a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim
Raspunsuri - Pagina 8
A_driana spune:
fetelor, vad ca voi va tineti ,puternic' de treaba...io am cam calcat in strachini...am mancat ieri la 17:30 si pe la 19:30 deja ma rodea la stomac ...si evident am mancat...la mine in minte este doar si doar mancarea....numai la mancare ma gandesc...
nu stiu ce ar trebui sa fac, dar de mancare ma despart fff greu
A_driana , de minunea mea David-Andrei
28061982 spune:
Si eu tot la ce se gandeste Allexa ma gandesc. Daca te hotarasti sa imparti cu vecinii Sunshine, ma mut langa tine
A_driana nu stiu ce sa zc. Nici eu nu cred ca as rezista sa nu am voie sa mananc. Cu dieta asta ma impac ca mananc cand vreau si cat vreau, doar ca ce am voie. Oricum nu te da batuta daca te-ai abatut de la program o data. Tot o sa scada cantarul. Eu asa zic
Tecky spune:
Eu nu tin un regim anume.Mananc fara fainoase,prajeli,grasimi si dulciuri.Mananc cereale,fructe,legume,lactate si carne.Dupa ora 18 nu mananc nimic,eventual un mar.
allexa06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 28061982 Si eu tot la ce se gandeste Allexa ma gandesc. Daca te hotarasti sa imparti cu vecinii Sunshine, ma mut langa tine Alina mama printesei Adela Maria |
Si eu tot la asta ma gandeam, ca tare mi-ar placea sa fiu vecina ei
http://community.webshots.com/user/allexa06
sunshine2009 spune:
Vai fetele, voi chiar vreti sa fiti vecine cu mine acuma? Pai si dieta voastra??? Eu propun sa-i pun lacat si sa-l arunc in apa...nu de alta, dar daca ramane deschis si-l manca pestii o sa auzim la stiri despre niste pesti mamuti...
Azi m-am abtinut atat cat se poate fiind in deplasare, dar e taaaaare greu. Mai ales cand sti ca nu ai voie, parca dintr-o data e totul si mai interesant
harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate
A_driana spune:
shine exact asa cum zici...daca nu-i ,voie' atunci ii mai interesant...acuma ii intelegem si pe copilasi, nu?
sanzi spune:
Buna! Nu pot sa dorm, asa ca am intrat sa scriu aici, ca sa nu mananc. Dupa 16.30 am mancat doar 2 linguri de lapte cu melci ramasi de la fata mea si acum mi-e o foame de mor.
A driana, te inteleg, asa sunt si eu, am in minte numai mancare, ma gandesc ce e in frigider, ce sa mananc maine, ce nu am voie sa mananc, sunt setata pe mancat. Oricum, am noroc ca am o fetita foarte energica, acum invata sa mearga si nu imi lasa prea mult timp in care sa ma bag in frigider.
Loredana, bine ai venit, te admir ca te-ai hotarat asa repede dupa nastere.
Sunshine, eu sunt mic copil cu tortul ala, frigiderul tau e o bomba. Oricum, am observat ca nu ma mai atrage tortul, cred ca maine arunc ce a ramas, deja e vechi.
Vroiam sa va intreb, eu nu am mai tinut diete si nu stiu, cat ar trebui sa slabim in prima saptamana? Eu as vrea sa slabesc 7 kg in urmatoarele 6 saptamani. E realist sau imi propun mai putin?
Tecky spune:
Mie mi-e cel mai greu seara ca ma apuca o foame,ma roade stomacul si beau apa,ceai si sucuri light sa-mi amagesc foamea...
Azi am facut abdomene.
sanzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tecky Mie mi-e cel mai greu seara ca ma apuca o foame,ma roade stomacul si beau apa,ceai si sucuri light sa-mi amagesc foamea... Azi am facut abdomene. Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
Si eu, am uitat sa zic. am facut 51, dar eu nu am antrenament deloc, nu mai puteam nici sa ma misc apoi.
A_driana spune:
'neata
ieri n-am mai mancat nimic de la 17:30...nu mi-a fost foame de aia am rezistat ...desi pe la 21 deja ma uitam in frigider, dar m-am abtinut de la orice. cu exercitiile nu m-am pus pe treaba inca, dar o voi face.