare va dorescsi sa ne auzim cu bine la anu!
violeta, 32+ marc

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 30+ marc ioan ?
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

neata, fetele!
am intrat un pic pe la voi si vad ca sunt o gramada gravidutze de februarie inscrise aici. pup fetele de la forumul aspirantelor, madutza, anaxena, mandreeac si as vrea si eu contul vostru de poze si parola sa va admir.

sarcini usoare in continuare va dorescsi sa ne auzim cu bine la anu!
violeta, 32+ marc

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 30+ marc ioan ?
poftiti la poze noi

Sarcina usoara in continuare si tie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ailed sunt bine, incerc sa nu ma sui pe cantar. Stau cu astia mici numai in casa si nu stiu, dar au o foaaameeee...din 2 in 2 ore vor sa pape...si eu cu ei desigur Aia astept sa inceapa gradinitza...Uuuuf!
Andreea, sa stii ca asa ma simt si eu, nu apuc sa-mi fie foame...mereu sunt plina ochi
Lalely, sanatate maxima!

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Am vazut o groaza de poze, cu burtici care mai de care mai frumoase, insa trebuie sa remarc faptul ca Anaxena are o burtica maricica si foarte frumoasa.

Yasmi, Viss, Alina06, Simo, Dorinuta, Lalely, Strumphy, Roxy, Pisuc, Stefana, Ama, Iony burticile , sunt foarte frumoase.

Felicitas ai o burtica mare si foarte frumoasa.

Simo superbe pozele si ce de copii frumosi.

Madutza imi vine sa il mananc pe Cristi imbracat asa in mos, e grozav.

Miki a mai crescut si burtica ta. Pup obrajorii lui Vlad.

Strumphy unde gasesc si eu pozele cu hainute?????

Sper ca nu am omis pe nimeni, ca ati pus ceva poze in cateva zile in care eu nu am intrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Lalely cum se cheama medicamentul tau?
Nu stiu sigur daca pot sa te ajut, sa vad daca varul meu este in oras. El sta in Chisinau, dar uneori e plecat, pe perioade mai lungi.
Pot sa-ti dau insa niste informatii cea mai mare retea de farmacii din Chisnau este Felicia, au si site cu nr de tel , cu cont de skype si poti sa-i intrebi sa-i suni daca pot sa-ti prepare medicamentul. Varul meu sta chiar langa una dintre farmaciile astea Felicia, se duce il ridica, mi-l trimite mie la cluj si eu ti-l trimit la Pitesti cumva ori pe posta sau vedem noi cum.
Cam asa as putea eu sa te ajut, sau cel mai simplu ar fi cineva din Pitesti, care vine in Chisinau, adu-ti aminte daca nu ai avut ceva fosta colega/coleg din Basarabia.Eu personal nu stiu pe nimeni din Pitesti basarabean.
Daca la farmaciile Felicia nu este atunci o poti intreba pe tipa care a gasit medicamentul, unde l-a gasit, adresa farmaciei.
Sper sa iti gasesti medicamentul si sa-ti fie de folos ce ti-am spus!
P.S.Codul ce trebuie sa pui inainte daca suni de pe tel este 00373-22-xx-xx-xx.Vad ca au si o linie fierbinte unde iti pot da info despre diponibilitatea medicamentului.

Feli cu Miriam in burtica 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Neata!

am intrat sa va dau cate un pahar de sampanie de copii sau niste si niste tortulet

pun niste muzica si revin cel mai probabil maine diumineata cu poze

Deea, Strumphi, Anaxena, Stefyapost, iony, viss, alina 06, yasmi, Simona, multumim mult de urari !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 32+ cuCatalina Ioana

AMR 7 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

La multi ani !!! Petrecere frumoasa si asteptam pozicile

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+

Mergi la inceput