a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

'Neata! Am 62.5 kg. Am slabit foarte putin, dar asta e! Sper sa mearga mai bine saptamana asta.
Sunshine, eu iau supliment de vitamine cu multiminerale, pentru alaptat. Oricum, am observat ca imi e mai foame ca de obicei, sper sa nu fie din cauza lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Bua

Am refacut tabelul. Nu e f grozav, dar merge si nci eu nu am prea mult timp de bibilit. Lillo si A_driana la voi cred ca am incurcat ceva... pls spuneti-mi sa corectez!!

Eu am 57,6 azi si nu am faut decat sa mananc doar 3 mese si 2 gustari si nu mai tarziu de ora 19-19.30 seara, dar asta doar de doua zile ca in rest.... ma rog. Aaa si fara paine.
Incerc sa mentin linia asta ca ma simt mult mai bine, s-a retras si dn burtica,... sper sa fie bine.
Astept datele pt tabel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Raport:61,6 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Eu am reusit sa ajung la 63 kg.
M-i se pare foarte interesanta si mie dieta propusa de Laura .Ma bate gandul sa ma apuc de ea.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna!

Multumesc, Sunshine!
Eu nu iau vitamine, am luat destule in timpul sarcinii si m-am facut cat o balenutza!

Eu azi am 82.2 (si sunt cam dezamagita, dar nu ma las)

Spor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Trecut in tabel. Allexa stiu ca suna f f bine dieta aia. Si eu m-as baga, daca n-as fi asa lenesa. E bun si 1 Kg jos cat ai dat tu. Ai deja minus doua. Daca ai sa continui, la vara porti si tricouri scurte si mulate.
Danicris a stagnat putin acul acela nemernic al cantarului, da' o sa scada saptamana viitoare, ai sa vezi! Adu-ti aminte de prima saptamana si repeta ce-ai facut atunci.
Sanzi e bine per total, In 3 saptamani 4,5 kg. Nu te pune cu boticul pe labute, dai inainte cu cate putin ca adunate dau mult , Tecky, Ana chiar daca incet, dar se misca la vale. E bine si asa ca per total o sa conteze.
Eu sunt mai vesela ca am avut niste zile frumoase, wekend in 3 fara program de curatenie si alte minuni, doar de fun. Si uite asa m-am pus si eu pe treaba... cu slabitu'. Numai sa nu vina iar vreme d-aia cu ceata si de stat in cutie ca ...
Mai astept date pt saptamana 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Multumesc, Alina, cum ai tu cate o vorba de incurajare pt fiecare!

Sa vedem, poate o fi mai bine, sapt viitoare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Uitati cine are grija de silueta
http://inlinethumb63.webshots.com/26302/2118545830103229262S600x600Q85.jpg

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

allexa super poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

neata fetelor !
tastez repede ca doarme piticutul meu langa mine
am slabit 1kg.

deci am 69

alexxa
alina esti draguta foc...tu vrei da' nu-ti prea vine...hai, gata, ca acus vine primavara

Mergi la inceput