Sampon uscat pentru par gras

Sampon uscat pentru par gras | Autor: salcia

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,

Pentru ca tocmai am citit pontul lui Xio pentru reducerea porilor, m-am gandit sa va recomand si eu un produs eficient, care pe mine m-a scutit de mari batai de cap. De ceva timp mi se ingrasa parul foarte rau, astfel incat sunt nevoita sa-l spal in fiecare zi sau la doua zile (stiu sfaturile cu spalatul mai rar, dar chiar nu pot suporta senzatia aia de par slinos, mai ales ca am si breton si ar atata absolut oribil!). Ma rog, cand e vreme buna merge, dar iarna e chiar problematic, mai ales ca eu sunt obisnuita sa ma spal dimineata si apoi sa ies, si nici n-am timp/ nu-mi place sa ma usuc cu foehn-ul.

Ei, salvarea mea a fost samponul uscat Batiste, am aflat despre el citind niste review-uri pozitive pe blogurile de beauty. E un spray care contine pudra - se pulverizeaza pe par, se uniformizeaza cu degetele, si apoi se piaptana parul. Si gata, parul e curat si are si un miros placut, trebuie doar avut grija sa nu ramana urme vizibile de pudra in par. Eu il folosesc o zi sau doua intre spalari, mai mult n-am incercat, dar chiar si asa, pentru mine e mare lucru.

Dezavantajul e ca, din cate stiu eu, acest produs se poate comanda doar de pe site (il gasiti cautand pe net, nu vreau sa fiu acuzata ca fac reclama), nu l-am vazut in magazine. Si mai e un dezavantaj, se consuma destul de repede (nu e foarte mare tubul). Si pentru ca mi s-a terminat si vroiam ceva asemanator cat mai repede, am cumparat samponul uscat de la Sephora. Instructiunile de utilizare sunt cam la fel, doar consistenta e diferita - Batiste e pudra, cel de la Sephora e mai degraba un lichid alcoolizat din cate mi-am dat seama. Din pacate acesta de la Sephora nu are niciun efect, desi costa dublu fata de celalalt. Deci ghici cine face o noua comanda (si de data asta iau mai multe, sa fiu sigura ca nu mai raman in pana)...

Un an cat mai bun sa aveti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Salcia cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salcia, e intr-adevar ok acet tip de sampon. Eu am folosit de la TIGI (BED HEAD) - se gaseste pe site-urile care comercializeaza acet tip de produse (se numeste Sampon Tigi Rockaholic Dirty Secret Dry, are 300 ml si costa cam 66-67 ron)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Iulix, cam 25 ron, nu e foarte mult, nici foarte putin, tinand cont ca se consuma repede. Dar pe mine chiar ma ajuta.

Mergi la inceput

Salcia poti sa imi trimiti te rog pe PM numele site-ului de unde l-ai luat, daca il mai stii? Ca ma gandesc ca sunt mai multe pagini cu acest produs si sa nu il comand si sa nu vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

mie mi-a recomandat cineva un produs asemanator de la oriflame: http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20361
l-am comandat si eu si astept sa vad ce "stie" sa faca

mamici si pitici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Acum ceva timp am folosit o masca de par de la Oriflame care mi-a facut o matreata teribila si de atunci m-am lecuit; culmea e ca a mai luat-o si o prietena si tot asa a patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Iulix, site-ul apare primul cand cauti pe Google, chiar asa se numeste, samponuscat, iar pe fata care se ocupa o cheama Kata. E pe site adresa de mail, ii trimiti mail si ii spui ce sampon vrei (sunt mai multe tipuri, in functie de culoarea parului si parfum), ii dai adresa si numarul de telefon.

Eu am facut chiar ieri o comanda mai mare (pentru mine si pentru sora mea), si mi-a raspuns foarte repede (nici nu eram sigura ca se mai fac livrari acum de Sarbatori, dar da, se fac). Din cate am inteles fata e din Miercurea Ciuc, si mi-a spus ca ar trebui sa ajunga comanda joi sau vineri. Sper doar sa vina la usa, si nu sa ma duc la oficiul postal dupa colet, pentru ca mereu am probleme acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Sampon uscat Batiste se gaseste si pe fragrancedirect.co.uk

Costa foarte putin. Mai mult costa transportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am remarcat si eu si vroiam sa va propun daca nu vreti sa ne combinam la un transport si sa comandam mai multe persoane direct de-acolo

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Salcia ti-ai luat in functie de nuanta parului tau, nu? Astept sa iti ajunga si daca esti la fel de multumita o sa imi comand dupa sarbatori. Miroase a ceva, deoarece vad ca pe site spune ca miroase a flori (eu am parul castaniu)? Alte produse de pe site ai mai incercat?

Mergi la inceput