a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim
Raspunsuri - Pagina 7
Tecky spune:
Eu am mancat o bucatica de covrig ca mi-a dat fetita mea si nu am putut sa o refuz,sa nu fiu nepoliticoasa...
Mi-am cumparat de la plafar fulgi de ovaz si am mancat cu lapte degresat,sunt chiar buni,nu ma asteptam
sunshine2009 spune:
Alina:
Allexa: Ce cu groaza ma gandesc la senzatia de foame din timpul dietei...
Sanzi: eu am primit acuma in concediu 10 cioco Milka, patru cutii de praline Rocher, doua cutii de Mon Cheri, un Mos Craciun imens de cioco, plus duc acasa o tava de prajitura din foi de miere, ca sa pun la congelator, ca de sa fie, iar congelatorul e deja plin intr-un sertar de praji...iar in frigi ma asteapta vreo patru ciocolati de prajitura (de alea de 250 fiecare) plus doua cutii de nougat, plus o cutie de nutella, plus alte maruntisuri deja deschise... Imagineaza-ti cum o sa ma pot motiva la dieta.....macar de luni daca merg la lucru, nu-i tentatia aproape, dar cand ajung seara acasa......cum e mai rau
Cred ca o sa-mi fac o ratie de dulciuri pe care am voie sa o pap, de genul max 1 bucatica din aia mica in fiecare zi in prima saptamana, apoi la doua zile, la trei si tot asa, ca sa-mi fie mai usoara trecerea acuma dupa sarbatori. Cu sucurile nu-mi fac griji, ca beau numai apa,lapte si cafea.
harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate
28061982 spune:
Teky acum pe seara mancat si fimea cu taica-su' floricele si nu s-a lasat pana nu mi-a bagat si mie una in gura. In rest sunt clean
LoredanaB spune:
Buna fetelor!
declar razboi celor 6 kg, majoritatea asezate pe burta....ma alatur voua asa sper sa ne putem incuraja una pe alta. Am nascut de aproape 4 luni o fetita pe care inca o alaptez.
sunt in a treia zi de regim(dukan)la care mai adaug 200 abdomene si cateva exrcitii usoare de aerobic.
datele pentru listuta: 68 kg, 1,68 cm
28061982 spune:
Buna
Sunshine eu as ascunde frigiderul tau cu totul Mai are loc si altceva in el? Eu zic sa mai dai la vecini din ele ca nu le termini nici in 3 luni.
LoredanaB bine ai venit. Imediat te trec in listutza si trebuie sa rectific si la mine ca am vazut acum ca m-am trecut cu 75 in talei si eu am in jur de 85. Mia culpa.
Azi e zi de carbohidrati la mine si la Allexa ar trebui. Estie pe aici Allexa? Cum e dupa ziua cu fructe? Eu o sa manac niste crochete niste paste "manjite" cu ketchupsi am si niste cornuri si-un baton ca sa fie in caz ca ma ia foamea.
Spor la diete fetelor!
Laura__ spune:
Neata fetelor !
Eu azi am zi de 'vitamine', adica fructe, legume preparate in orice fel + seminte neprajite, nuci, migdale..consumate in orice cantitate.
Am mancat pana acum 1 mar + 2 lte de banana ramase de la fii-miu + 1 mana de nuci.
Pt pranz o sa-mi fac niste fructe coapte la cuptor.
Diseara nush ce mananc, dar pt dupa-amiaza dau o fuga la magazin sa-mi cumpar niste migdale.
Laura__ spune:
Aaa..ieri a fost zi de carbohidrati...si m-am rasfatat la greu, picatura a fost ca seara trebuia obligatoriu sa mananc 1 felie de tort (si chiar aveam in casa) + 4 bucatele de cioco neagra.
Mmmm..ce zi minunata am avut.
allexa06 spune:
Salutare !
Alina- carbohidrati zici ? eu am inceput ziua cu lactate .
Laura- tu ce dieta tii ?
Spuneti si voi cu o zi inainte ce manacti ziua urmatoare, asa ne mai vin idei .
Astazi iar am coborat si urcat pe scari...si am inceput sa ajung mai repede si fara efort la et VI
http://community.webshots.com/user/allexa06
28061982 spune:
Allexa eu astazi sunt pe carbohidrati si maine pe lacate. Important e sa pastrezi ordinea pe care ti-ai ales-o si mai incolo. Sau ma rog... asa se zice. Oricum asta e super adaptata ca aia stricta era cu ore de masa si etc, dar la mine a functionat si asa.
Pana acum nu m-am cantarit si parca nici nu vreau. Sa vad cat ma tine. Oricum marti dimineata ne cantarim toate si trecem la listutza sa vedem cum stam, daca sunt bune dietele sau ne reorientam. Pe 11 se face o saptamana. Abia au trecut trei zile si eu vb de o saptamana Sunt cam nerabdatoare. Macar bine ca pana acum nu mi s-a parut greu deloc.
allexa06 spune:
Sunshine- eu ma tot gandesc la frigiderul ala al tau ...
http://community.webshots.com/user/allexa06