Licurici de ian-feb 2009 Curaj Bebelusi!
Raspunsuri - Pagina 17
mara95 spune:
Ada,de Karina stiam ca-i are albastri, dar parca la Daria "bat" un pic spre verde, cel putn asa vad de la calculatorul meu
scuze, atunci rectific, ALBASTRI
Ehei, bijuurile, bineinteles ca am facut ochii mari in secunda 2, ca in prima am admirat-o pe mami
Patri, sa auzim maine vestea cea buna!somn usor iti doresc si odihna
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
ada_coman spune:
O noapte linistita Patricia! Maine sa ai o veste buna, ca a luat micuta in greutate! 

Am sa pun poze si cu bijuurile de la tine. 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
ada_coman spune:
Ai Dariei sunt un albastru senin...dar is albastri, albastri.
Nu face nimic, nici eu nu am prelucrat pozele, macar sa fi scos ochii rosii ![]()
O noapte linistita tuturor! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
CADIA spune:
NEATAAA FETELOR!!!
VA INVIT LA O CAFEA
Multumesc mult celro care mi-au impartasit din experienta lor cu somnul prichindeilor.
Azi merg si la pediatra sa vb si cu ea.Tot azi o cantarim si pe Lizuca sa vedem cum a luat in greutate.
PATRICIA, asteptam vesti cu micutza Irina

Anuc spune:
La multi ani dragelor! Sa avem toate un an minunat, numai cu sanatate si bucurii!!
La multi ani Eliza, frumosa domnisoara! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
La multi ani David! Sa-i bucuri pe parintii tai si sa fii sanatos!
Bebelusi, sunt cu gandul la voi. Sper sa ai vesti bune azi si sa plecati cat mai repede acasa!
Dark, ce frumos povestesti tu! Ati avut o vacanta pe cinste!
Mai, eu nu a probleme cu somnul copiilor. Filip doarme la pranz in jur de 2 ore, iar seara cum stingem lumina, adoarme. Radem mereu de el, ca e precu papagalii. Se linisteste imediat pe intuneric. Dimineata se trezeste in jur de ora 9. Cu ancatul ne chinuim ai mult :)
Andreea, ce copii frumosi ai. Ilinca e domnisoara deja :)
Eu pe 5 am eco de 32 saptamani si nu mai am rabdare sa-mi vad fata. Sper ca a crescut frumos si nu sunt probleme, numai la asta ma gandesc.
Cred ca voi naste natural pana la urma, desi am strep B. Copilul va primi oricum antibiotic la nastere, iar eu in timpul travaliului. Urmeaza sa vorbesc cu neonatoloaga si decizia finala v fi dupa aceeaa, dar imi doresc f tare nastere naturala. Vom vedea.
Mami de Ioana, Filip si
32 S
roxanaz spune:
buna dimineata frumoaselor
va doresc un an nou minunat, plin de impliniri, bucurii, sanatate!!
Patricia, felicitari, sa fiti fericiti!! 
Vero, Criss, felicitari si voua, sa fie intr-un ceas bun!
la multi ani sarbatoritilor de zilele trecute!!! 

bebelusi spune:
Fetelor am luat in greutate si azi plecam acasa!!!!!!!!!!!!!!!!nu mai pot de drag.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Felicitari Bebelusi, drum bun spre casa 
Ada, sunt suparata pe tine, eu nu pot sa vad pozele cu frumoasele tale ca nu am cont pe facebook 

de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Arriel spune:
Bravo bebelusi! Ce ma bucur pentru voi!
Ada nici eu nu pot vedea pozele :(
bpaula ti-am admirat baiatul, este un dulce si intr-adevar are un aer de "copil cuminte" ![]()
andre_ea sunteti frumosi toti patru, mai ales cei mici m-au topit
M-a amuzat tare cum statea Tudor drepti pentru poza
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor am luat in greutate si azi plecam acasa!!!!!!!!!!!!!!!!nu mai pot de drag. |
felicitari, drum bun sa ajungeti cu bine!!