Licurici de ian-feb 2009 Curaj Bebelusi!
Raspunsuri - Pagina 15
veronica75 spune:
La multi ani!2011 La Multi ani! tuturor, sa dea Dumnezeu sa fie un an nou cu multe bucurii si impliniri.
Bebelusi - felicitari!
, bine ai venit pe lume micuta Irina
. Abia astept sa vad pozici
.
Cu intarziere, transmit si eu un calduros La multi ani Lanchlan-Marius, La multi ani! Cris30, multa fericire va doresc 

.
Cadia - Alice a avut deja 1,2 zile in care nu a dormit ziua de loc....nu vrea si gata. In schimb doarme noaptea, iar dimineata se trezeste cam pe la 9. Pediatra a spus sa o las in pace
sa nu o fortez sa doarma daca ea nu vrea.
Carmen - eu o alaptam pe Alice si la jumatate de ora la inceput, iar dupa aceea la 1 ora jumatate maxim doua - alaptat exclusiv - asa am alaptat-o pana la 1an si 2 luni - la 1ora jumate-doua.
Anna- pupici si sanatate lui Vladut 
Dark
a meritat asteptarea din aeroport, ma bucur ca v-ati distrat 
Lisa- felicitari pt Anusca frumoasa si desteapta 
, am vazut filmuletul cu colinda 
Mai exista vre-un licurici asa de avansat la vorbire?
Si Alice canta si vb dar nu le leaga sa de bine
, cred ca sunteti primii la vorbaraie ![]()
Paula - ma insel eu sau frumosului tau Marius ii plac papusile ![]()
Sa ii fac o intalnire cu Alice poate fac schimb
. A mea e fan masini
si arunca papusile imediat ce da cu ochii de ele
.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
Carmen_Marieta spune:
Fetelor va multumesc, m-am mailinistit... ea ziua este mai fomista, aseara a mancat la 21.30 si s-a trezit la 2 si apoi la 6.. apoi a mancat iar pe la 9, pe la 11, acum doarme... face baie de soare![]()
Dark asteptam paretea 2 si pozele..
Cami cum te simti? ce trece timpul ai 26 sapt, acum scoatem
si pentru tine.. Unde nasti la C-ta?
Nu am apucat sa va povestesc cum arata acum maternitatea Giulesti!!
, pacat ca arata asa cu pretul vietii unor ingerasi

Paula superbe pozele, Marius este un dulcee, mi-a placut foarte mult vestuta in care l-ai "gatit pt musafiri"![]()
cateodata va invidiez, cand vad ce licurici cuminti aveti... la noi Nazdravanel nu sta locului.. are o energie
, zilele trecute era mama cu el in bucatarie, pregatea masa de seara, ii facea mamaliga, el s-a urcat pe un scaun, de pe scaun pe calorifer (care este langa aragaz) a luat un prosop sa apuce de coada ceaunului sa mestece el mamaliga
, va dati seama ca mama e "pe pozitii" non stop..
bpaula spune:
Veronica nu prea ii plac papusile, e drept ca nici nu are papusi ca sa vad cum reactioneaza. Bebele i-a placut intr-un magazin si i l-a luat bunica de Mos Craciun...dar acum nu-l intereseaza. El clar e omul masinilor ca si taica su. I-ar prinde bine o nevasta la fel ca sa aiba o pasiune comuna ![]()
Carmen nu stiu pe cine invidiezi cu copiii linistiti. Sper ca nu pe mine. E drept ca in poze e pare cuminte strengarul ca in rest trebuie stat cu el cu ochii ca pe butelie. Si banui ca la fel sunt majoritatea licuricilor. Cat despre cum doarme micuta ta, pentru mine pana pe la 10 luni nici nu mai visam sa se trezeasca asa rar ca a ta.
Carmen_Marieta spune:
Fetele am vorbit cu Patricia, inca nu s-au externat pentru ca nu a luat buburuza in greutate.
Ii doresc sa vina cat mai repede acasa!
HAI PATRICIA!!!!

andre_ea spune:
Buna ziua,
La multi ani! Sa dea Dumnezeu ca anul care a inceput sa fie unul mult mai bun decat cel ce tocmai s-a terminat.
Pentru noi, anul trecut a fost plin de raceli (cu pauza 3 luni in vacanta de vara
). A inceput pe 4 ian. cu o amigdalita purulenta la Tudor si s-a terminat cu varicela la Tudor si bronsita la Ilinca.
Hogmanay baby. Sa fii sanatos si fericit, sa ai parte numai de bucurii in viata!
De sarbatori noi am fost in carantina. Nu ne-am vazut cu nimeni, n-a venit nici mosul in persoana, ne-am cam plictisit si nici macar odihniti nu suntem
. Ilincutei ii ies ultimele 2 masele de sus si am avut niste nopti grele. Lui Tudor i-a trecut varicela. N-a avut multe bubite, i-am si dat aciclovir si cateva bubite chiar au disparut de pe o zi pe alta. Ilinca inca nu da semne ca face si ea, desi au stat bot in bot tot timpul, dar inca n-a trecut perioada de incubatie probabila.
Ilinca ne redecoreaza bradul constant. Ia globuri din el, le rostogoleste si zice Migeeeeee. Nu-sh ce am avut in cap si am pus si cateva bomboane de pom, din care s-a tot servit Ilinca.
Revelionul a fost unul incendiar la propriu. La scara alaturata au luat foc niste cartoane lasate aiurea de un magazin. Din nefericire focul s-a extins si la o masina. N-a explodat carburantul, dar au ars scaunele din spate. Au venit pompierii. Pacat de masina omului.
Cam asta la noi. M-am invrednicit sa pun cateva poze, ca ne-ati uitat de tot:
http://good-times.webshots.com/album/579407062RLxqvB?start=0
Ilinca a stat cu codite fix la 3 poze. Io nu stiu cum stau alte fetite cu codite, ca a mea si le da jos imediat.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
bpaula spune:
Andre_ea sunteti o familie tare frumoasa. Baietelul are niste ochi superbi. Iar Ilina e o adevarata domnisoara. Ultima poza e mortala ![]()
alinuk spune:
ce frumuseti am vazut eu prin poze
ofofff ce mai cresc
va doresc un an bun fetelor
sa fie sanatate ca apai le-om razbate noi pe toate
mi-era dor de voi
La multi ani celor care-si serbeaza zilele acestea ziua de nastere!
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Carmen_Marieta spune:
Alinuk chiar azi ma gandeam la tine ca se apropie ziua baietilor!!
ce trece timpul! O sa te sun sa ne intalnim saptamana viitoarea, cam inainte de ziua mea, ca sa-mi iau cadoul!![]()
Andreea o familie frumoasa!!

, Tudor deja e cavaler iar Ilinca este o splendoare, si mi-a placut la nebunie rochita ei...
Te rog daca ai timp sa faci o poza (rochitei), ca sa ma inspir si eu pt domnisoara buburuza. Multumesc..
cami_antonia spune:
carmen 
nu ma simt f bine
sunt racita
si mi-e frica sa nu ia antonia
ca a fost destul de racita
pana acum
offffffffffffff
acum de exemplu nu stiu ce are de urla intr-unaaaaaaaaaaaaaaa
andreea ai niste bebelusi minunati
dark super povestirea nr 1
asteptam continuarea