a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

super poza alexxa
laura esti in lista

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

V-a placut strumful meu ?Daca mama se cantareste toata ziua, baiatul a vazut si...asta face si el.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu am anuntat ca aveam luni 76 kg!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna seara, fete ambitioase !

Alina, multumesc pentru incurajari, esti o draguta. Ma bucur ca ai avut zile asa frumoase, spor la slabit in continuare.

Allexa, l-am vazut pe nazdravanul tau pe cantar, sa-ti traiasca, sa fie sanatos, sa fie amandoi sanatosi, vad ca ai doi flacai. Felicitari pentru kg-ul pierdut si spor in continuare.

Sanzi, Tecky, Laura, Cami, felicitari fetelor, ma bucur mult ca impreuna reusim. Le asteptam si pe celelalte fete sa ne spuna cum merge dieta.

Felicitari tuturor fetelor care au reusit sa mai slabeasca ceva in saptamana ce a trecut, scuze daca am omis vreun nume. Mie ... rusinicaaaaaaaaaaa ...

Imi cer scuze, eu intru mai rar, atat imi permite timpul, va doresc multa sanatate si spor la slabit, sa ne auzim cu rezultate incurajatoare marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Allexa, tare scump baietelul tau, atent la silueta!
Danicris,
Alina, multumesc de incurajari, esti o draguta!

Acum sa va spun ce prostie am facut azi, am mancat la 21.30 2 felii de cozonac. S-a apucat sotul sa manance si nu m-am putut abtine. Cred ca saptamana asta nu mai slabesc nici un gram. Sper ca voi sunteti mai ambitioase. , spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_23 spune:

si eu imi doresc tare mult sa slabesc ,stiu totul cum se face (am fost la un nutritionist )dar imi este tare greu sa ma apuc.tot imi spun de astazi nu mai mananc nimic nesanatos,ma dau pe salate .....da nu tine mult vrajeala....pana ma apuca foamea...javascript:insertsmilie('').nu am cuvinte....nu stiu cei cu mine,cu toate ca dupa nastere am slabit 6 kg cu masaj,dieta si cateva exercitii.pana ma enervez rau pe mine si imi revin.javascript:insertsmilie('')vine vara acusi.......va pup.daca aveti intrebari ...cu cea mai mare placere...paaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ADA ce regim ti-a recomandat nutritionistul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_23 spune:

buna tecky.dieta mea a fost c-am drastica fara paine ,dulciuri,sucuri acidulate,cartofi,etc.Aveam voie branza de vaci,pipt de pui la gratar,legume la gratar,salate,varza(salata,supa),pepene rosu,iaurt degresat,carne de pui fiartasi c-am atat,trebuia sa beau foatre multa apa si sarea o evitam pe cat posibil,ulei cat mai putin.De la ora 19 nu mai mancam nimic.faceam cateva exercitii seara inainte de culcare pt abdomen si coapse.succes tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ada multumesc.Ce pofta mi-ai facut de pepene verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Camy te trec in lista imediat
Ada daca vrei sa incepi iar dieta noi te sustinem.

Eu ma simt f ok. Mananc de 3 ori pe zi si doua gustari (un mar, un morcov crud, ceva de genu')

La 10 jumate mananc cereale pe care le inmoi inainte cu 10 minute in lapte cald ca sunt fulgi de grau si ce-or mai fi de la sano vita si sunt cereale pe bune si altfel n-as putea sa le mananc, dar asa sunt f bune. La 16.00 manancputin felul doi si apoi ciorbita calda. Cica e mai bine sa mananci ciorbita dupa. Si la 19-19.30 mananc cereale cu iaurt sau lapte sau ceva de genu'. Fara paine, fara sucuri de orice fel (nici inainte nu beam). Ieri am baut in schimb un pafar de campari su lamaie. Stiu ca nu e bine dar stateam la taclale cu sotu' si ne-am rasfatat. El cu Molinari eu cu Campari. Se intampla cam rar spre deloc treaba asta, sa aiba el pofta sa bea ceva, asa ca i-am tinut companie .

In rest toata ziua beau ceai de musetel, de tei, apa plata. Si sper sa vina vremea frumoasa sa inceapa distractia fimea in parc sa ma pot tine dupa ea sa fac si miscare ca altfel... Dar cica si e tot sport.

Nu stiu daca o sa se vada ceva la cantar, dar conteaza ca s-a retras burtica si ma simt eu muuult mai bine.

Mergi la inceput