a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim
Raspunsuri - Pagina 17
annnna35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine2009 Alina, ma gandeam ca poate listuta ar fi mai usor de citit asa
ce parere ai? harnici la de 13 luni Cresterea in greutate |
Buna!
Mie imi place formatul, dar la mine trebuie modificat ceva: eu nu eram aici la cantarirea de o sapt, deci la 2 sapt aveam 84, iar la 3 sapt 82.5.
Inaltimea este 1.70.
Multumesc, sper sa scriu mai multe maine!
sunshine2009 spune:
Annna, 1 sapt m-am gandit ca fiind saptamana de plecare, restul modific imediat. Oricum sa vedem ce zic si restul de fete. Nu prea reusesc sa fac aliniatele calumea, are cineva mai multa experienta cumva?
harnici la de 13 luni
Cresterea in greutate
sunshine2009 spune:
Vezi ca am modificat deja, sper sa fie bine acuma. Saptamana de plecare am trecut-o ca si saptamana 0, e mai ok oare asa?
harnici la de 13 luni
Cresterea in greutate
allexa06 spune:
Si mie m-i se pare ok tabelul.
Eu am inceput sa mai dau jos ,spre surprindera mea , asta nu face decat sa ma incurajeze si sa merg mai departe .
Declaram marti ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
28061982 spune:
sunshine e f ok listutza ta
eu chiar zic marti sa deschizi capitol nou si sa pui listuta ta ca vad ca deja s-au facut 17 pg, ce zici? te bagi?
spor la slabit fetelor!
sanzi spune:
Buna, fetelor! Am intrat sa va salut si sa ma plang ca ieri nu am tinut dieta, a fost ziua mamei, nu va spun cate am mancat dupa ora 19.
Asta e, sper sa recuperez. Ne auzim marti, de data asta cred ca am slabit foarte putin.
Spor la slabit!!
Tecky spune:
sanzi si eu am calcat stramb tot ieri ....Am iesit in oras cu mai multi prieteni si copii si am gustat cate un pic din fiecare mancare (fast-food)....
annnna35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine2009 Annna, 1 sapt m-am gandit ca fiind saptamana de plecare, restul modific imediat. Oricum sa vedem ce zic si restul de fete. Nu prea reusesc sa fac aliniatele calumea, are cineva mai multa experienta cumva? harnici la de 13 luni Cresterea in greutate |
Ok, te rog atunci sa treci asa: la 0 sapt - 85.7
la 1 sapt - 84.0
la 2 sapt - 82.5
Multumesc!
Si eu am calcat un pic stramb ieri, cu o mana de cartofi prajiti.
Eu ma cantaresc aproape zilnic si se pare ca sapt asta nu prea am dat jos. Sa vedem maine cum o fi!
Succes tuturor!
sunshine2009 spune:
Buna seara fetele,
Annna: am modificat cu datele noi!
Alina: sa nu-ti fie cu suparare, dar nu cred ca reusesc din cauza timpului. Teoretic ar trebui sa-mi poti da reply la mesaj, si daca stergi semnele de citat, ai putea sa preiei toate formatarile de text.
Fetele, si eu am "pacatuit" doua zile la rand, o data cu cartofi prajiti seara, a doua zi la pranz cu cili con carne si dulciuri. Mi-e ciuda, dar efectiv nu mai puteam de pofta si foame. Mai ales ca in weekend am mai avut un heirup de modificari pe acasa, si deci am facut "sport".
Asa ca de azi iara dieta si strans de dinti. Sa vedem cum merge.
Fetele, voi luati suplimente de vitamine si minerale?
harnici la de 13 luni
Cresterea in greutate
Danicris spune:
Buna dimineata, fetelor.
66 kg
Sunt foarte dezamagita dar asta e, mergem mai departe. Multa sanatate si spor la slabit tuturor.