Licurici de ian-feb 2009 Curaj Bebelusi!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Andreea, sunt superbi puiutii tai , Iliuncuta m-a topit de tot cu ochii ei albastri, este f frumoasa, cu toti atarati minunat
Paula, foarte frumos strengarul tau, are un zambet adorabil
Veronica, felicitari pt sarcina ca nu am apucat sa-ti spun sunt sigura ca va fi un bebe la fel de minunat ca si Alice sa fie sanatos!
Dark, foarte frumos ati petrecut si tu ai povestit super, asteptam si continuarea si pozele

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Andreea ce copii frumosi ai!!! Ce mari au crescut! A mea cea mare are 3 ani si 5 luni si tot cam atat sta cu codite :)), iar Karina nu are par pt codite. :))

Dark ce de aventuri ati avut! Asteptam pozele de la ziua lui Lachlan.

Paula frumos foc zambaretul tau!

Patricia Sa creasca fata mare!

Pun acusi niste poze de la sedinta noastra foto de azi!

Edit: si link-ul http://www.facebook.com/album.php?aid=53073&id=100000484736486

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ada am vazut pozele, sunteti niste frumoase toate.

Fetelor noi suntem tot la clinica, nu ne-au externat ca fetita nu ia in greutate, am fost f suparata, am plans foarte mult dar am ajuns la concluzia ca nu o ajut cu nimic daca faca asta. Ea e o luptatoare, e papacioasa, sa speram ca va incepe sa ia si in greutate. Eu am reusit sa imi desfund canalele, marea mea problema de data trecuta sar si de acum dar am niste rani de toata frumusetea, care ma dor de lesin.

Imi este foarte dor de Vlad care saracul in fiecare zi ne intreaba la telefon, cand aducem fetita acasa.

Va pup si sa speram ca maine dimineata voi afla ca a luat in greutate

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Va daruiesc o imagine mica mica cu o fetita mititica Irina Ana

http://picasaweb.google.com/irinacostache.c/IrinaAna?authkey=Gv1sRgCL_34I_W9MGWdA#5557689607680332114

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Bebelusi tinem pumnii sa ia fetita in greutate si sa plecati repede acasa.

Ada super sedinta foto. Dupa cum am mai zis fetele sunt superbe, dar la asa o mamica nici nu se putea altfel

Multumim de aprecieri...si pe noi ne da gata cu zambetul lui Marius dar stiti cum e, cioara nu poate decat sa isi laude puiul

Cami sanatate multa si voua

De maine la munca ca s-a terminat miniconcediul si Marius sta cu tati vreo 3 zile acasa. Miercuri noaptea trebuie sa plecam la Suceava, eu cu Marius pe tren (vreo 13 ore cred ca drumul) si au anuntat iar ninsori. Uff nici nu stiu daca sa ma duc maine sa iau bilet, si daca nu iau apoi nu gasesc loc la cuseta. Am niste emotii de mor cand ma gandesc la drum.

Somn usor!

Mergi la inceput

Multumim frumos!

Irina poza aia mica, mica am vazut-o si eu...e tare frumusica mititica!
Sa pape tot si sa creasca mare, mare!

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Patricia, ce frumoasa e micuta!Irina , multumim!

Adaaaa, ce frumuseti aveti acolo, blonde cu ochi albastri/verzi!! La fel si mami

Sanatate tuturor!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mara95

Patricia, ce frumoasa e micuta!Irina , multumim!

Adaaaa, ce frumuseti aveti acolo, blonde cu ochi albastri/verzi!! La fel si mami

Sanatate tuturor!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Albastri, albastri Mara! Dar ai admirat bijuteriile mele?

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Multumesc mult Irina, sa iti traiasca barbatul, e opera lui presupun

Ada eu am remarcat bijuurile dar am recunoscut si creatorul bineinteles, inconfundabila Mara

Fetelor eu i-am dat Irinucai sa pape si ma bag la nani sa ma odihnesc ca sunt terminata de atatea mulsuri

Va pup, sa avem cu totii o noapte linistita si o dimineata plina de vesti bune. Daca nu mai intru curand o sa vamai tina Irina la curent, pediatra noastra virtuala

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Fato e opera mea:D barbatu m-a invatat mai dedemuuuult :)

Mergi la inceput