Licurici de ian-feb 2009 Curaj Bebelusi!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

SAlut

am intrat sa va urez la multi ani, sa fiti sanatoase si voi si ai vostri, sa aveti un an bun si sa va bucurati din plin de toate momentele frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

BRAVO IRINA SI PATRICIA!!!!!
SA AJUNGETI CU BINE ACASA

ANUC, eu sunt sigura ca va fi f. bine bebelina in burtica.Asteptam vesti pe 5
Nici Clara nu are probleme la adormit, nici noaptea, nici ziua, adoarme repede si bine, dar se trezeste super devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI!
SA AVETI UN AN MINUNAT, CU MULTE, MULTE BUCURII!

Am revenit si eu la serviciu fara nicio tragere de inima. A fost tare frumoasa vacanta, desi nu am plecat din Bucuresti, am avut niste zile foarte pline, cu serbari, multe, multe vizite, distractii, nicio zi nu am stat acasa.
Pe scurt despre noi - pe 23 am fost la serbarea Ioanei care a fost foarte buna in rolul de iepuras ; pe 24 a venit Mosul, care a adus multe cadouri, Nadia s-a bucurat tare de iepurasul cu morcov, toata ziua se joaca cu el. Din pacate Mosul Octavian a facut o incurcatura si a luat alt cadou decat ii spusesem pentru Ioana, mi-a venit sa plang de nervi, saraca a fost tare dezamagita pentru ca-si dorea mult respectivul cadou. In fine, am imprumutat niste bani si l-am luat si pe ala, l-am pus sub brad si i-am spus ca uitase Mosul sa-l aduca ....
Pe 25 am fost la pranz la ai mei si seara la socrii; pe 26 a avut Ioana spectacol la Opera (frumos, din pacate pe ea am vazut-o doar din culise, nu am apucat sa ies in sala dupa ce am schimbat-o).
Pe 27 si 28 am avut musafiri ... pe 29 am serbat-o pe Nadia si tot asa ...

Nadiusha e la faza de "ce este asta?" "ce este acolo" "ce este aici?" "de ce", ne-a zapacit cu intrebarile.
La 2 ani nu are inca 10 kg dar mergem inainte

Revin dupa ce citesc ce ati mai facut voi

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Cu intarziere zic si eu LA MULTI ANI PENTRU CAROL, KARINA SI LACHLAN!
cristi ti-ai schimbat tel? Ti-am dat sms dar nu a fost remis.

LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII ZILEI, ELIZA SI DAVID!

Pupam cu drag toti licuricii si pe mamicile lor!

crisspy FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara si sa vina fetita santoasa!

porumbita, anuc merci de aprecieri (pentru pozele lasate inainte de Craciun )

anna , asa e, Ioana e domnisoara, nu mai are nimic de copilas, spre disperarea mea.

paula, cristi eu stiu ca se poate naste normal dupa cezariana, de altfel in strainatate am inteles ca asa se procedeaza. Mare atentie insa! Eu aveam 4 ani si 2 luni de la prima cezariana si am facut ruptura uterina fara sa intru de loc in travaliu, doar cu niste contractii nedureroase!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare si de la noi,

Patricia drum bun spre casa. Asteptam sa ne spui cum a reactionat Vladut.

Irina multumim de poza cu Irinuca mica..

Cadia asteptam vesti bune de la control.

Anuc si pe tine te asteptam cu vesti bune.. Doamne ce trece timpul.

LA MULTI ANI ELIZA SI DAVID! Sa fiti sanatosi iar parintii sa se bucure de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Eliza si David!!!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

FELICITARI VERONICA!

Multumesc tuturor pentru urarile de ziua Nadiei, de abia acum am citit si tare m-am emotionat!

patricia ma bucur ca a inceput sa ia in greutate. De abia stept sa citesc despre primele impresii ale lui Vladut!

Am vazut poze cu Marius, e tare frumusel. Mi se pare inalt, cati cm are?

andreea v-am vazut si pe voi, o familie superba! Ce mare s-a facut Ilinca! Si ce par lung are!

L-am mai vazut pe Carol, tare haios ca de obicei. Mi-au placut urechile de ren.

Si pe blondutele crete ale adei, care parca sunt gemene, asa de bine seamana intre ele.

anna tu ma intrebai unde am facut petrecerea Ioanei? La un loc de joaca, reclama - reclama mascata , undeva pe la Mall Vitan, acolo i-am facut in fiecare an.

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

salutare
La multi ani Eliza!! Sa cresti mare si sa fii cuminte
Patricia, ma bucur de vestile buneSper ca ati ajuns deja acasa. Sa ne spui de reactia lui Vlad la intalnirea cu surioara
Naty, Alexu e baiat si abia are 10,400 la 1 ani si 11 luni..

noi miercuri mergem la cresa... avem si ghiozdan
am niste emotii..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La multi ani Eliza si David,sa cresteti mari,sanatatosi si cuminti.

Azi incep si noi arte plastice. peste 1h plecam,Ana e mai bine,eu ma simt de toata jalea. Ana doar mai tuseste si aia f rar si un pic de muci,dar e mult mai bine.

Ma bucur Pat ca mergeti acasa,de abia astept sa o vad pe pitica live

.

eu m-am hotarat de ziua Anei sa o tin acasa,doar cu mamicile si copiii si nu vom chema decat pe cei apropiati,chiar nu am chef de pregatiri,de petrecere sau de oameni care nu mai vor sa plece

Mama de Ana si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani Eliza!! sa cresti mare si sanatoasa!!

Anna, nu e mare lucru de facut cont pe facebook

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput