Sampon uscat pentru par gras

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am aruncat si eu un ochi pe fragrancediret si am vazut ca nu aveau pe cel pentru par saten. Si intr-adevar e foarte ieftin insa cu transport cu tot cred ca ajunge cam la acelasi pret ca si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Iulix, eu am luat pentru par deschis - am parul saten foarte deschis, spre blond. Pudra aceea e deschisa la culoare si se vede in par, daca nu e blond foarte deschis, dar dupa ce piepteni parul si il uniformizezi, nu se mai observa nimic. Oricum eu nu folosesc mult produs, deci nu e complicat. Sora mea a avut samponul pentru par saten (cred ca Brunette), si mi-a spus ca ii ramaneau urme pe haine de la el, deci am comandat acum sampoane pentru par deschis pentru amandoua.

Cat despre miros, da, are un miros placut si discret, eu am avut varianta Blush, acum am comandat toate variantele pentru par deschis , sa incerc si alte parfumuri. Nu cred ca am de ce sa fiu nemultumita, incepusem sa fiu chiar exasperata de ingrasarea parului, iar acest produs chiar m-a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Salcia saru'mana de raspuns. Cred ca o sa imi iau totusi pe cel pentru par castaniu ca sa nu am vreo surpriza neplacuta si sa raman alba in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mi-am comandat si eu samponul Batiste si mi-a venit azi. L-am incercat pe un par nespalat de doua zile (in cazul meu super gras ). Acuma nu stiu, ori nu m-am dat cu suficient sampon, ori nu e bun (pentru mine cel putin) dar nu mi-a facut aproape nimic la par. Parca-parca am vazut ca nu mai era asa de gras, dar in nici un caz nu parea proaspat spalat. La voi cum a ramas parul? Asa, moale si pufos si infoiat ca dupa spalat? Sau cum? SI trebuie frecat capul imediat dupa ce te dai cu el sau astepti cateva minute cum scrie in instructiuni? Si se da doar la radacina sau pe tot parul?
O sa mai incerc maine, dar deja m-am cam demoralizat.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Eu aici am gasit un produs asemanator la Rossmann si nu costa foarte mult, in jur de 3-4 euro, la noi nu se gaseste la drogherie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Imi pare rau ca v-am indus in eroare ieri. Astazi am incercat din nou samponul. M-am dat cu o cantitate mai mare si m-am frecat cu el pe cap imediat cum m-am dat, inainte de a se usca. Mi-am aplecat capul in fata si mi-am infoiat parul in timp ce ma dadeam cu el. A iesti super, par moale, lucios, curat, infoiat. Asa cum imi doream.
Deci concluzie: este foarte bun! Doar ca trebuie luat corespunzator tipului de par. Eu am luat unul pentru par blond ca nu mai avea pentru saten si se cam vede in par, a ramas cam deschis la culoare. Dar rezultatul chiar este spectaculos!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Cristina, asa mi s-a intamplat si mie cand am inceput sa-l folosesc! Prima data nu stiu ce am facut, am folosit prea putin produs, nu mai stiu, dar am fost tare dezamagita. Apoi am invatat cum sa-l folosesc si acum sunt happy . Eu procedez in felul urmator: folosesc o cantitate suficienta de produs (nici prea mult, nici prea putin - stiu, e vag, dar nu stiu cum sa explic mai bine), aplic doar la radacina, in zona cu probleme (breton, crestet), apoi masez usor cu degetele, astept putin si ma piepten. Si gata, parul e curat! Ideea e sa-l folosesti pe un par care nu e extrem de gras, pentru ca efectul e mai bun si mai durabil. Si daca e vizibil in par, eu frec putin cu un prosop ca sa se uniformizeze mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Buna

Vedeti ca pe site-ul asos.com gasiti gama de sampoane uscate Batiste la pretul de 2.88 euro. Misto este ca asos are livrare free in aceasta perioada catre mai multe tari, inclusiv RO.
Eu mi-am luat vreo 6 bucati, bine... nu numai pentru mine, si am platit 17.31 euro, daca le luam de pe la noi, ma duceau la peste 100 RON, asa am platit doar 75.

Zi faina va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kontiki

Buna

Vedeti ca pe site-ul asos.com gasiti gama de sampoane uscate Batiste la pretul de 2.88 euro. Misto este ca asos are livrare free in aceasta perioada catre mai multe tari, inclusiv RO.
Eu mi-am luat vreo 6 bucati, bine... nu numai pentru mine, si am platit 17.31 euro, daca le luam de pe la noi, ma duceau la peste 100 RON, asa am platit doar 75.

Zi faina va doresc

Multumesc mult pt pont! Mi-am comandat si eu.

Mergi la inceput